Atıyorum hemen canımFotoğraf yok kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atıyorum hemen canımFotoğraf yok kuzum
Evet canım çok haklısın herşey yolunda mı diye stres oluyor insan . Benim aralıkta dış gebelik oluşmuştu ameliyat oldum geç farkedince iç kanama geçirdim. O yüzden aynı şey olmaması için yapmak zorundayımElimde olsa haftalarca öğrenmek istemezdim hamile olduğumu keseyi bekle bebeği bekle kalp atışını bekle o kadar stresli kiii hele 2 gunde bir kan vermek acaba her şey yolunda gidecek mi diye düşünmek bunları hiç yaşamadan aa hamileyi miymişim diye gidip 8 haftalıkken falan öğrenmek isterdim ama planlı olunca öyle olmuyor işte yarın negatif alırsan adet gunune kadar tekrar test yap bebek bazen geç tutunuyor bilemeyiz ki
Tekrar aynısı olucak diye bişey yok önceden sağlıklı gebelik geçiren bir kadının da basına bir sonrakinde bu gelebilir hiç belli olmaz stres olmaaEvet canım çok haklısın herşey yolunda mı diye stres oluyor insan . Benim aralıkta dış gebelik oluşmuştu ameliyat oldum geç farkedince iç kanama geçirdim. O yüzden aynı şey olmaması için yapmak zorundayım
Bu soru işaretinden kurtulmak icin gidip vericem bakalım dua edinBen de 5 gun kala öğrenip kan vermiştimm
Fotoğraf yok kuzum
İnşallah canımTekrar aynısı olucak diye bişey yok önceden sağlıklı gebelik geçiren bir kadının da basına bir sonrakinde bu gelebilir hiç belli olmaz stres olmaa
Attım canım flaşla arkadan bakınca ikinci kırmızı çizgi görünğyor ama önde beyaz. İki tame normal testim var bugun aldım ama bu beyaz çizgi çıkınca şüphelendiFotoğraf yok kuzum
Flaşla coğu test arkadan gösteriyor ama önden bakınca görünmüyor. O yüzden bence tekrarla. Kaç gün var reglineAttım canım flaşla arkadan bakınca ikinci kırmızı çizgi görünğyor ama önde beyaz. İki tame normal testim var bugun aldım ama bu beyaz çizgi çıkınca şüphelendi
Benim düzensiz canım gecen ay regl olmadım bu ayda denedik regl ağrım var ama regl yok testi ne zaman tekrarlıyımFlaşla coğu test arkadan gösteriyor ama önden bakınca görünmüyor. O yüzden bence tekrarla. Kaç gün var regline
Düzensizse bence 1 hafta sonra tekrarlaBenim düzensiz canım gecen ay regl olmadım bu ayda denedik regl ağrım var ama regl yok testi ne zaman tekrarlıyım
Ama ilaç kullanmam gerek 1 hafta bekleyememkiDüzensizse bence 1 hafta sonra tekrarla
Canım ama şuan testinde yok maalesef. İstersen kan verAma ilaç kullanmam gerek 1 hafta bekleyememki
Yarın tekrardan bir test yaparım ona göre kan veririm yaCanım ama şuan testinde yok maalesef. İstersen kan ver
Hakkında en güzeli ve en hayırlısı olsun inşallahYarın tekrardan bir test yaparım ona göre kan veririm ya
İnşallah canım senin durumun neHakkında en güzeli ve en hayırlısı olsun inşallah
İki katı cikmasi gerekiyor kuzuDün kanda 24 çıkmıştı yarın kaç çıkması lazımdı