Merhaba hayırlı olsunnnnAdetime 4-5 gün kala test yaptım beli belirsiz çizgi çıktı gidip kan verdim 24 çıktı mart ayında kimyasalım var bu yüzden çok korkuyorum, çok az çıkmış sonuç
Cook ince bi çizgi var ama hemen mi çıktı acabaMerhaba benim de böyle acaba var mı
İnşallaharkadasim regl gecikmesinin 2.gününde 37 çıkmıştı ve sağlıklı bir gebelik gecirdi. bence stres yapmayın
Bi kan ver istersen benimde o şekildeydi ve adetim 13 Mart daha var en sağlıklı kan ama yada bi kaç gün daha bekle böyle stres çok yapıyo insan adet günün nezamanCook ince bi çizgi var ama hemen mi çıktı acaba
Eveet 2-3 dk içinde çıktıCook ince bi çizgi var ama hemen mi çıktı acaba
Adetime 5-6 gün var negatif çıkar diye korkuyorum o yüzden gidemiyorum :/ bilemedim kaset teste mi devam etsem napsam bilmiyorumBi kan ver istersen benimde o şekildeydi ve adetim 13 Mart daha var en sağlıklı kan ama yada bi kaç gün daha bekle böyle stres çok yapıyo insan adet günün nezaman
Kasette silik cikmis kan verirsen değerin az çıkabilir cok yeni belli ama gebeligin dogrulanmis olur en azından teste bariz cizgi var kanda net çıkar git kan ver ona gör haraket edersin bariEveet 2-3 dk içinde çıktı
Bende sen gibi hissetim ama gidip verdim en azıdan biliyim dedim şimdi cuma tekrar gideceğimAdetime 5-6 gün var negatif çıkar diye korkuyorum o yüzden gidemiyorum :/ bilemedim kaset teste mi devam etsem napsam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba hayırlı olsunnnndaha adetine o kadar varken bence gayet güzel bir sonuç muhtemelen yeni yeni tutundu bebişin
Tamamdır teşekkür ederimKasette silik cikmis kan verirsen değerin az çıkabilir cok yeni belli ama gebeligin dogrulanmis olur en azından teste bariz cizgi var kanda net çıkar git kan ver ona gör haraket edersin bari
Yarın git ve burayada yazzzzTamamdır teşekkür ederim
Yaa gaza geldim valla sabah gidip vereyim en iyisiBende sen gibi hissetim ama gidip verdim en azıdan biliyim dedim şimdi cuma tekrar gideceğim
TamamYarın git ve burayada yazzzz
Vericeksin hissediyorummmmm kalbini güzel tut hayırlısı olsun tatlımTamaminsallah güzel haber verebilirim
Hatta sen bize de dua et lütfennnÇok teşekkür ederim inşallah
İnşallahh çok teşekkür ederimVericeksin hissediyorummmmm kalbini güzel tut hayırlısı olsun tatlım
Güzel haberler inşallahYaa gaza geldim valla sabah gidip vereyim en iyisibu arada hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız