Gebelik testime bakar mısınız??

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
Bugün adet olmam lazımdı gelmedi sonra açık pembe yok gibi birşey günlük ped taktmistim 2-3 damla gelmiş gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce nedir ? Malum durumlardan dolayı doktora gidemiyorum

İnce bir çizgi görüyorum ben. 2 gün sonra testi tekrarlayıp koyulaşmasına bakın.

Implantasyon kanamasıdır.

Ay böyle diyince bı tuhaf oldum ama benim daha önce tezlerin hep pozitif çıkıp kanama arttığı için olumsuzum biraz maalesef ama gerçi bu kanama kanama denilemeyecek kadar az diğerlerinden daha az yok gibi birşey inşallah dediğin gibidir çok isterim

Tutunma kanidir canim

Üstüne görme denilen şey galiba öyle deniliyormus sanırım bende yeni öğrendim halam cocuklarina hep böyle gebe kalmış abimin eşide baya 3-4 gün regl olmuş reglyken hamile olduğunu öğrendik o yüzden kafam çok karışık herşey olabilir ama inşallah kalbim tutunma kanı olmasindan yana Allah'ım benimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benim de iki gün önce bata beş gün kala yaptığım testte bu şekilde ince bir çizgi çıktı, bugün tekrar yaptım daha belirgin şekilde çıktı 2. çizgi. Siz de 2 gün sonra tekrarlayın testi belli olur o zaman. İnşallah vardır

Umut oluyorsunuz Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize inşallah bir mucizem olur

Gebelik olmayabilir çünkü regl gününde yapılmış testte gebelik olsa daha net bir çizgi çıkardı. Ben çizgi bile görmedim çünkü İnşallah yanılırım

Hamileligin ustune adet goren cok var adetli olup hamile oldugunu ogrenen arkadasim var icinizi ferah tutun bendede olmustu pembe kahve tonlarinda leke

Yerleşme kanaması olabilir ince bir çizgi gorüyorum 2 gün sonra test koyulaşırca gebelik ilerliyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…