Ah kuzum cok sevindimm hadi gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası da su gibi akıp geçsin insallah darısı basıma girmeden önce tatlı yedin mi?Şimdi çıktım şükürler olsun herşey çok iyi dedi doktor yüzünde tam gösterdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kuzum cok sevindimm hadi gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası da su gibi akıp geçsin insallah darısı basıma girmeden önce tatlı yedin mi?Şimdi çıktım şükürler olsun herşey çok iyi dedi doktor yüzünde tam gösterdi
Yedim kuzum bi çikolata birde vişne suyu içtim darısı başına inşallah gidince kesin haber verAh kuzum cok sevindimm hadi gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası da su gibi akıp geçsin insallah darısı basıma girmeden önce tatlı yedin mi?
Veririm kuzum, son 2 gün detaylıda böyleysek doğumu düsünemiyorum kime benziyormus bu arada sana mı eşine mi?Yedim kuzum bi çikolata birde vişne suyu içtim darısı başına inşallah gidince kesin haber ver
Herkes eşim dedi kuzum tüm ailemVeririm kuzum, son 2 gün detaylıda böyleysek doğumu düsünemiyorum kime benziyormus bu arada sana mı eşine mi?
Yaaa ay sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilHerkes eşim dedi kuzum tüm ailem
Bana göre benzetemedim yaaa başka geliyo gözüme
Amin kuzum inşallah sıra sendeYaaa ay sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Kaçta randevun canımYaaa ay sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Yarın 3’te canımKaçta randevun canım
Canım nasıl geçtiYarın 3’te canım
Canım cok sükür iyi gecti her sey normal ama benim derimin kalın olmasından dolayı birkaç şeyi göremedi yüzde 97 her sey iyi kromozom vs korkulacak bi durum yok dedi. Sadece o göremediği seylere tekrar bakmak istedi 3 hafta sonra tekrar gideceğimCanım nasıl geçti
Ayyy hadi hayırlısı kuzum gösterdi mı kendiniCanım cok sükür iyi gecti her sey normal ama benim derimin kalın olmasından dolayı birkaç şeyi göremedi yüzde 97 her sey iyi kromozom vs korkulacak bi durum yok dedi. Sadece o göremediği seylere tekrar bakmak istedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim
Evet kuzum gösterdi ama çoğunlukla elleri yüzündeydi :)Ayyy hadi hayırlısı kuzum gösterdi mı kendini
Ayyy maşallah canımEvet kuzum gösterdi ama çoğunlukla elleri yüzündeydi :)
Nasıl gidiyor canımEvet kuzum gösterdi ama çoğunlukla elleri yüzündeydi :)
İyi canım ayın 26’sını bekliyorum tekrar detaylıya girmek icin ssnin nasılNasıl gidiyor canım
Şükür canım cuma doktoruma gideceğim bakalımİyi canım ayın 26’sını bekliyorum tekrar detaylıya girmek icin ssnin nasıl
Hadi bakalımŞükür canım cuma doktoruma gideceğim bakalım
Merhaba kızlar, ben bu ay 30 agustos 2-3-5 eylülü değerlendirdim. 3 eylülde el kremi renginde yogun kıvamlı kokusuz birkerelik akıntım gelmişti. 4 eylülden bu yana hafiften başlayıp çoğalan gögüs hassasiyeti bel kasık agrım var. Akıntım yok. Eylül 14 regli tarihim. Sizce kaç gün kala erken gebelik testi veya kan testi yapmalıyım ? Kremsi akıntıyı baz alırsam 17 sindemi yapmam lazım yoksa 14 ünde mi?
Beta ile mi test ile miBen 5 gün kala öğrenmiştim canım