Gebelik testi

dilasa01

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
299
73
13
28
bebe time gebelik testi yaptım baya belirgindi çizgi fotoğrafları yükledim bozukmu acaba diyerekten awoks marka erken gebelik yaptım net çizgi beklerken çıkmadı tekrar Bebetime yaptım hafif silik çıktı anlayamadım bişey bakarmısınız varmı yokmu şimdi

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    IMG_0552.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_0601.webp
    IMG_0601.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0556.webp
    IMG_0556.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0555.webp
    IMG_0555.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 76
bebe time gebelik testi yaptım baya belirgindi çizgi fotoğrafları yükledim bozukmu acaba diyerekten awoks marka erken gebelik yaptım net çizgi beklerken çıkmadı tekrar Bebetime yaptım hafif silik çıktı anlayamadım bişey bakarmısınız varmı yokmu şimdi
Awox un yanlış çıkarma ihtimali sıfır ama bebe time yaniltabiliyor ama awox olsa kesinlikle çıkarırdı istersen bı kaç gün sonra tekrarla awox testi

Awox un yanlış çıkarma ihtimali sıfır ama bebe time yaniltabiliyor ama awox olsa kesinlikle çıkarırdı istersen bı kaç gün sonra tekrarla awox testi
Awoksta da hafif gölge gibi bişey gördüm ama görmek istediğim için sanırım

Canım bat a kaç gün var

Canım awox ve predictor de bile ilk dk karda çıkan yalancı pozitif gördüm gerçekten ve bende böyle söylendiği için kesin hamileyim diyodym sonra yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü o yüzden testler için böyle emin konuşmasak daha iyi çünkü o hayal kırıklığı çok büyük bir acı . Kanda görene kadar kimse kesin bakmamali

Awoksta da hafif gölge gibi bişey gördüm ama görmek istediğim için sanırım
Bende geçen ay senle aynı psikolojideydim seni çok iyi anlıyorum ve benim 20 gün gecikmem vardı 5-6 tane awox 5 tane laboquick test yaptım testlerde flaş la çizgi arardım ama awox yaniltmaz..

Canım awox ve predictor de bile ilk dk karda çıkan yalancı pozitif gördüm gerçekten ve bende böyle söylendiği için kesin hamileyim diyodym sonra yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü o yüzden testler için böyle emin konuşmasak daha iyi çünkü o hayal kırıklığı çok büyük bir acı . Kanda görene kadar kimse kesin bakmamali
Bişey diyemiyorum ki sende çok haklısın ama ben kendi deneyimlerimi anlattım dediğim gibi istersen bı kaç gün daha bekle kan ver

Testlerde var gibi inşallah da vardır ama benim gibi kendini çok inandirip üzülme o yüzden testlere güvenme kan ver.canim kanda çıkar.artik
Awoksta da görünüyor mu canım yarın kan verecek cuma çıkar sonra hafta sonu giriyor piskolojim kaldırmaz yoksa

Bende geçen ay senle aynı psikolojideydim seni çok iyi anlıyorum ve benim 20 gün gecikmem vardı 5-6 tane awox 5 tane laboquick test yaptım testlerde flaş la çizgi arardım ama awox yaniltmaz..
Daha öncede awox yapmıştım kuruma çizgisi bile yoktu şanlı gölgelik var ama bellide görmek istediğim için

Kızlar bu Silik çizgi mi reglime daha var 22 sinde

Eklentiler

• IMG_5278.webp
    IMG_5278.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5279.webp
    IMG_5279.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
Silik var sanki canım
Ya şöyle biz eşimle ilk defa bu ay denedik ben yumurtlama döneminde de regli de de kaşık ağrısı çeken biriyim açıkçası sadece farklı olarak kuyruk sokumumda çok ağrı var sırtıma doğru yanıyo göğüslerimde regli zamanında bişey olmaz ama ara ara böyle hafif ağrılar giriyo ve tansiyonum çok düşüyo bu aralar siz böyle şeyler yaşadınız mı

Benim bi iki gün önce kaşık ağrısı oldu bide meme hassasiyeti var tabi herkezde farklı olabilir kan verip netleştirebilirsin bu durumu testler yanıltıyor hep bende kan testi vereceğim yarın

Back
X