Ben gün içinde de hissediyorum mesela dün çok hissettim ama bugün neredeyse hiç :)Benimde kuzu bazen hiç ama gece özellikle
Korkuyor insan ya hissetmeyince ben panik oluyorumBen gün içinde de hissediyorum mesela dün çok hissettim ama bugün neredeyse hiç :)
Aramızda 1 gün var ben galiba batı bekleyeceğim en doğru sonuç içinMerhaba arkadaşlar, bat 30 Ağustos çatlamayı 17. Sinde gördüm. Belim çok ağrıyor ve beyaz akıntım var . Yarın sabah idrar testi yaparsam birşey varsa çıkar mı acaba ? Yoksa beklemeli miyim?
Bende bekleyeceğim sanırım üzülmek istemiyorum. Sizin belirtiniz var mıAramızda 1 gün var ben galiba batı bekleyeceğim en doğru sonuç için
Bende kasık ağrısı var ama galiba idrar yolu enfeksiyonu yüzündenBende bekleyeceğim sanırım üzülmek istemiyorum. Sizin belirtiniz var mı
Bel ağrısı, beyaz akıntı, hafif bir bulantı var ara araBende kasık ağrısı var ama galiba idrar yolu enfeksiyonu yüzünden
Ağlatıyor resmen.. sizde neler var?
Bende de o var ama daha kücğk olduğu icin normal diyorlarKorkuyor insan ya hissetmeyince ben panik oluyorum
Evet banada öyle diyorlarBende de o var ama daha kücğk olduğu icin normal diyorlar
Az kaldı kuzum ultrason gününeBende de o var ama daha kücğk olduğu icin normal diyorlar
Evet heyecan bastı valla artık :) senin benden 1 gün önceydi gidince yaz bana daAz kaldı kuzum ultrason gününe
Tabikide kuzumEvet heyecan bastı valla artık :) senin benden 1 gün önceydi gidince yaz bana da
Randuvumu yarına aldım kuzum eşim yarına izinli Allahtan buldum randevuyuEvet heyecan bastı valla artık :) senin benden 1 gün önceydi gidince yaz bana da
Aa hadi hayırlısı canım benim de perşembe çok heyecanlıyımRanduvumu yarına aldım kuzum eşim yarına izinli Allahtan buldum randevuyu
Saat 2 de canım bende çok heyecanlıyım korkuda aldı içimi bakalımAa hadi hayırlısı canım benim de perşembe çok heyecanlıyımkaçta gireceksin
İyi geçecek insallah iyi düsün canımSaat 2 de canım bende çok heyecanlıyım korkuda aldı içimi bakalım
Canım naptınİnşallah canım
Şimdi çıktım şükürler olsun herşey çok iyi dedi doktor yüzünde tam gösterdiCanım naptın