Değeri düşük görmk istemiyorum düşükler yaşadım onun etkisi varevet var gıbı gordum ama gıdıp kan versenız daha ıyı degılmı
elinde sonunda ogrenmeyecekmısınız??yanı hergun bir umut stres yaşayacagınıza ..varsa var yoksa yok..ıdrar testı yapmak benı daha cok strese sokuyo vallahı buzamana kadarda silikte olsa ıkıncı cızgı goremedım ben..gidip kan verin benceDeğeri düşük görmk istemiyorum düşükler yaşadım onun etkisi var
Öğrenicem tabi ki ama şimdi gidip düşük kan sonucu görünce acaba buda kimyasal mı stresine girmek beni daha çok üzecek sanırım zaten elimdeki testleri de bitirdim regl günü kan veririm daha test yapmamelinde sonunda ogrenmeyecekmısınız??yanı hergun bir umut stres yaşayacagınıza ..varsa var yoksa yok..ıdrar testı yapmak benı daha cok strese sokuyo vallahı buzamana kadarda silikte olsa ıkıncı cızgı goremedım ben..gidip kan verin bence
Kaptırma olayı için çok geççç bu ayın başından beri kaptırdım. Ovulasyon testi kullandım o beni baya güdüledi. Bide son günlerde hep pik gibi çıkıyor oda heveslendirdi sanırım. Eğer bu ay olmazsa bi daha ovu testi kullanmam insanı hem strese sokuyor hemde bir şey yoksa boşu boşuna umudaTest net değil gebelik günü de eklemişsiniz. Ben baktım birşey göremedim ya yoksa daha çok üzüleceksiniz bu kadar kendinizi kaptırdığınız için. İnşallah hayırlısıysa gebelik vardır
Tamam ilk gebeliğin sandım üzülürsün dedim sen zaten tecrübelisin.Kaptırma olayı için çok geççç bu ayın başından beri kaptırdım. Ovulasyon testi kullandım o beni baya güdüledi. Bide son günlerde hep pik gibi çıkıyor oda heveslendirdi sanırım. Eğer bu ay olmazsa bi daha ovu testi kullanmam insanı hem strese sokuyor hemde bir şey yoksa boşu boşuna umudaama ben ilk hamileliğimi de böyle silik çizgiyle öğrenmiştim. Gebelik gününü de totem olsun diye ekledim o çok önemli bişey değil
Yok canım malesef kucağım boş hepsini kaybettimTamam ilk gebeliğin sandım üzülürsün dedim sen zaten tecrübelisin.çok şükür kucağın boş değil. Sana dua edeceğim
Hayırlı olsun canım senin de gebeliğinYa ben şu hevesi kıranları anlamkyroum kadının testi pozitif ben ilk ilişkiden 1hafta sonra cikti testim silik neyse dedik kuruma çizgisidir felan adetten 5 gün önce d3 silik adetim geçene kadar koyulaşması adet 4 5 gün geçince koyulasiyor
Sağol canım seninde hayirlu OLSUN Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben ilişki üstüne adet oldum hatta 2adette anladimHayırlı olsun canım senin de gebeliğin❤
Benim kopkoyu çizgiyi henüz göremediğim için bi yanım halaşüphede. Ama içten içe hamile olduğumu da hissediyorumSağol canım seninde hayirlu OLSUN Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben ilişki üstüne adet oldum hatta 2adette anladim
Canım allah gönlüne göre versin sana çok dua edeceğimYok canım malesef kucağım boş hepsini kaybettim
Allah razı olsun gerçekten çok ihtiyacım varCanım allah gönlüne göre versin sana çok dua edeceğim
canım inş vardır son durumun nedir acaba ?Allah razı olsun gerçekten çok ihtiyacım var ❤
Evet ya Bnde merak ettimcanım inş vardır son durumun nedir acaba ?
benim de kafam karışık aynı senin gibi benim teste bi baksanaBu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yakalayınca ben deki sabırsızlık hali daha da arttı kızlar. Reglime bir hafta olmasına rağmen Test yapıyorum sürekliçünkü belirtiler yaşıyorum sanki pembe soluk bi çizgi gördüm sizce de var mıı??
Kuzum bu test bozuk gibi renk dagilmis yada fazla ciş mi damlattin. Umarim hamilesindir ama hevesini kirmak istemem bir test kap tekrar daha yap bencebenim de kafam karışık aynı senin gibi benim teste bi baksana
aslında 4 damla damlattım canım ya ne bileyim şu iki gün geçsin hayırlısıyla inşallah .. <3Kuzum bu test bozuk gibi renk dagilmis yada fazla ciş mi damlattin. Umarim hamilesindir ama hevesini kirmak istemem bir test kap tekrar daha yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?