Gebelik testime bakar mısınız??

Aa nasil çıkmaz ki benim 50 çikti idrar pozitif benimle ilgili bir problemmi acaba
Bizde anlamadık Hepsinde negatifti sabah kalktığımda yapmıştım hepsini bizim ki ultrasonda da görünmemişti 4 gün sonra göründü biraz gizemli bi çitlembik olacak galiba

canım kafayı yeme neden yiyorsun Bak benim önceki mesajlarımı görseydin umut doku olurdun. Kan testinde bhcg 391.4 çıkmasına rağmen benim 5 idrar testi negatif çıktı ama hamileyim şu an Kan testi yaptııırrr

Bizde anlamadık Hepsinde negatifti sabah kalktığımda yapmıştım hepsini bizim ki ultrasonda da görünmemişti 4 gün sonra göründü biraz gizemli bi çitlembik olacak galiba
Allah bağışlasın canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de nasip etsin

Gerçekten umut oldun şuan bana umarım benimde öyledir bir kaç gün daha bekleyip kan veririm o halde

Sabah kalktığımda yine biraz varis canım ama çok değil özel hastaneye gidicem şimdi tüm korona savarlarimi hazirlayip bakalım sonuç ne çıkacak
Haber ver canım hastanede de dikkat et bekliyorum

Canım kaçinci gününde keseyi gordün bende karar veremedim hangi gün gitmeye malum hastanelere gidilmiyor

KİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydi
Test çok beklemiş, kuruma çizgisi gibi duruyor bu sebepten testin negatif sayılır ilk 5 dk çıkmadıysa.. İstersen testini tekrar et ve ilk 5 dakikada ne sonuç çıkarsa onu dikkate al

Canım ben gittiğimde doktorum 5 hafta 3 günlük dedi ☺
Oyle mi canimbenim 4+2 o zaman daha beklemem gerek virusten dolayi sık sık gitmek zorunda kalmayayim saglikla kucagina al canim insallah

Oyle mi canimbenim 4+2 o zaman daha beklemem gerek virusten dolayi sık sık gitmek zorunda kalmayayim saglikla kucagina al canim insallah
Sen de benim gibi çok erken öğrenmişsin ben de senin gibi öğrenmiştim ama bekledim altıncı haftam da doktora ilk ziyarete gittim kalp atışını bile gördük☺

Sen de benim gibi çok erken öğrenmişsin ben de senin gibi öğrenmiştim ama bekledim altıncı haftam da doktora ilk ziyarete gittim kalp atışını bile gördük☺
Evet canım klomen tedavisiyle olduğu için adet günümü bekleyemedim senin ilk çocukmu canim

Maşallah canım bende mi o kadar beklsem çok cikmak istemiyorum virusten dolayi

bende bir şey sormak istiyorum kızlar 14 gün gecikmem oldu 2 idrar testim silik çıktı kan verdim 1 hafta ara ile 1,11 -1,14 en son geçen hafta ise 1,36 çıktı adet gördüm ama normalde çok olurdum 7-10 gün bu sefer 3 gün sürdü ve simsiyahtı şuan kasıklarımda batma belimde çok ağrı var sizce gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…