- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Şimdi damla miktarı da önemli amaBenim de 3 damla ile böyle dağıldı ,ben aldığım yere sormuştum 2 damla yeterli fazla damla hata verir demişlerdi ,içinde ki talimatta da 2,3 damla yazıyordu.
Ya valla içinden minik damlalık çıkıyor onla minik minik damlattım bir kimyager gibiŞimdi damla miktarı da önemli amaben 20 kere yapmışımdır test, küçük miktarlarda 4-5 damla damlattım hep dağılmadı hiç. Negatif testlerim hala durur, hiç ikinci çizgi çıkmadı ya da dağılmadı bilmem
Gördüm var silik bı çizgiKızlar testime bakar mısınız
Canım teşekkür ederim cevap yazdığın İçinGördüm var silik bı çizgi
Kuruma çizgisi ise suya tut testi yok olur diye okudum burda. Kuruma çizgisine benzemiyor benceCanım teşekkür ederim cevap yazdığın İçinSence kuruma çizgisi mi bu
Bat 1 gün kala yaptım negatif ,bugün 3.gün olacak daha yapmadım da olmadım da sadece adet ağrısı gibi ağrı var .2 defa kimyasal olduğundan bekliyorum yapamıyoru
5 damla yazıyor ama fazla 5 damla.
Taşmıltı yaptığımda 2 damla bile yeterli bence
Emin değilseniz bir daha deneyın
Ya da acaba pozitiflerde mi 5 damla fazla geliyor
Bu da mantısız degi
Burda daha net gibi dimi :)Kuruma çizgisi ise suya tut testi yok olur diye okudum burda. Kuruma çizgisine benzemiyor bence
Evet inşallah vardır bebisBurda daha net gibi dimi :)
Ay ben o yüzden netten ovul. Testi ve gebelik testi aldım evde stokBirdaha deneyeceğim ama eczane çok uzak gitmek zor geliyor bugün gidemem heralde
Bende alayımAy ben o yüzden netten ovul. Testi ve gebelik testi aldım evde stok
Canım bu çizgi hemen çıktıysa bence hamilesin hayırlı olsunHanımlar aldım test yaptım ama testler mi dandik ben hamile değilmiyim anlamadım , sizce
Evet hemen çıktı ama çok silik anlamadımCanım bu çizgi hemen çıktıysa bence hamilesin hayırlı olsun
Silik çizgi var bence sen bir kan ver de kız testi ne yaptınHanımlar aldım test yaptım ama testler mi dandik ben hamile değilmiyim anlamadım , sizce
HahahaSilik çizgi var bence sen bir kan ver de kız testi ne yaptıninşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?