Gebelik testi

Maşallah yaa zaman ne kadar çabuk geçti daha dün test atıyorduk buralara çizgi var mı diye çok duygulanıyorum böyle okudukça yazdıklarınızı
Evet bende bazen gruba girip bakıyorum ilk nezaman yazmısım diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik bitmeyen bi yolculuk ilk çizgi sonra kese kalp sesi hep bi endişe ile devam ediyor

Evet bende bazen gruba girip bakıyorum ilk nezaman yazmısım diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik bitmeyen bi yolculuk ilk çizgi sonra kese kalp sesi hep bi endişe ile devam ediyor
Evet ama artık hareketlerini hissettiğimden beri ilk zamanlardaki gibi endişeli değilim çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayyy inşallah inşallah
Kuzum ben sağlık ocağında kan vermiştim idrarda enfeksiyon ve protein kaçağı çıktı, doktorum bugün hemen çağırdı, 24 saatlik idrar toplamamı istedi biraz canım sıkıldı pazartesi de şeker yüklemesi istedi, dua et bana

Ayyy dualarım seninle kuzum Rabbim büyük birşey olmayacak bende vereceğim idrar testi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…