- 8 Ağustos 2023
- 5.085
- 4.765
Canım hala olmadım bekliyorum. 2 gün önce kan testi verdim çıkmadı.İnşallah canım senin durumun ne
Testlerim bu şekilde çıkmıştıCanım ben göremedim ama beyaz çizgiyi. İstersen tekrarla. Benimde testlerim böyle çıkmıştı. Adetin geçtiği 3. Gün kan verdim negatif çıktı
Tamam canımİki katı cikmasi gerekiyor kuzu
Hayırlı sı olsun canım inşallahCanım hala olmadım bekliyorum. 2 gün önce kan testi verdim çıkmadı.
Testlerim bu şekilde çıkmıştı
Haber ver tekrar test yaparsın canımMerhaba benim de böyle acaba var mı
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam sonra duruma göre kan vermeye gidicem canımHaber ver tekrar test yaparsın canım
Tamam canımYarın sabah ilk idrarla yapıcam sonra duruma göre kan vermeye gidicem canım
Korkmaaa her gebelik kendine özeldir arkadaşım sakın kıyaslamaBurda bi arkadaşı okudum 5 gün kala 200 çıkmış benim baya az çıkmış diye korkuyorum
İnşallah canım inşallahKorkmaaa her gebelik kendine özeldir arkadaşım sakın kıyaslamahamilesin bak korku ve üzüntü daha kötü yapma kendine bunu insallah güzel gecicek her sey sağlıkla kucağına alacaksın bebişini
Evettttt koşşşşşşşKızlae günaydın bugün sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı hatta bi tık daha pembemsi ama fotoda belli olmuyor artık gidip kan vermem şart oldu sanırım
Canım benim herkesin ki farklıdır benim de 3 gun kala 50 lerdeydi bi önceki gebeliğimde 3 gun kala 34 dü değişebiliyorBurda bi arkadaşı okudum 5 gün kala 200 çıkmış benim baya az çıkmış diye korkuyorum
Çocuk daha varlığını kanıtlamak için ne yapsın sana ben burdayım anne diye bağırıyorKızlae günaydın bugün sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı hatta bi tık daha pembemsi ama fotoda belli olmuyor artık gidip kan vermem şart oldu sanırım
İnşallah canım benim inşallahCanım benim herkesin ki farklıdır benim de 3 gun kala 50 lerdeydi bi önceki gebeliğimde 3 gun kala 34 dü değişebiliyor
Sen bugun kan vericektin sonucunu haber ver bana daİnşallah canım benim inşallah
Yaa pozitifffKızlae günaydın bugün sabah ilk idrarla yaptım bu şekilde çıktı hatta bi tık daha pembemsi ama fotoda belli olmuyor artık gidip kan vermem şart oldu sanırım
Birazdan gideceğim arkadaşımın çalıştığı yere gideceğim önce başka hastane orda vitaminlerime birde beta baktıracağım herşey normal ise akşamda ilk verdiğim yerde vereceğimSen bugun kan vericektin sonucunu haber ver bana da
Ay cok güldümÇocuk daha varlığını kanıtlamak için ne yapsın sana ben burdayım anne diye bağırıyor
Sağlıcakla gelsin inşallah kaç gün kala yaptın canım adete benim şuan 5 gün var erken gebelik yapsam varsa çıkarmı?Yaaa insallah çook teşekkür ederim