Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaç gün var adete canımAdetıne kaç gun var
7 gün var ve sol kasık batması akşam saatlerinden sonra çoğaldıSenin kaç gün var adete canım
İnşallah olmazsın diyeyim o zaman güzel haberini alırsınBu haftasonu olmam lazım
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında7 gün var ve sol kasık batması akşam saatlerinden sonra çoğaldı
Kasık ağrım çoğalıyor bilmiyorum muhtemelen rahim kalınlaşmasıİnşallah olmazsın diyeyim o zaman güzel haberini alırsın
Tebrik ederim canım bebiş var ve yeni benceBende yıllardır tedavi görüyorum 4 aydir pes ettim ve artık boşvermiştimki belki bu zamana kadar 100 tane test yapmişimdir okadar halsizim ve kasıklarımda o kadar batışma ve ağrı varki aslında iki günüm geçti daha zaten pcostan dolayı adetlerim düzensiz arkadaşımın zoruyla test yaptım ilk kez bu ay ikinci çizgi çok hafif pembe çıktı kafam karıştı şimdi gidip kan testi yaptırmaya korkuyorum hiç umudumda yok hiç var gibi hissetmiyorum... Sizde bir bakar mısınız.? Eki Görüntüle 2780327
İnşallah yarın kan testi yaptiricam iki kere test yaptım birinde tek çizgi diğerinde ikinci çizgi çok silik çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşamayan bilemez umutsuzluğun ne demek olduğunu...Tebrik ederim canım bebiş var ve yeni bence
Bi kaç gün sonra testi tekrarla ve kan testi yaptır sonra
Amin kuzum aminİnşallah yarın kan testi yaptiricam iki kere test yaptım birinde tek çizgi diğerinde ikinci çizgi çok silik çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaşamayan bilemez umutsuzluğun ne demek olduğunu...
Sonuc nedir, çok merak ettim inşallah hamilesinizdirevet ya diyorum ya düşük yapmaktansa inşallah hamile değilimdir
Hamile miymişsinizMalesef betam düşüktü ama kahverengi akıntı devam ediyor rahim kalınlığım varmış inşallah geç döllenmeyle bebiştir bakalım
Maleseff adet gördüm betamda düşüktü zaten :)Hamile miymişsiniz
Benim de benzer bir durum oldu, ilişkiden 20 gün sonra kan verdim negatifti ama kan verdiğim günün sabahında çok çok silik bir çizgi gördüm veya ben öyle sandım. Şimdi yarın tekrar kan vericem. İlişki üstünden 25 gün kadar geçti. Adet dönemim üstünden de 11 gün. Yarın artık kesin bir sonuca ulasırım degil miMaleseff adet gördüm betamda düşüktü zaten :)