Aynn canim ulasabilecegin doktor bulursan iyi olur insallah sevindiricj haber olurSağlık ocağına gidicem bakalım en mantıklısı bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn canim ulasabilecegin doktor bulursan iyi olur insallah sevindiricj haber olurSağlık ocağına gidicem bakalım en mantıklısı bu
Kaç çıktı bthcg ? Sağlıkla alırsın inş kucağınaCanim cumartesi ozel hastaneye gittim zatn hamileyim çok sukur darisi senim basina olsun insallah kisa surede sonuc alabiliyorum ozel hastanede aşilamanin 12 .günü kanda cikar ama canim yarin kan ver istersen ve çoook teşekkür ederim bugun adet gunumdu adet olucam sandim psikolojiyi atlatamadim hala
Canım çatlatma iğnemin 14.günüydü 47.69 yumurtam igneden 3 gun sonra çatladı haftaya tekrar gidicem çok teşekkür ederim cnimKaç çıktı bthcg ? Sağlıkla alırsın inş kucağına
Darısı başımıza inşallah tüm isteyenleri iğnenin etkisi tamamen geçmiştir doktorunla konuştun mu ? Umutsuz olmak çok kötü çünkü ben şu an dibine kadar yaşıyorumCanım çatlatma iğnemin 14.günüydü 47.69 yumurtam igneden 3 gun sonra çatladı haftaya tekrar gidicem çok teşekkür ederim cnim
Canım yok gibi amaArkadaşlar ikinci çizgiyi gören var mı yardımcı olursanız sevinirim
Aynn canim ulasabilecegin doktor bulursan iyi olur insallah sevindiricj haber olur
Arkadaşlar ikinci çizgiyi gören var mı yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar kafayı yicem ya adetim 5 gün gecti zten hep gecikir pko var ama bu sefer bel ağrısı ve mide bulantım çok aşırı derece var. Normalde kahverengi akıntı flan gelir en ufak bi akıntı yok bu testide 3 kişiye gösterdim hayalet çizgi gbi çok silik görüyorum dediler bende kendim mi kuruyorum yoksa gercekten var mı emin olamadımBende göremedim canım
Kızlar kafayı yicem ya adetim 5 gün gecti zten hep gecikir pko var ama bu sefer bel ağrısı ve mide bulantım çok aşırı derece var. Normalde kahverengi akıntı flan gelir en ufak bi akıntı yok bu testide 3 kişiye gösterdim hayalet çizgi gbi çok silik görüyorum dediler bende kendim mi kuruyorum yoksa gercekten var mı emin olamadım
Büyük ihtimal hamilesiniz
Büyük ihtimal hamilesiniz
Evet canım bende çoook umutsuzdum ama oldu doktora gittim sonunda oldu dedi iğne etkisi 15 20lere kadar cikabilir o günlerde çunku gun gectikce dusuyor etkisi hastanede tanimayan kalmamisti artik kan verip 0 beta gormekten utaniyodum ve yeminliydim idrar testim tamamen kirmizi olmadan gitmem kana dedim çok farkli bir psikoloji ama Rabbim nasip eder isteyen herkese seni çok iyi anliyorum umutsuzken guzel haber almak apayridir inşallah nasip olucaktir bugün regl günümdü gozumu regl olmus olarak acacagimi dusundum hala atamadm o psikolojiyi ama elimizden ne geliyosa yapmaliyiz ve bol dua etmeĺiyiz Rabbim insallah nasip edecek.Darısı başımıza inşallah tüm isteyenleri iğnenin etkisi tamamen geçmiştir doktorunla konuştun mu ? Umutsuz olmak çok kötü çünkü ben şu an dibine kadar yaşıyorum
Canim gebelik yoksa asla silik çikmazKızlar kafayı yicem ya adetim 5 gün gecti zten hep gecikir pko var ama bu sefer bel ağrısı ve mide bulantım çok aşırı derece var. Normalde kahverengi akıntı flan gelir en ufak bi akıntı yok bu testide 3 kişiye gösterdim hayalet çizgi gbi çok silik görüyorum dediler bende kendim mi kuruyorum yoksa gercekten var mı emin olamadım
Kesildi mi çok iyi . Canim maske eldiven takıp çıksan mi diyorum ama acikcasi bende çok korkuyorum en guvenli nereyse oraya gidebilirsn gittigm ozel hastane cok sakindi ilkkez hemen girip ciktm ama yinede emin olamiyorum bu virus şuan saglik hizmetini alt ust etti ne yapacagiz biz ihtiyacimiz bu kadar varkennİnşallah canım ya özel hastanelerde de karantina var eşimde özele gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum sağlık ocağı şuan daha güvenli geliyor bana 2 saattir baş ağrısından duramıyorum miğdem çok kötü bulaniyo çok kusuyorum kafayı yicem akıntı halinde gelende kesildi zaten anlamadım gitti
KİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydiBugün adet olmam lazımdı gelmedi sonra açık pembe yok gibi birşey günlük ped taktmistim 2-3 damla gelmiş gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce nedir ? Malum durumlardan dolayı doktora gidemiyorumEki Görüntüle 2607872 Eki Görüntüle 2607873
Aaa duşuk mu oldu acaba muayene oldun mu beta hcg hemen tutsaydinKİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydi
Kesildi mi çok iyi . Canim maske eldiven takıp çıksan mi diyorum ama acikcasi bende çok korkuyorum en guvenli nereyse oraya gidebilirsn gittigm ozel hastane cok sakindi ilkkez hemen girip ciktm ama yinede emin olamiyorum bu virus şuan saglik hizmetini alt ust etti ne yapacagiz biz ihtiyacimiz bu kadar varkenn
KİZLAR bende 2 adet arası fazla geçmeden adet oldum aralarında 7 gün vardı 12 gün önceden oldum gebelik testi yaptığımda boyleydi