Dualarım seninle inşallah sende bana dua et sağlıkla yükselsinHatta sen bize de dua et lütfennnyani o kadar gün varken testte bile çıkmış ben adete bir gün kala negatif gördüm adet düzensizliğim var ve adetimin üstünden 4 gün geçti muhtemelen adet düzensizliğinden ama içimden yine keşke pozitif görsem diyip bidaha test yapmayı düşünüyorum umut işte napalim o yüzden sen bence hiç kafana takma hamişliginin tadını çıkar
Teşekkür ederimmmDualarım seninle inşallah sende bana dua et sağlıkla yükselsinen güzel nasip olsun inşallah kuzum
Amin inşallah canımTeşekkür ederimmmederim inşallah bebişin doğduğu güne kadar annesini hiç üzmeden gelişini tamamlayıp sonra da annesinin kucağında olur
Test yaparsan haber ver unutmaEveet 2-3 dk içinde çıktı
Bugün tekrar kaset test yaptım ama negatif bence 10 dakikada böyle bi sonuc cıktı kuruma çizgisi olabilir sanırım umudum yok pekTest yaparsan haber ver unutma
10 dakikada kuruma çizgisi olmaz benceBugün tekrar kaset test yaptım ama negatif bence 10 dakikada böyle bi sonuc cıktı kuruma çizgisi olabilir sanırım umudum yok pek
Ben sana dün söylemiştim kaset test daha yapma diye, benim betam 15 ken belirgin olan çizgi betam 50 iken daha silik çıkmıştı ahh neden anlatamıyorum kendinizi üzüyorsunuz sadeceBugün tekrar kaset test yaptım ama negatif bence 10 dakikada böyle bi sonuc cıktı kuruma çizgisi olabilir sanırım umudum yok pek
Bilmiyorum kan vermeye hic cesaret edemiyorum10 dakikada kuruma çizgisi olmaz bence
Evet yapmayacaktım aslında ama iyice emin olmak istedim kan verip hayal kırıklığı yasmaaktan da korkuyorumBen sana dün söylemiştim kaset test daha yapma diye, benim betam 15 ken belirgin olan çizgi betam 50 iken daha silik çıkmıştı ahh neden anlatamıyorum kendinizi üzüyorsunuz sadece
Adet günün en zamanBilmiyorum kan vermeye hic cesaret edemiyorum
Bak bu iki testin arasında 1 gun var yumurtlamanın 10 ve 11. Günleri, bir sonraki testim de sabah ilk idrarla yapılmıştı ona rağmen silik görünce çizgiyi dünyam başıma yıkıldı kimyasal geçiriyorum sandım şuan 6+5 haftalığım kendimi üzdüğümle kaldım en sağlıklısı kan vererek takip etmekEvet yapmayacaktım aslında ama iyice emin olmak istedim kan verip hayal kırıklığı yasmaaktan da korkuyorum
Çıkabilir eğer bebiş tutunduysaKızlar benimde 6 gün var şuan. Yarın erken gebelik yapmayı düşünüyorum varsa çıkar mı artık?
Çıkabilir eğer bebiş tutunduysa
ay inşalllah cıkar benim erken farketmem lazım hem negatif görücem diye korkuyorum hem pozitifse takibe girmem lazım hemen diye panikliyorumÇıkabilir eğer bebiş tutunduysa
Adete kaç gün kala kan vermiştiniz siz peki benim daha 5 günüm varBak bu iki testin arasında 1 gun var yumurtlamanın 10 ve 11. Günleri, bir sonraki testim de sabah ilk idrarla yapılmıştı ona rağmen silik görünce çizgiyi dünyam başıma yıkıldı kimyasal geçiriyorum sandım şuan 6+5 haftalığım kendimi üzdüğümle kaldım en sağlıklısı kan vererek takip etmek
Elimde olsa haftalarca öğrenmek istemezdim hamile olduğumuay inşalllah cıkar benim erken farketmem lazım hem negatif görücem diye korkuyorum hem pozitifse takibe girmem lazım hemen diye panikliyorum
Benim testlerim böyle çıkmıştı adet geçişimin 2. Günü. Ertesi gün kan verdim negatif çıktı. 5. Gün hala olmadımBak bu iki testin arasında 1 gun var yumurtlamanın 10 ve 11. Günleri, bir sonraki testim de sabah ilk idrarla yapılmıştı ona rağmen silik görünce çizgiyi dünyam başıma yıkıldı kimyasal geçiriyorum sandım şuan 6+5 haftalığım kendimi üzdüğümle kaldım en sağlıklısı kan vererek takip etmek
Ben de 5 gun kala öğrenip kan vermiştimmAdete kaç gün kala kan vermiştiniz siz peki benim daha 5 günüm var
Fotoğraf yok kuzumKızlar acil bakın artimed erken genelik testinde ikinci çizgi beyaz çıktı ne demek bu