Gebelik testi

Maşallah yaa ❤️ zaman ne kadar çabuk geçti daha dün test atıyorduk buralara çizgi var mı diye çok duygulanıyorum böyle okudukça yazdıklarınızı 🥺
Evet bende bazen gruba girip bakıyorum ilk nezaman yazmısım diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥹 annelik bitmeyen bi yolculuk ilk çizgi sonra kese kalp sesi hep bi endişe ile devam ediyor 🥹

Evet bende bazen gruba girip bakıyorum ilk nezaman yazmısım diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥹 annelik bitmeyen bi yolculuk ilk çizgi sonra kese kalp sesi hep bi endişe ile devam ediyor 🥹
Evet ama artık hareketlerini hissettiğimden beri ilk zamanlardaki gibi endişeli değilim çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayyy inşallah inşallah 🙏
Kuzum ben sağlık ocağında kan vermiştim idrarda enfeksiyon ve protein kaçağı çıktı, doktorum bugün hemen çağırdı, 24 saatlik idrar toplamamı istedi biraz canım sıkıldı 😢 pazartesi de şeker yüklemesi istedi, dua et bana 🥹

Kuzum ben sağlık ocağında kan vermiştim idrarda enfeksiyon ve protein kaçağı çıktı, doktorum bugün hemen çağırdı, 24 saatlik idrar toplamamı istedi biraz canım sıkıldı 😢 pazartesi de şeker yüklemesi istedi, dua et bana 🥹
Ayyy dualarım seninle kuzum Rabbim büyük birşey olmayacak bende vereceğim idrar testi bu hafta

X