Gebelik testime bakar mısınız??

Canim cumartesi ozel hastaneye gittim zatn hamileyim çok sukur darisi senim basina olsun insallah kisa surede sonuc alabiliyorum ozel hastanede aşilamanin 12 .günü kanda cikar ama canim yarin kan ver istersen ve çoook teşekkür ederim bugun adet gunumdu a🤣det olucam sandim psikolojiyi atlatamadim hala
Kaç çıktı bthcg ? Sağlıkla alırsın inş kucağına 🙏

Canım çatlatma iğnemin 14.günüydü 47.69 yumurtam igneden 3 gun sonra çatladı haftaya tekrar gidicem çok teşekkür ederim cnim💕🤗
Darısı başımıza inşallah tüm isteyenleri iğnenin etkisi tamamen geçmiştir doktorunla konuştun mu ? Umutsuz olmak çok kötü çünkü ben şu an dibine kadar yaşıyorum 🤣

Arkadaşlar ikinci çizgiyi gören var mı yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20200323-WA0004.jpeg
    IMG-20200323-WA0004.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 259
Aynn canim ulasabilecegin doktor bulursan iyi olur insallah sevindiricj haber olur🙏🙏

İnşallah canım ya özel hastanelerde de karantina var eşimde özele gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum sağlık ocağı şuan daha güvenli geliyor bana 2 saattir baş ağrısından duramıyorum miğdem çok kötü bulaniyo çok kusuyorum kafayı yicem akıntı halinde gelende kesildi zaten anlamadım gitti

Bende göremedim canım
Kızlar kafayı yicem ya adetim 5 gün gecti zten hep gecikir pko var ama bu sefer bel ağrısı ve mide bulantım çok aşırı derece var. Normalde kahverengi akıntı flan gelir en ufak bi akıntı yok bu testide 3 kişiye gösterdim hayalet çizgi gbi çok silik görüyorum dediler bende kendim mi kuruyorum yoksa gercekten var mı emin olamadım

Kızlar kafayı yicem ya adetim 5 gün gecti zten hep gecikir pko var ama bu sefer bel ağrısı ve mide bulantım çok aşırı derece var. Normalde kahverengi akıntı flan gelir en ufak bi akıntı yok bu testide 3 kişiye gösterdim hayalet çizgi gbi çok silik görüyorum dediler bende kendim mi kuruyorum yoksa gercekten var mı emin olamadım

Tekrarla testi canım olursa koyulaşıyormus ben benim gebelik testinde buraya da attım görüyorum bariz ama işte

Darısı başımıza inşallah tüm isteyenleri iğnenin etkisi tamamen geçmiştir doktorunla konuştun mu ? Umutsuz olmak çok kötü çünkü ben şu an dibine kadar yaşıyorum 🤣
Evet canım bende çoook umutsuzdum ama oldu doktora gittim sonunda oldu dedi iğne etkisi 15 20lere kadar cikabilir o günlerde çunku gun gectikce dusuyor etkisi hastanede tanimayan kalmamisti artik kan verip 0 beta gormekten utaniyodum ve yeminliydim idrar testim tamamen kirmizi olmadan gitmem kana dedim çok farkli bir psikoloji ama Rabbim nasip eder isteyen herkese seni çok iyi anliyorum umutsuzken guzel haber almak apayridir inşallah nasip olucaktir bugün regl günümdü gozumu regl olmus olarak acacagimi dusundum hala atamadm o psikolojiyi ama elimizden ne geliyosa yapmaliyiz ve bol dua etmeĺiyiz Rabbim insallah nasip edecek.💕🙏🙏

Canim gebelik yoksa asla silik çikmaz

İnşallah canım ya özel hastanelerde de karantina var eşimde özele gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum sağlık ocağı şuan daha güvenli geliyor bana 2 saattir baş ağrısından duramıyorum miğdem çok kötü bulaniyo çok kusuyorum kafayı yicem akıntı halinde gelende kesildi zaten anlamadım gitti
Kesildi mi çok iyi . Canim maske eldiven takıp çıksan mi diyorum ama acikcasi bende çok korkuyorum en guvenli nereyse oraya gidebilirsn gittigm ozel hastane cok sakindi ilkkez hemen girip ciktm ama yinede emin olamiyorum bu virus şuan saglik hizmetini alt ust etti ne yapacagiz biz ihtiyacimiz bu kadar varkenn

Eklentiler

• IMG_20200318_085541~2.jpg
    IMG_20200318_085541~2.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 262
KİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydi
Aaa duşuk mu oldu acaba muayene oldun mu beta hcg hemen tutsaydin

5 gun gecıkmede eger olsaydı İlk dk cıkardı testte silikte olsa. Ben cizgi gormedim Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏

Kesildi mi çok iyi . Canim maske eldiven takıp çıksan mi diyorum ama acikcasi bende çok korkuyorum en guvenli nereyse oraya gidebilirsn gittigm ozel hastane cok sakindi ilkkez hemen girip ciktm ama yinede emin olamiyorum bu virus şuan saglik hizmetini alt ust etti ne yapacagiz biz ihtiyacimiz bu kadar varkenn

Sabah kalktığımda yine biraz varis canım ama çok değil özel hastaneye gidicem şimdi tüm korona savarlarimi hazirlayip😜 bakalım sonuç ne çıkacak

KİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydi

Canım ben görüyorum var çizgi silik falan değil bariz var direk hastaneye gidip test yapıp öğren sonra kadin doğuma koş hemen

X