İnşallah herkesin gönlündeki olur
Sen de güzel haberler verirsin umarım bizlere
İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah herkesin gönlündeki olur
Sen de güzel haberler verirsin umarım bizlere
Yok canım ne üzülmesi bünye alıştı 6 aydır aynen bide o var vardır Allah'ın da bize yazdığı bir tarih ve vardır bir bildiğiKuzu bence çok da üzülme malum virüs var belki de başka zaman olursa daha hayırlı olur Sakın üzülme
Benim ikinci bebeğim olacak inşallah. Bence de daha sonra git doktora en azından bebeği ve kalp atışlarını da görürsün. Erken gidersen yine sonraki ziyarete kadar beklicen bunları görebilmek içinMaşallah canım bende mi o kadar beklsem çok cikmak istemiyorum virusten dolayi
İnşallah canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin hepimizeKızlar benim maalesef negatif birdaha ki aya inşallah
Çok sevindim umarım hamilesinizdir benimde bugün 12. Günüm aşılamada erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum silik çizgi çıkan arkadaşlarımın hepsinde kan tahlili pozitif çıktı umarım hamilesindir sağlık ocağını neden bekliyorsun Özal bir hastaneye gidip yaptırsanıza en fazla 1,5 saate çıkıyor sonuç
Of bugün aşılamamın 12. Günü ve ben adet oldum şaka gibi ya çok şaşırdım gerçektenÇok sevindim umarım hamilesinizdir benimde bugün 12. Günüm aşılamada erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum silik çizgi çıkan arkadaşlarımın hepsinde kan tahlili pozitif çıktı umarım hamilesindir sağlık ocağını neden bekliyorsun Özal bir hastaneye gidip yaptırsanıza en fazla 1,5 saate çıkıyor sonuç
Buğün aşılamamın 12. Günü ve adet oldum şaka gibi ya gerçekten çok üzgünüm neden böyle olduğunu anlamadım ? Senin kan değerlerin nasıl verdin mi başka kan umarım çok güzel yükselir ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağıneBugün adet olmam lazımdı gelmedi sonra açık pembe yok gibi birşey günlük ped taktmistim 2-3 damla gelmiş gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce nedir ? Malum durumlardan dolayı doktora gidemiyorumEki Görüntüle 2607872 Eki Görüntüle 2607873
Ertesi gün baktığımda böyle olmustu yine test yaptım ama hiç bişey yok korkudan doktirada gidemiyorum 5 haftalık düşüğün olmuştu cunkuCanım ben görüyorum var çizgi silik falan değil bariz var direk hastaneye gidip test yapıp öğren sonra kadin doğuma koş hemen
Ertesi gün baktığımda böyle olmustu yine test yaptım ama hiç bişey yok korkudan doktirada gidemiyorum 5 haftalık düşüğün olmuştu cunku
Bende anlam veremedim adetim gecikeli 6 gün oldu 2 gün gecikmede kan testi yaptırdım negatiftu ama tüm belirtiler var aniden kaşık ağrısı bel ağrısı regl sancısı arada mide bulantısı gogsumde ara ara sızlama psikolojik olabilir ama 1 cocugum var aşırı düşünmüyorum böyle olanınız var mı hanımlar aranizda
Bugün kan testi verdim negatif söktürücü verdi artık diğer aylara inşallah ben ikinci için uğraşıyorum canım senin ilk hamilelik miOlabilir ben regl az gördüm kan testi yaptirdim ama belirtilerim var bacak ağrısından bel ağrısından duramıyorum 2.5 gün sürdü regl az az oldum ama kan verdim negatif göğüs ağrım var biraz bel kasık bacak ağrılarım var
Diğer testlerinde hiç böyle çıkmamıştı ertesi gün baktığımda ilk bebegimdede böyleydi hamile olduğumu ogrendigim gün düşük yaptimTest çok beklemiş, kuruma çizgisi gibi duruyor bu sebepten testin negatif sayılır ilk 5 dk çıkmadıysa.. İstersen testini tekrar et ve ilk 5 dakikada ne sonuç çıkarsa onu dikkate al
Koyu renk yada açık renk arasındaki fark nedir acaba?İnce bir çizgi görüyorum ben. 2 gün sonra testi tekrarlayıp koyulaşmasına bakın.
Değeriniz artmış mı kontrol etmek için. Bazen silik çizgi yanıltıcı olabiliyor en iyisi kan vermek tabiKoyu renk yada açık renk arasındaki fark nedir acaba?
Evet canım ilk hamilelikBugün kan testi verdim negatif söktürücü verdi artık diğer aylara inşallah ben ikinci için uğraşıyorum canım senin ilk hamilelik mi
Geç gördüm hamilesinizzz bence ne çıktı sonuç nedirMeraba ben test yaptim ikiside kirmizi çizgi cıktı hamilemiyimEki Görüntüle 2612923
7haftalik hamileyim canimGeç gördüm hamilesinizzz bence ne çıktı sonuç nedir