- 17 Temmuz 2024
- 198
- 102
- 34
Yaaaa baya belli kaset testte , kan vermeye gitmeyecekmisin çıkmazmı gidip versennSabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa baya belli kaset testte , kan vermeye gitmeyecekmisin çıkmazmı gidip versennSabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu
Bilmiyorum ki gitsem mi şimdi yoksa pazartesi mi gitsem emin değilimYaaaa baya belli kaset testte , kan vermeye gitmeyecekmisin çıkmazmı gidip versenn
Ben duramaz giderdim yaaa acilde kan almama yeni mi çıktı büyük şehirlerde mi oluyor ben anlamadım memlekette acilden akşam bile olsa veriliyordu bizim en azından dene almazlarsa gezmiş oldum dersin :)Bilmiyorum ki gitsem mi şimdi yoksa pazartesi mi gitsem emin değilim
Canım artık öyleymiş herkes öyle diyor bekleyeceğim birazBen duramaz giderdim yaaa acilde kan almama yeni mi çıktı büyük şehirlerde mi oluyor ben anlamadım memlekette acilden akşam bile olsa veriliyordu bizim en azından dene almazlarsa gezmiş oldum dersin :)
Az kaldı zaten canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallahCanım artık öyleymiş herkes öyle diyor bekleyeceğim biraz
koyulaşma olmuyorsa kimyasal olabilir canımKızlar bugünki testim böyle al bi gebelik testi diye bir marka ile yaptım değişik ilk defa duydum ama düne göre daha silik çıktı acaba markadan dolayı olabilir mi
Korkuyorum ama farklı marka aldım ya belkş onun testi silik gösteriyordur diye düşünüyorumkoyulaşma olmuyorsa kimyasal olabilir canım
evet oda olabilir hakkınızda hayırlısı olsunKorkuyorum ama farklı marka aldım ya belkş onun testi silik gösteriyordur diye düşünüyorum
Var bence bendede böyle cıktıKızlar benimkine de bakar mısınız Prodoctor marka ilk beş dakikada çıktı
Kan verdim 59 çıktı varmışVar bence bendede böyle cıktı
Olabilirde canım hepsinin ki farklı sonuçta, yarın olsa da hemen kan tahlili versen İnşallah sağlıkla ilerlerKızlar bugünki testim böyle al bi gebelik testi diye bir marka ile yaptım değişik ilk defa duydum ama düne göre daha silik çıktı acaba markadan dolayı olabilir mi
Hayırlı olsun canım inşallah kimyasal değildirKan verdim 59 çıktı varmış
Bugun vericem ben özelde aç tok fark ediyormuOlabilirde canım hepsinin ki farklı sonuçta, yarın olsa da hemen kan tahlili versen İnşallah sağlıkla ilerler