Ayy Allah korusun kuzum kaç haftalık oldun şimdiTemiz temiz zaten kan sulandırıcıdan her yerim mosmor bir de insülin olmak zorunda kalsaydım ağlardım heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Allah korusun kuzum kaç haftalık oldun şimdiTemiz temiz zaten kan sulandırıcıdan her yerim mosmor bir de insülin olmak zorunda kalsaydım ağlardım heralde
25+2 yiz sen kaç oldunAyy Allah korusun kuzum kaç haftalık oldun şimdi
22+3 canım25+2 yiz sen kaç oldun
Maşallah yaa zaman ne kadar çabuk geçti daha dün test atıyorduk buralara çizgi var mı diye çok duygulanıyorum böyle okudukça yazdıklarınızı22+3 canım
Evet bende bazen gruba girip bakıyorum ilk nezaman yazmısım diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik bitmeyen bi yolculuk ilk çizgi sonra kese kalp sesi hep bi endişe ile devam ediyorMaşallah yaa zaman ne kadar çabuk geçti daha dün test atıyorduk buralara çizgi var mı diye çok duygulanıyorum böyle okudukça yazdıklarınızı
Evet ama artık hareketlerini hissettiğimden beri ilk zamanlardaki gibi endişeli değilim çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet bende bazen gruba girip bakıyorum ilk nezaman yazmısım diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik bitmeyen bi yolculuk ilk çizgi sonra kese kalp sesi hep bi endişe ile devam ediyor
Kız dımı kuzum senin doğru mu hatırlıyorumEvet ama artık hareketlerini hissettiğimden beri ilk zamanlardaki gibi endişeli değilim çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım kızKız dımı kuzum senin doğru mu hatırlıyorum
Oh cok sevindim canım gözün aydın maşallah bebişe deSonucum iyi geldi sıkıntı yok bir de benim bebiş biraz tombulmuş haftası da ileride göründü bennde şeker çıkacak diye çok korkmuştum ama çıkmadı
Evet ya zaman çok hızlı gerçekten o zaman bana cok destek olmuştun tekrar teşekkür ederimMaşallah yaa zaman ne kadar çabuk geçti daha dün test atıyorduk buralara çizgi var mı diye çok duygulanıyorum böyle okudukça yazdıklarınızı
Hepimiz birbirimize destek olduk sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEvet ya zaman çok hızlı gerçekten o zaman bana cok destek olmuştun tekrar teşekkür ederim
Amin canım insallahHepimiz birbirimize destek olduk sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Doktordan sonra haber ver canımOh cok sevindim canım gözün aydın maşallah bebişe de
Gittim canım çok şükür tamamladı tüm kontrolleri her seyi net gördü bi sorun yok dediDoktordan sonra haber ver canım
Şükür canım şükür şimdi şeker yüklemesiGittim canım çok şükür tamamladı tüm kontrolleri her seyi net gördü bi sorun yok dedi
Evet kuzum hayırlısıyla onu da atlatırız inşallahŞükür canım şükür şimdi şeker yüklemesi
Ayyy inşallah inşallahEvet kuzum hayırlısıyla onu da atlatırız inşallah
Kuzum ben sağlık ocağında kan vermiştim idrarda enfeksiyon ve protein kaçağı çıktı, doktorum bugün hemen çağırdı, 24 saatlik idrar toplamamı istedi biraz canım sıkıldı pazartesi de şeker yüklemesi istedi, dua et banaAyyy inşallah inşallah
Ayyy dualarım seninle kuzum Rabbim büyük birşey olmayacak bende vereceğim idrar testi bu haftaKuzum ben sağlık ocağında kan vermiştim idrarda enfeksiyon ve protein kaçağı çıktı, doktorum bugün hemen çağırdı, 24 saatlik idrar toplamamı istedi biraz canım sıkıldı pazartesi de şeker yüklemesi istedi, dua et bana
İnsallah canım doktor bir sey demedi ama internette hep kötü seyler yazıyor korkuyorum. İnsallah senin sonucların iyi çıkarAyyy dualarım seninle kuzum Rabbim büyük birşey olmayacak bende vereceğim idrar testi bu hafta