İnşallah canım inşallahOy masallah tecrübeli değilim ama okuduklarıma göre normal sanırım
Üzülmeee
Bende dayanamadım kan verdim bekliyorum sonucuİnşallah canım inşallah
Güzel haberler lütfenBende dayanamadım kan verdim bekliyorum sonucu
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bilmiyorum belki erken yaptım çatlama 2 mayıstı silikleşmişti ovulasyon. Bakalım bekliycem adet günümüBende dayanamadım kan verdim bekliyorum sonucu
İnsallah canım benimGüzel haberler lütfen
Sağ ol kuzum insallah senin de gönlüne göre olsun her seyİnşallah güzel sonuçlar alırsın bilmiyorum belki erken yaptım çatlama 2 mayıstı silikleşmişti ovulasyon. Bakalım bekliycem adet günümü
Kurban olurum dedik biz sanaKızlar hamileyimbetam 70 çıktı ama doktora gösteremedim yoktu şimdi kimyasal korkusu devam ettiği icin eşime söylesem mi kararsızım siz söylediniz mi
Merhaba,Kızlar hamileyimbetam 70 çıktı ama doktora gösteremedim yoktu şimdi kimyasal korkusu devam ettiği icin eşime söylesem mi kararsızım siz söylediniz mi
Benim 24/64 yükseldi bugün öğrendimMerhaba,
Hayırlı olsun öncelikle
Kaçıncı deneme peki ? Ekstra bişey kullandınız mı ? Bide belirtileriniz nelerdi?
Çok sordum ama bende çok istiyorum merak ediyorum kusura bakmayın
Evet canım sana sormuştum ilk testini attığında çizgini gördümBenim 24/64 yükseldi bugün öğrendim
Faydası oldu mu bilmiyorum ama bugün ay rahim dişimi çektirmiştim birde yumurta takibi yapmıştım
Yarın olmam lazım şuan hafiften ağrım var gibi hissediyorum geliyoBenim 24/64 yükseldi bugün öğrendim
Faydası oldu mu bilmiyorum ama bugün ay rahim dişimi çektirmiştim birde yumurta takibi yapmıştım
Kuzum daha 7 gun olmuş silikleşmeden bu yana çok erken hemen umutsuzluğa kapılmaİnşallah güzel sonuçlar alırsın bilmiyorum belki erken yaptım çatlama 2 mayıstı silikleşmişti ovulasyon. Bakalım bekliycem adet günümü
Biz sana söylemiştikKızlar hamileyimbetam 70 çıktı ama doktora gösteremedim yoktu şimdi kimyasal korkusu devam ettiği icin eşime söylesem mi kararsızım siz söylediniz mi
Elifcim merhaba, çok teşekkür ederimMerhaba,
Hayırlı olsun öncelikle
Kaçıncı deneme peki ? Ekstra bişey kullandınız mı ? Bide belirtileriniz nelerdi?
Çok sordum ama bende çok istiyorum merak ediyorum kusura bakmayın
Yaa bi kaç arkadaşımda cok erken yapmışsın dedi 28 nisan-1 mayıs arası pozitifti ovulasyon 2 mayısta silikleştiKuzum daha 7 gun olmuş silikleşmeden bu yana çok erken hemen umutsuzluğa kapılma
EvettBiz sana söylemiştikhayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişşşş
Ayy hayırlı uğurlu olsun cok sevindim senin için rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKızlar hamileyimbetam 70 çıktı ama doktora gösteremedim yoktu şimdi kimyasal korkusu devam ettiği icin eşime söylesem mi kararsızım siz söylediniz mi
Evet valla dediniz ikimizin de sağlıkla yükselir insallah yaaKurban olurum dedik biz sana
Söyle eşine sana destek olur bende eşime ve bugün sadece kız kardeşime söyliyeceğim bu süreçte yanımda olsunlar diye