Gebelik testi

Ay cok güldüm😂 ya adet öncesi kimyasaldan cok korkuttukları icin hep emin olmak istedim adetime de hala var ama pazartesiye randevu alabildim ptesi gidip kan vericem insallah bakalım
Sağlıcakla gelsin inşallah kaç gün kala yaptın canım adete benim şuan 5 gün var erken gebelik yapsam varsa çıkarmı?
Benim tam 5 gün var kem yaptım sılık çıktı kan verdim 24 çıktı kuzu şimdi tekrarlayacağım

Arkadaşım gel vitaminlere bakalım herşey dedi şekere filan ama ben aynı hastanede vermek daha mantıklı geldiği için şimdi orda ayarlayınca kıramadım onu
Güzel yükselme olduysa eğer akşam farklı hastanede vermene gerek yok bence

Sağlıcakla gelsin inşallah kaç gün kala yaptın canım adete benim şuan 5 gün var erken gebelik yapsam varsa çıkarmı?
Amin insallah canım benim🙏 ben ilk adete 6 gün kala yaptım çok çok hafif bir çizgi gördüm hatta 1 sayfa önce test vardı bugün 3-4 gün kaldı bence bir dene görme şansın yüksek🙏

Amin insallah canım benim🙏 ben ilk adete 6 gün kala yaptım çok çok hafif bir çizgi gördüm hatta 1 sayfa önce test vardı bugün 3-4 gün kaldı bence bir dene görme şansın yüksek🙏
Ay inşallah bugün yapıyım dedim heycandan sabahın köründe uyandım uyku tutmadı şartlanmış kafa 😂

Tamam kızlar o zaman yapınca paylaşıcam inşallah pozitifi görürüm bende arkadaşın pozitif cıkınca bi cesaret geldi bana da bu gazla yaptım yaptım 😂

😔

Eklentiler

• AB82F81B-BEEE-4A61-9798-51454C735DF5.jpeg
    AB82F81B-BEEE-4A61-9798-51454C735DF5.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 131
X