Bizde anlamadıkAa nasil çıkmaz ki benim 50 çikti idrar pozitif benimle ilgili bir problemmi acaba
Kızlar kafayı yicem ya adetim 5 gün gecti zten hep gecikir pko var ama bu sefer bel ağrısı ve mide bulantım çok aşırı derece var. Normalde kahverengi akıntı flan gelir en ufak bi akıntı yok bu testide 3 kişiye gösterdim hayalet çizgi gbi çok silik görüyorum dediler bende kendim mi kuruyorum yoksa gercekten var mı emin olamadım
Allah bağışlasın canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahBizde anlamadıkHepsinde negatifti sabah kalktığımda yapmıştım hepsini bizim ki ultrasonda da görünmemişti 4 gün sonra göründü biraz gizemli bi çitlembik olacak galiba ♥
Gerçekten umut oldun şuan bana umarım benimde öyledir bir kaç gün daha bekleyip kan veririm o haldecanım kafayı yeme neden yiyorsun ☺ Bak benim önceki mesajlarımı görseydin umut doku olurdun. Kan testinde bhcg 391.4 çıkmasına rağmen benim 5 idrar testi negatif çıktı ama hamileyim şu an ☺☺ Kan testi yaptııırrr
Gerçekten umut oldun şuan bana umarım benimde öyledir bir kaç gün daha bekleyip kan veririm o halde
Yok canımArkadaşlar ikinci çizgiyi gören var mı yardımcı olursanız sevinirim
Haber ver canım hastanede de dikkat et bekliyorumSabah kalktığımda yine biraz varis canım ama çok değil özel hastaneye gidicem şimdi tüm korona savarlarimi hazirlayipbakalım sonuç ne çıkacak
Aa negatif mi canım şimdi gördum hayirlisi insallah yaa öbür aya olur insallahKızlar benim maalesef negatif birdaha ki aya inşallah
Canım kaçinci gününde keseyi gordün bende karar veremedim hangi gün gitmeye malum hastanelere gidilmiyorBizde anlamadıkHepsinde negatifti sabah kalktığımda yapmıştım hepsini bizim ki ultrasonda da görünmemişti 4 gün sonra göründü biraz gizemli bi çitlembik olacak galiba ♥
Haber ver canım hastanede de dikkat et bekliyorum
Allah bağışlasın canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahbizlere de nasip etsin
Canım ben gittiğimde doktorum 5 hafta 3 günlük dediCanım kaçinci gününde keseyi gordün bende karar veremedim hangi gün gitmeye malum hastanelere gidilmiyor
Kuzu bence çok da üzülme malum virüs var belki de başka zaman olursa daha hayırlı olurCanım koca bir NEGATİF 0.100 ÇIKTI
Birdaha ki ay inşallah
Test çok beklemiş, kuruma çizgisi gibi duruyor bu sebepten testin negatif sayılır ilk 5 dk çıkmadıysa.. İstersen testini tekrar et ve ilk 5 dakikada ne sonuç çıkarsa onu dikkate alKİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydi
Oyle mi canimCanım ben gittiğimde doktorum 5 hafta 3 günlük dedi ☺
Sen de benim gibi çok erken öğrenmişsin ben de senin gibi öğrenmiştim ama bekledim altıncı haftam da doktora ilk ziyarete gittim kalp atışını bile gördük☺Oyle mi canimbenim 4+2 o zaman daha beklemem gerek virusten dolayi sık sık gitmek zorunda kalmayayim saglikla kucagina al canim insallah
Evet canım klomen tedavisiyle olduğu için adet günümü bekleyemedimSen de benim gibi çok erken öğrenmişsin ben de senin gibi öğrenmiştim ama bekledim altıncı haftam da doktora ilk ziyarete gittim kalp atışını bile gördük☺
Maşallah canım bende mi o kadar beklsem çok cikmak istemiyorum virusten dolayiSen de benim gibi çok erken öğrenmişsin ben de senin gibi öğrenmiştim ama bekledim altıncı haftam da doktora ilk ziyarete gittim kalp atışını bile gördük☺