Gebelik testi

Testle öğrendim çok sılık çizgi vardi hemen beta baktırdım 24 çıktı sonra yükseldi
Merhabalar benimde reglime 5 gün var birkaç belirtimde var test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez görüyorum silik çizgi

Eklentiler

• IMG_6464.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 27
Şükür canım herşey normal 24 haftamda şeker yüklemesi yaptıracağım doktorum şekerine bakalım dedi rapor verdi meğersem şeker yüklemesimiş biraz korkuyorum ama yapacağım bakalım
şükür canım ben de şeker yüklemesinden korkuyorum ekimin başında benim de randevum bana da şeker yüklemesini söyleyecek kesin ama kaçamıyoruz malesef

Kızlar selam bugün reglimden 4 gün gecikti test yaptım sabah negatif sizce sonuç kesin mi yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Geçen ay da 15 gün geçmiştim kendimi hamile sandım doktora gittik yoktu maalesef inşallah bu ay da aynısı olmaz

şükür canım ben de şeker yüklemesinden korkuyorum ekimin başında benim de randevum bana da şeker yüklemesini söyleyecek kesin ama kaçamıyoruz malesef
Canım korkulacak bir şey değil ben dün yaptırdım 2-3 saat sürüyor şekerli su içip 3 kere kan veriyorsunuz bu kadar

Ayyy kuzum mide bulantısı yapıyor mu saat kaç gibi yaptırdın
Yani biraz yapıyor aç ve susuz çağırıyorlar gece 12 den sonra yiyip içmeyi kesiyorsun o şekerli su meyveli gazoz gibi tadı ama hızlı hızlı bitirmeye çalışınca biraz mide bulandırdı ben mesai başlar başlamaz gidip yaptırdım sabahın köründe çünkü bu işlem yapılırken su bile içmeye müsade etmiyorlar

Ayyyy en çok mide bulantısı için korkuyorum umarım sonuçların temiz çıkmıştır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…