Gebelik testi

Kızlar hamileyim🥹🥹 betam 70 çıktı ama doktora gösteremedim yoktu şimdi kimyasal korkusu devam ettiği icin eşime söylesem mi kararsızım siz söylediniz mi

Kızlar hamileyim🥹🥹 betam 70 çıktı ama doktora gösteremedim yoktu şimdi kimyasal korkusu devam ettiği icin eşime söylesem mi kararsızım siz söylediniz mi
Kurban olurum dedik biz sana 🤍
Söyle eşine sana destek olur bende eşime ve bugün sadece kız kardeşime söyliyeceğim bu süreçte yanımda olsunlar diye

Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle🙏🥹
Kaçıncı deneme peki ? Ekstra bişey kullandınız mı ? Bide belirtileriniz nelerdi?
Çok sordum ama bende çok istiyorum merak ediyorum kusura bakmayın 🥹

Merhaba,
Kaçıncı deneme peki ? Ekstra bişey kullandınız mı ? Bide belirtileriniz nelerdi?
Benim 24/64 yükseldi bugün öğrendim
Faydası oldu mu bilmiyorum ama bugün ay rahim dişimi çektirmiştim birde yumurta takibi yapmıştım

Faydası oldu mu bilmiyorum ama bugün ay rahim dişimi çektirmiştim birde yumurta takibi yapmıştım
Evet canım sana sormuştum ilk testini attığında çizgini gördüm 😍😂 rahim filmi işe yarıyo diye düşünüyorum 😊

Yarın olmam lazım şuan hafiften ağrım var gibi hissediyorum geliyo😟 bu ayda nasip değilmiş demek

Merhaba,
Elifcim merhaba, çok teşekkür ederim 🙏 Bu 5. Ayımız. Ekstra ocean inositol kullanmıştım ama etkisi var mı inan bilmiyorum :) Belirti olarak da sol kasıkta batmalarım oldu bir de göğsümde ara ara gidip gelen sızılar vardı

Kurban olurum dedik biz sana 🤍
Söyle eşine sana destek olur bende eşime ve bugün sadece kız kardeşime söyliyeceğim bu süreçte yanımda olsunlar diye
Evet valla dediniz ikimizin de sağlıkla yükselir insallah yaa 🥰🥰 ben de bugün eşime söyleyeyim o zaman rabbim sevincimizi devam ettirsin insallah

X