- 2 Haziran 2022
- 149
- 31
- 30
-
- Konu Sahibi Durudurusen
Bende 28 ekimde çatlama gördümAynı durum bendede geçen
İnsan artık sevinemiyor bile. Emin olmak için kalp atışını beklemek lazımAynı durum bendede geçen ay kimyasal geçirdim
Bu hangi marka testEvet yaptım böyle Eki Görüntüle 3500962
Softek kan verdim beta 53 çıktı regle 3 gün barBu hangi marka test
Var gibi ama bayağı düşük değerdir şu an çok silik çizginizreglim 4 gün gecikti. Normalde düzenli olurum 6 aydır deniyoruz. testim kaset test. Sizce hamile miyim?
Markası nedir pozitif gibi gözüküyorreglim 4 gün gecikti. Normalde düzenli olurum 6 aydır deniyoruz. testim kaset test. Sizce hamile miyim?
Artı med daha sonra betam 458 çıktıMarkası nedir pozitif gibi gözüküyor
Hayırlı olsun gebelik pozitif o zaman inşallah kucağınıza alırsınızArtı med daha sonra betam 458 çıktı
Bence gidip bir kan tahlili vermelisinizAdetim 8 gün geçti iki kez test yaptım tek çizgi genede gebelik varmıdır acaba
Normalde 9unda olmam gerekiyordu
Acaba test yanıltır mı beni iki kez yaptım ve tek çizgi ikisinde de 6 aylık bir bebeğim de var
Her adet gecikmesi illaki gebelik demek değildir. Bazen hormonların oynaması geciktirebiliyor testte negatifse negatife yüksek ihtimalleAdetim 8 gün geçti iki kez test yaptım tek çizgi genede gebelik varmıdır acaba
Normalde 9unda olmam gerekiyordu
Ayyy hadi inşallahHer adet gecikmesi illaki gebelik demek değildir. Bazen hormonların oynaması geciktirebiliyor testte negatifse negatife yüksek ihtimalle