- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
Hastaneye gitmedim kararsızım canımKaçta çıkar canım
Benimkiyle aynı bende adetten 2 gün önce yaptım az dı hemen siliği görür görmez kan verdim dayanamadımİki gun arayla yaptığım canim
Hayirli olsun canimİki gun arayla yaptığım canim
Teşekkürler ederim canm darısı tüm isteyenlere inşallahHayirli olsun canim
Amin canim inşallahYarın 3 kişi kan verecek bende Çarşamba inşallah rabbim hayırlı sonuçlar versin buraya yazmayı unutmayıniyi haberler alırız inşallah
O kullandığınız progesteronu her hamilelikte kullanmak zarar verir mi bilginiz var mı acabaBenim son adetim 16 mart ama yumurtlamam geç oldu 7 Nisanda yumurtladım polikistik överim çünkü geç oluyor cuma günü 85 ti en son hcg ben ilk öğrendiğimden buyana değerin daha 25 ken crinone kullanıyorum vajinaya sıkıyorsun progesteron
Bilmiyorum ama yeni oluşan bir bebeğin tutunmasında yardımcı bana doktor verdiO kullandığınız progesteronu her hamilelikte kullanmak zarar verir mi bilginiz var mı acaba
Gebelik testinizi ne zaman yaptınız ve pozitif sonucunu aldınız Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Kaçta çıkacak canımben verdim sonuçları bekliyorum :)
Tuhaftırki adetim dün bitti ama tuhaf bir kanamam vardı neyse dün çok halsizdim bütün gün kafamı kaldıramadım üşüttüğümü düşünmüyorum ama ateşim 37.4 tü gece düştü içime bişey düştü yaptım sizce bu nedir.
Bence hamilesiniz adet sandığınız durum yerleşme lekeleri yada düşük tehlikesi hemen kan verin bence önlem alınTuhaftırki adetim dün bitti ama tuhaf bir kanamam vardı neyse dün çok halsizdim bütün gün kafamı kaldıramadım üşüttüğümü düşünmüyorum ama ateşim 37.4 tü gece düştü içime bişey düştü yaptım sizce bu nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?