Sizinki gibi çıktığında ilk idrarla yapmadım ama 2 gün sonra yaptığımı ilk idrarla yaptım daha belirgindi oSiz silik çıktığı da ilk idrarla mı yapmıştınız bir de normal gebelik mi yoksa erken gebelik testi miydi peki kusura bakmayın ççok soru sordu
Çok teşekkür ederim size de hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunSizinki gibi çıktığında ilk idrarla yapmadım ama 2 gün sonra yaptığımı ilk idrarla yaptım daha belirgindi o
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim size de hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Evde yine test yaptın kuzu benim hayla sılık çıkıyo testler yaİnşallah canım haberleşelim
Bıkmıyorum heyecandan da olabılır 12 günüm oldu erken gebelık testi yaptım negatif çıktı oluyorum böyleDaha yumurtlama zamanın olabilir mi acaba ?
Kav verdiğin zaman haber verAmin inşallah çok teşekkür ederimrabbim sizin de gönlünüze göre versin insallah
Ben de sonuçlarınızı bekliyorumKav verdiğin zaman haber ver
Kuzum 12 gibi vericem 1 gibi çıkar inşallahKav verdiğin zaman haber ver
Bence artık evde test yapıp kafanı bulandırma canım ben de aşırı gerginim ama artık hayırlısı napalım :)Evde yine test yaptın kuzu benim hayla sılık çıkıyo testler ya
Ah kuzum bende saat 3 de kan vereceğimBence artık evde test yapıp kafanı bulandırma canım ben de aşırı gerginim ama artık hayırlısı napalım :)
Ben simdi verdim canım sonucu bekliyorumAh kuzum bende saat 3 de kan vereceğim
657 cıktı kuzum iyi galiba artış ya da fazla mı bilemedim korkuyorumAh kuzum bende saat 3 de kan vereceğim
Önceki kaçtı657 cıktı kuzum iyi galiba artış ya da fazla mı bilemedim korkuyorum
2 gün sonra mı öyle çıktı kuzum bence gayet iyi gibi geldi657 cıktı kuzum iyi galiba artış ya da fazla mı bilemedim korkuyorum
Evett insallah öyledir2 gün sonra mı öyle çıktı kuzum bence gayet iyi gibi geldi
122Önceki kaçtı
Bende benim az çıkıyo diye korkuyorum 24-78 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak kuzum senin maaş çıkmıştı hepsi
Ama senin ortantılı artmış kuzum o yüzden korkma bence benimki birden cok yükseldiği icin korkuyorum ama bakalım artık kan vermeyip cuma günü direkt doktora gidicem ya böyle cok geriliyor insanBende benim az çıkıyo diye korkuyorum 24-78 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak kuzum senin maaş çıkmıştı hepsi
Çok hemde Cidden bende kan veremeye gideceğim birazdan korku varAma senin ortantılı artmış kuzum o yüzden korkma bence benimki birden cok yükseldiği icin korkuyorum ama bakalım artık kan vermeyip cuma günü direkt doktora gidicem ya böyle cok geriliyor insan
İnsallah güzel sonuclar alırsın canım haber ver bize deÇok hemde Cidden bende kan veremeye gideceğim birazdan korku var