İnşallah canım benim hep aynı saatede mi verdin pekiİnsallah güzel sonuclar alırsın canım haber ver bize de
2 gün önce 4 verdim şimdi 3 versem olur mu acabaSizinki gibi çıktığında ilk idrarla yapmadım ama 2 gün sonra yaptığımı ilk idrarla yaptım daha belirgindi o
Evet canımİnşallah canım benim hep aynı saatede mi verdin peki
Olur bence2 gün önce 4 verdim şimdi 3 versem olur mu acaba
259 çıktı kuzumOlur bence
Maşallah gayet güzel doktorun vajinal bakıyorsa 2 gun sonra keseyi görür ben 1200 lerde görmüştüm kesemi
Benim nasıl sizce ilk 23/78/259 adet günüm yarınMaşallah gayet güzel doktorun vajinal bakıyorsa 2 gun sonra keseyi görür ben 1200 lerde görmüştüm kesemi
Ay masallah cok güzel artmış bence seninki deeBenim nasıl sizce ilk 23/78/259 adet günüm yarın
Hızlı yükseldi diye bir korktum ama düşük olmasından daha iyidir herhaldeMaşallah gayet güzel doktorun vajinal bakıyorsa 2 gun sonra keseyi görür ben 1200 lerde görmüştüm kesemi
Ayy inşallah canım inşallahAy masallah cok güzel artmış bence seninki dee
Doktora ne zaman gideceksinAyy inşallah canım inşallah
Doktorum Salı tekrar kan ver sonra bana haber ver dedi ondan sonra ne zaman çağırırsa gideceğim canımDoktora ne zaman gideceksin
Anladım canım hayırlısı insallahDoktorum Salı tekrar kan ver sonra bana haber ver dedi ondan sonra ne zaman çağırırsa gideceğim canım
Çok iyi sana da maşallah aynı anda gelicek bebişlerBenim nasıl sizce ilk 23/78/259 adet günüm yarın
Çok teşekkür ederim inşallahÇok iyi sana da maşallah aynı anda gelicek bebişler
Evet benimki sizden birkaç hafta önce gelir belki biz 7 haftalık oldukÇok teşekkür ederim inşallahsenin gebelik var mı kaçırdım orayı
AaaaEvet benimki sizden birkaç hafta önce gelir belki biz 7 haftalık olduk
Ya masallah kalp atışını da duydunuz muEvet benimki sizden birkaç hafta önce gelir belki biz 7 haftalık olduk
6. Haftada duyduk öbür hafta gidicem tekrar inşallahYa masallah kalp atışını da duydunuz mu