İnternet insanı kanser yapar bizim tek hatamız orayı okumak oluyo bende oluyo o okuma pazartesini atlat inşallah 24 saatıde bi geçsin pazartesi mi görecek doktorunİnsallah canımdoktor bir sey demedi ama internette hep kötü seyler yazıyor korkuyorum. İnsallah senin sonucların iyi çıkar
Doğru söylüyosun ama tedirgin oluyo insan işteİnternet insanı kanser yapar bizim tek hatamız orayı okumak oluyo bende oluyo o okuma pazartesini atlat inşallah 24 saatıde bi geçsin pazartesi mi görecek doktorun
Sorunsuz olacak Allah iziniyle kuzum elbet bi tedavisi vardır diye düşünüyorum, tam idrar kültürü mu yaptırdınDoğru söylüyosun ama tedirgin oluyo insan işteEvet kuzum ptesi 24 saatlik idrarı teslim edicem ama sonuc hemen cıkar mı bilmiyorum bakalım insallah sorunsuz atlatırım
Yok kuzum normal idrar tahlilinde çıktı. İnsallah vardır, doktor netleşmeden bir şey konuşmayalım dediSorunsuz olacak Allah iziniyle kuzum elbet bi tedavisi vardır diye düşünüyorum, tam idrar kültürü mu yaptırdın
Kötü çağırma kuzum Allah’ın izniyleYok kuzum normal idrar tahlilinde çıktı. İnsallah vardır, doktor netleşmeden bir şey konuşmayalım dedi
Nasılsın canımYok kuzum normal idrar tahlilinde çıktı. İnsallah vardır, doktor netleşmeden bir şey konuşmayalım dedi
Biraz endişeliyim kuzu ya :/ hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alsak baska bir sey istemiyorum. Ailemde böbrek hastalığı var maalesef. O yüzden acaba mı diyorum sürekli ama umarım yoktur öyle bir seyNasılsın canım
Yok canım yok merak etme bitti mi idrar toplaman pekiBiraz endişeliyim kuzu ya :/ hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alsak baska bir sey istemiyorum. Ailemde böbrek hastalığı var maalesef. O yüzden acaba mı diyorum sürekli ama umarım yoktur öyle bir sey
Yok kuzum yarın sabah başlayacağım ertesi gün sabaha kadarYok canım yok merak etme bitti mi idrar toplaman peki
Güzel sonuçlar olacak güven bana şekerde hızlı geçeçek inşallahYok kuzum yarın sabah başlayacağım ertesi gün sabaha kadar
İnşallah canım benim çok sağ olGüzel sonuçlar olacak güven bana şekerde hızlı geçeçek inşallah
Yok kuzum haftaya pazar yaptıracağım eşim yanımda olsun istedim 15 ekime kadar yaptırmalıyım doktora gidene kadarİnşallah canım benim çok sağ olsenin şeker yüklemen de ptesi miydi
Anladım kuzum hadi hayırlısı insallah güzel sonuclarla dönerizYok kuzum haftaya pazar yaptıracağım eşim yanımda olsun istedim 15 ekime kadar yaptırmalıyım doktora gidene kadar
İnşallah canım pazartesi haber ver unutmaAnladım kuzum hadi hayırlısı insallah güzel sonuclarla döneriz
Tamam canımİnşallah canım pazartesi haber ver unutma
Naptın canım güzel haberler inşallahAnladım kuzum hadi hayırlısı insallah güzel sonuclarla döneriz
Canım bana yazmış dın geri dönemedim bu sayfaya 23 haftalık gebeyim kızım olacak Allah nasip ederse senin nasıl gidiyorNaptın canım güzel haberler inşallah
Ahhh kuzum bende 24 haftalık gebeyim erkekCanım bana yazmış dın geri dönemedim bu sayfaya 23 haftalık gebeyim kızım olacak Allah nasip ederse senin nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım benim aynı haftalardaýız nerdeyse inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAhhh kuzum bende 24 haftalık gebeyim erkekçoook sevindim çok