Gebelik testi

İnsallah canım doktor bir sey demedi ama internette hep kötü seyler yazıyor korkuyorum. İnsallah senin sonucların iyi çıkar
İnternet insanı kanser yapar bizim tek hatamız orayı okumak oluyo bende oluyo o okuma pazartesini atlat inşallah 24 saatıde bi geçsin pazartesi mi görecek doktorun

İnternet insanı kanser yapar bizim tek hatamız orayı okumak oluyo bende oluyo o okuma pazartesini atlat inşallah 24 saatıde bi geçsin pazartesi mi görecek doktorun
Doğru söylüyosun ama tedirgin oluyo insan işte Evet kuzum ptesi 24 saatlik idrarı teslim edicem ama sonuc hemen cıkar mı bilmiyorum bakalım insallah sorunsuz atlatırım

Doğru söylüyosun ama tedirgin oluyo insan işte Evet kuzum ptesi 24 saatlik idrarı teslim edicem ama sonuc hemen cıkar mı bilmiyorum bakalım insallah sorunsuz atlatırım
Sorunsuz olacak Allah iziniyle kuzum elbet bi tedavisi vardır diye düşünüyorum, tam idrar kültürü mu yaptırdın

Nasılsın canım
Biraz endişeliyim kuzu ya :/ hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alsak baska bir sey istemiyorum. Ailemde böbrek hastalığı var maalesef. O yüzden acaba mı diyorum sürekli ama umarım yoktur öyle bir sey

Yok canım yok merak etme bitti mi idrar toplaman peki

Kızlar merhaba bir sorum var, regle 5 gün kala innovita gebelik testi doğru sonuç gösterir mi? Sabah idrarı ile yapmadım,yaklaşık 2 saat önce sıvı alımını kesmiştim. Merak ettiğimden dayanamadım bir test yaptım innovita marka direkt tek çizgi gördüm sadece. Daha erken mi? Yumurtalama 16 Eylül, çatlama 18 Eylül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…