Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silik çıkınca yeni oluşuyormuş kaset testlerde pek yanılma olmuyormuş yarın sabah ilk idrarla bir daha deme benimde cumartesi pazar silikti bugün kan da öğrendimBen dün öğle yapmıştım böyle çıktı artiment markasiydi 5 dakika sonra ikincisi silik çıktı sizce hamile miyim yoksa değil miyim lütfen yardımcı olur musunuz çok kararsız kaldım
silik çıkınca yeni oluşuyormuş kaset testlerde pek yanılma olmuyormuş yarın sabah ilk idrarla bir daha deme benimde cumartesi pazar silikti bugün kan da öğrendim
Dr şaşırmış cidden ilk gebeliğim de özele gittim bana 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sonra kahverengi kanamam oldu acile gittim ve geç döllenme dediler sonra kendi Dr gittim ben demiştim dedi hayır denediniz dedim size iyimser konuşmuştum ozman dedi bende neyse sorun gercek söyleyin dedim sert bir şekilde kürtaj dedi bu bebek düşecek dedi soru sormadan suratimiza kapı kapadı eşim başka Dr gittim durumu özetledi dusukte oldu ama tavrı hiç hoş değildiDoktorunuzu değiştirin bence bende de pcos var doktorum hiçbir zaman böyle olumsuz konuşmadı gayette tedavisiz hamile kaldım
Artimed varsada çıkarmiyor sabitlendi bende ama lady guven ilk gebeligimi onla öğrendim bugün de yaptım silik çizgi çıktı reglmdenyecikmede bekliom suanbugün böyle çıktı ikiside kafamı karıstırdı
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten bu nasıl bir tavır bu böyle mi söylenmeliiDr şaşırmış cidden ilk gebeliğim de özele gittim bana 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi sonra kahverengi kanamam oldu acile gittim ve geç döllenme dediler sonra kendi Dr gittim ben demiştim dedi hayır denediniz dedim size iyimser konuşmuştum ozman dedi bende neyse sorun gercek söyleyin dedim sert bir şekilde kürtaj dedi bu bebek düşecek dedi soru sormadan suratimiza kapı kapadı eşim başka Dr gittim durumu özetledi dusukte oldu ama tavrı hiç hoş değildi
Adetin geçtiyse direk sabah Kan ver hem kafan karışmazPeki ne zaman kan vereyim test yaptıktan sonra mi
Benim bugun kan sonucum belli oldu 1640 yarın kadın doğuma gidicemArtimed varsada çıkarmiyor sabitlendi bende ama lady guven ilk gebeligimi onla öğrendim bugün de yaptım silik çizgi çıktı reglmdenyecikmede bekliom suan
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin insllahBenim bugun kan sonucum belli oldu 1640 yarın kadın doğuma gidicem
Adetin geçtiyse direk sabah Kan ver hem kafan kar
Yarın öyle yaparım bakalım inşallah sonuç pozitif çıkarAdetin geçtiyse direk sabah Kan ver hem kafan karışmaz