Gebelik görünmüyor beta düşük çıktı bugün kadın doğumcu rahim kalınlaşması görüyorum geç döllenme olabilir dedi tekrar kan verdim tekrar sonuç bekliyorumÇıktı mı sonuçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik görünmüyor beta düşük çıktı bugün kadın doğumcu rahim kalınlaşması görüyorum geç döllenme olabilir dedi tekrar kan verdim tekrar sonuç bekliyorumÇıktı mı sonuçlar
Ayy hadi hayırlısı canım testler için bisey dedi mi pekiGebelik görünmüyor beta düşük çıktı bugün kadın doğumcu rahim kalınlaşması görüyorum geç döllenme olabilir dedi tekrar kan verdim tekrar sonuç bekliyorum
İdrar testleri içinAyy hadi hayırlısı canım testler için bisey dedi mi peki
Betan kaç çıktıGebelik görünmüyor beta düşük çıktı bugün kadın doğumcu rahim kalınlaşması görüyorum geç döllenme olabilir dedi tekrar kan verdim tekrar sonuç bekliyorum
1.20den küçükBetan kaç çıktı
Sormadım onları adet gecikmeden doğruyu göstermiyormuşİdrar testleri içi
Anldm canım hamile olabilirsin dedi mi doktor bide testler için bisey dedi mi1.20den küçük
Anldm canımSormadım onları adet gecikmeden doğruyu göstermiyormuş
Anladım canımİşte geç döllenme olabilir dedi sonuç bekliyorum
7 kere miiirahimde kalınşlama bende de vadı 7 kere parça aldılar( inş gebeliktir
rahimde kalınşlama bende de vadı 7 kere parça aldılar( inş gebeliktir
yok canım benm için demedim ,ben tüp bebek yağtm gecen yıl düşükle sonuclandı bu ay kısmetse yapıtıracagımİnşallah test yaptn mı canım
Anldm canım benim Rabbim doldursun kucağını inşallahyok canım benm için demedim ,ben tüp bebek yağtm gecen yıl düşükle sonuclandı bu ay kısmetse yapıtıracagım
evet ya7 kere miii
Bendede aynı durum vardı önce silik gördüm sonra negatif gördüm kanda bişey çıkmadı benimde akıntım var bakalım bugün yine kan verdim bakalım ne olacak sonuçArkadaşlar merhaba. 6 aylık evliyim . sat tarihim 20 OCAK . bat ise 17 ŞUBAT. 29 OCAK^da hsg filmi çekildi. Tüplerde hiç bir sıkıntım yokmuş. 2-3 gündür yoğun bir akıntım var. Hatta bu Ay Ovulasyon testi yapttım. 3-4 Şubat En yoğun Yumurtlama Günümdü. O günleri değerlendirdik. ve bugun sol kasığım sanki böle iğne batırıp cıkartıyolar gün boyu devam etti ve ben gebelik testi yaptım dayanamadım. Çok çok çok silik bir çizgi gördüğüme inanıyorum. onu buraya koyacağım fakat ondan sonra 2 test daha yaptım ama onlarda silik bile göremedim. yardımcı olurmusunuz?
Adetıne kaç gun varBendede aynı durum vardı önce silik gördüm sonra negatif gördüm kanda bişey çıkmadı benimde akıntım var bakalım bugün yine kan verdim bakalım ne olacak sonuç