Ay cok güldümya adet öncesi kimyasaldan cok korkuttukları icin hep emin olmak istedim adetime de hala var ama pazartesiye randevu alabildim ptesi gidip kan vericem insallah bakalım
Benim tam 5 gün var kem yaptım sılık çıktı kan verdim 24 çıktı kuzu şimdi tekrarlayacağımSağlıcakla gelsin inşallah kaç gün kala yaptın canım adete benim şuan 5 gün var erken gebelik yapsam varsa çıkarmı?
Niye aynı gün 2 farklı yerde veriyosunBirazdan gideceğim arkadaşımın çalıştığı yere gideceğim önce başka hastane orda vitaminlerime birde beta baktıracağım herşey normal ise akşamda ilk verdiğim yerde vereceğim
Arkadaşım gel vitaminlere bakalım herşey dedi şekere filan ama ben aynı hastanede vermek daha mantıklı geldiği için şimdi orda ayarlayınca kıramadım onuNiye aynı gün 2 farklı yerde veriyosun
Hadi inşallah her şey yolundadırAy cok güldümya adet öncesi kimyasaldan cok korkuttukları icin hep emin olmak istedim adetime de hala var ama pazartesiye randevu alabildim ptesi gidip kan vericem insallah bakalım
Güzel yükselme olduysa eğer akşam farklı hastanede vermene gerek yok benceArkadaşım gel vitaminlere bakalım herşey dedi şekere filan ama ben aynı hastanede vermek daha mantıklı geldiği için şimdi orda ayarlayınca kıramadım onu
Negatif cıkar diye korkuyorumBenim tam 5 gün var kem yaptım sılık çıktı kan verdim 24 çıktı kuzu şimdi tekrarlayacağım
Amin insallah canım benimSağlıcakla gelsin inşallah kaç gün kala yaptın canım adete benim şuan 5 gün var erken gebelik yapsam varsa çıkarmı?
Olur ben hiç bi testimi sabah ilk idrarla yapmadımNegatif cıkar diye korkuyorumilk idrarımı yapmıştım ben sonraki idrarlarla yapsam olurmu acaba ?
Amin insallahHadi inşallah her şey yolundadır
Ay inşallah bugün yapıyım dedim heycandan sabahın köründe uyandım uyku tutmadı şartlanmış kafaAmin insallah canım benimben ilk adete 6 gün kala yaptım çok çok hafif bir çizgi gördüm hatta 1 sayfa önce test vardı bugün 3-4 gün kaldı bence bir dene görme şansın yüksek
İlk idrar ile yapmadım kuzu ben saat 4 yaptım hattaNegatif cıkar diye korkuyorumilk idrarımı yapmıştım ben sonraki idrarlarla yapsam olurmu acaba ?
İnşallah canım inşallah bakalım 9,30 da gideceğim 2 saate çıkar inşallah hayırlısıylaGüzel yükselme olduysa eğer akşam farklı hastanede vermene gerek yok bence
Hadi güzel haberler inşallahTamam kızlar o zaman yapınca paylaşıcam inşallah pozitifi görürüm bende arkadaşın pozitif cıkınca bi cesaret geldi bana da bu gazla yaptım yaptım
Bu ay uğurlu sanki başlıklarda konuştuğum herkes pozitif gördü bence sen de göreceksinTamam kızlar o zaman yapınca paylaşıcam inşallah pozitifi görürüm bende arkadaşın pozitif cıkınca bi cesaret geldi bana da bu gazla yaptım yaptım
İnşallah canımBu ay uğurlu sanki başlıklarda konuştuğum herkes pozitif gördü bence sen de göreceksin
Oy masallah tecrübeli değilim ama okuduklarıma göre normal sanırımİki gün önce 24 bugün 64 çıktı nasıl Kızlar