Aminnnn tez vakitte senden de güzel haberler duyalım insallah canım benimAyy hayırlı uğurlu olsun cok sevindim senin için rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
İnşallah canım inşallahEvet valla dediniz ikimizin de sağlıkla yükselir insallah yaaben de bugün eşime söyleyeyim o zaman rabbim sevincimizi devam ettirsin insallah
Çok sağol canımElifcim merhaba, çok teşekkür ederimBu 5. Ayımız. Ekstra ocean inositol kullanmıştım ama etkisi var mı inan bilmiyorum :) Belirti olarak da sol kasıkta batmalarım oldu bir de göğsümde ara ara gidip gelen sızılar vardı
Daha yumurtlama zamanın olabilir mi acaba ?Adetım bitmesınden 10 gün oldu ama mıde bulantım oldu test negatif çıktı kaşık ağrım var acaba hamıle kalırmıyım kaç gün gecmesı gerkıyor bılgısı olan lütfen cevap verebılır mı
Bence sen en az 3 gün daha bekle test yapmak için en doğru 11.günden sonra çıkar. Yani 2 mayısın üzerine 11 gün say bebek de anca tutunur döllenme olduysaYaa bi kaç arkadaşımda cok erken yapmışsın dedi 28 nisan-1 mayıs arası pozitifti ovulasyon 2 mayısta silikleşti
Tamam canım çok teşekkür ederim bekliyim bakalımBence sen en az 3 gün daha bekle test yapmak için en doğru 11.günden sonra çıkar. Yani 2 mayısın üzerine 11 gün say bebek de anca tutunur döllenme olduysa
Eşin nasıl tepki verdi kuzuAminnnn tez vakitte senden de güzel haberler duyalım insallah canım benim
Şok oldu çok sevindi çünkü gerçekten hepiniz gibi biz de cok istiyordukEşin nasıl tepki verdi kuzu
İnşallah canım inşallah bizde o şekildeyizŞok oldu çok sevindi çünkü gerçekten hepiniz gibi biz de cok istiyordukama tedirgin tabi su an o da heyecanla artışları keseyi ve kalp atışını duymayı bekliyoruz nasip olur umarım
Sen bi daha ne zaman kan vericeksin canımİnşallah canım inşallah bizde o şekildeyiz
Yarın / Salı veririm diye düşünüyorum Salı doktoruma haber vereceğim sen canımSen bi daha ne zaman kan vericeksin canım
Ben de yarın ve salı vereceğim cuma gününe de doktor randevusu aldımYarın / Salı veririm diye düşünüyorum Salı doktoruma haber vereceğim sen canım
İnşallah canım haberleşelimBen de yarın ve salı vereceğim cuma gününe de doktor randevusu aldımartışlarımız çok güzel olur insallah yine haberleşelim
Merhaba ne kadar sürede çıktı acaba çizgi benimde ilk testim böyle çıkmıştı 3-4 dkdaEki Görüntüle 3425932 merhaba herkese benim bugün adet günüm henüz olmadım az önce test yaptım bu şekilde bir sonuç aldım herhangi bir adet belirtim yok sadece dokumduğumda göğüslerim ağrıyor o ladar kasık bel vs yok bu testte bir şey görüyor musunuz ben silik bir çizgi görüyorum ama allak bullak oldum uzun zamandır bekliyorum daha önceki testlerimde hep tek çizgiydi ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım ne olur yardımcı olun
Benim de öyle max 5 dakika olmuştur ama emin olamadım sonra başka bir test yaptım bir iki saat sonra onda da bir şey çıkmadı bir daha ne zaman yapmalıyım bugün adet günüm bilemedim dediğim gibi aylardır hep tek çizgi gördüğüm için şuan bulandım resmenMerhaba ne kadar sürede çıktı acaba çizgi benimde ilk testim böyle çıkmıştı 3-4 dkda
Bence 2 gün sonra ilk idrarla tekrarlayın benim böyle çıktıktan 2 gün sonra daha net olmuştuBenim de öyle max 5 dakika olmuştur ama emin olamadım sonra başka bir test yaptım bir iki saat sonra onda da bir şey çıkmadı bir daha ne zaman yapmalıyım bugün adet günüm bilemedim dediğim gibi aylardır hep tek çizgi gördüğüm için şuan bulandım resmen
Bir de üst üste yapmayın bence zaten hcg düşükse üst üste yapınca daha yanıltıcı sonuclar verebilir belkiBenim de öyle max 5 dakika olmuştur ama emin olamadım sonra başka bir test yaptım bir iki saat sonra onda da bir şey çıkmadı bir daha ne zaman yapmalıyım bugün adet günüm bilemedim dediğim gibi aylardır hep tek çizgi gördüğüm için şuan bulandım resmen
Siz silik çıktığı da ilk idrarla mı yapmıştınız bir de normal gebelik mi yoksa erken gebelik testi miydi peki kusura bakmayın ççok soru sorduBence 2 gün sonra ilk idrarla tekrarlayın benim böyle çıktıktan 2 gün sonra daha net olmuştu