- 2 Haziran 2022
- 97
- 18
- 30
-
- Konu Sahibi Durudurusen
Merhaba canm kac dakika sonra çıktı kuruma çizgisi de olabilir hafif görünüyor olabilir ama kan ver yeni olabilir canmAdetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi
7 dk da falan belirdi.bu marka hiç kuruma çizgisi yapmıyor önceki gebeliği de bundan öğrendim fakat kimyasal olduMerhaba canm kac dakika sonra çıktı kuruma çizgisi de olabilir hafif görünüyor olabilir ama kan ver yeni
Canm olabilir ama ilk 5 dakika önemli gerçi fazla bir şey de geçmemiş yeni oluşmuş olabilir bebeğin adetin gecikince tekrar yap bence yoksa direk kan ver kesin sonuç kan da belli7 dk da falan belirdi.bu marka hiç kuruma çizgisi yapmıyor önceki gebeliği de bundan öğrendim fakat kimyasal oldu
Bende artımed ve bir başka marka da öyle yanıldımBen bir çok kez test yaptım ve hep yanıldım canm en doğrusu kan testi bir de bu işte acele etme Rabbım inşallah kısa zamanda sana da senin gibi bir bebis verir
Rica ederim canm benimBende artımed ve bir başka marka da öyle yanıldımteşekkürler amin cümlemize
Evet bence silik bir çizgi varAdetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi
Sonuç neAdetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi
Var beta hcg 52 çıktı yükseliş önemliSonuç ne