İnce bir çizgi görüyorum ben. 2 gün sonra testi tekrarlayıp koyulaşmasına bakın.
Olur olur elinde test varsa yarın bak ilk idrarlaTeşekkür ederim inşallah koyulaşma olur
Olur olur elinde test varsa yarın bak ilk idrarla
Implantasyon kanamasıdır.Ama dediğim gibi 2-3 damla açık pembe kahverengi gibi rengini tam belirleyemedigim tuhaf birşey geldi daha gelmedi bu neden olur peki ?
Tutunma kanidir canimAma dediğim gibi 2-3 damla açık pembe kahverengi gibi rengini tam belirleyemedigim tuhaf birşey geldi daha gelmedi bu neden olur peki ?
Implantasyon kanamasıdır.
Tutunma kanidir canim
Benim de iki gün önce bata beş gün kala yaptığım testte bu şekilde ince bir çizgi çıktı, bugün tekrar yaptım daha belirgin şekilde çıktı 2. çizgi. Siz de 2 gün sonra tekrarlayın testi belli olur o zaman. İnşallah vardır
Hamileligin ustune adet goren cok var adetli olup hamile oldugunu ogrenen arkadasim var icinizi ferah tutun bendede olmustu pembe kahve tonlarinda lekeÜstüne görme denilen şey galiba öyle deniliyormus sanırım bende yeni öğrendim halam cocuklarina hep böyle gebe kalmış abimin eşide baya 3-4 gün regl olmuş reglyken hamile olduğunu öğrendik o yüzden kafam çok karışık herşey olabilir ama inşallah kalbim tutunma kanı olmasindan yana Allah'ım benimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Gebelik olmayabilir çünkü regl gününde yapılmış testte gebelik olsa daha net bir çizgi çıkardı. Ben çizgi bile görmedim çünküİnşallah yanılırım
Hamileligin ustune adet goren cok var adetli olup hamile oldugunu ogrenen arkadasim var icinizi ferah tutun bendede olmustu pembe kahve tonlarinda leke
Yerleşme kanaması olabilir ince bir çizgi gorüyorum 2 gün sonra test koyulaşırca gebelik ilerliyor demektir
Kirmizi akıntın mi var canimYarın tekrar yapacağım kanama artmazsa şuan hala akıntı şeklinde geliyor