Çoook soluk zaten benim gördüğüm ve ince çizgi değil soldaki kalın çizginin genişliği ama ama çok silik. Teşekkür ederim yorumunuz içinÜzgünüm ama ben birşey göremedim canım
Teşekkür ederimmHayalet çizgi var 2 gün daha bekleyin tekrar test yapın
Çok teşekkür ederim yazarım mutlaka2 gün sonra tekrar yap testi Allah gönlünüze göre versin tekralayinca yazın ama buraya
Amin inşallahhBi çizgi var gibi sanki ama emin değilim Bi kaç gün sonra tekrarlayın testi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Regle 5 gün kala yapılan test ne kadar doğru sonuç verebilir tartışılır. Ben negatif gibi görüyorum ama dediğim gibi varsa bile şu an görünmesi çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlarrsanırım minik kuşum orada filtre vererek görebildim sadece normal bakınca görünmüyor. Reglime 5 gün var
Testi tekrarladin mi ne yaptinKızlarrsanırım minik kuşum orada filtre vererek görebildim sadece normal bakınca görünmüyor. Reglime 5 gün var
Merhaba gebelik günlüğü eklemişsiniz demek ki test pozitifmiş betayamı baktırdınızBu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yakalayınca ben deki sabırsızlık hali daha da arttı kızlar. Reglime bir hafta olmasına rağmen Test yapıyorum sürekliçünkü belirtiler yaşıyorum sanki pembe soluk bi çizgi gördüm sizce de var mıı??
MerhabaMerhaba gebelik günlüğü eklemişsiniz demek ki test pozitifmiş betayamı baktırdınız ❤
Daha önceki hamileliklerimi de erken öğrendim, iki düşükten sonra bu konulardaki tüm detayları, farklı dillerdeki araştırmalar dahil yazılmış çoğu makaleyi, sebebini araştırırken konustugum doktorlar ve yaptırdığım testler esnasındaki uzun soluklu maratonun sonucunda tek bir testimde bile anormal değer çıkmamasının ardından yeni mücadelemdeyimRegle 5 gün kala yapılan test ne kadar doğru sonuç verebilir tartışılır. Ben negatif gibi görüyorum ama dediğim gibi varsa bile şu an görünmesi çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
evet var gıbı gordum ama gıdıp kan versenız daha ıyı degılmıMerhaba kızlarşimdi de böyle çıktı regle son 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?