Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 4 gün kala yaptığım idrar testindeki silik çizgiyle öğrendim.Gebelik testinizi ne zaman yaptınız ve pozitif sonucunu aldınız Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
aslında alınmaz canım ilk 5 dkda çıkması önemli testi yarın tekrarlarsın varsa günbegün koyulaşır zaten.Merhaba kizlar. Bugun oglen gebelik testi yaptim negatifti. Yani zorla silik bir cizgi hayal meyal cikiyordu. isten geldim ikinci cizgi belirginlesmis. Cok sasirdim. Ne dersiniz 5 saat sonra dikkate alinirmi
5 dk sonrasini dikkate almayin diyor ama ben adete 3 gun kala yapmistim silik çizgi yarim saay sonra cikmisti .Sonra bir gun arayla tekrarladim testi .Insallah sen de hamilesindir.Merhaba kizlar. Bugun oglen gebelik testi yaptim negatifti. Yani zorla silik bir cizgi hayal meyal cikiyordu. isten geldim ikinci cizgi belirginlesmis. Cok sasirdim. Ne dersiniz 5 saat sonra dikkate alinirmi
Kızlar erken gebelik testiyle yaptım sizce varmı bişey
Kızlar erken gebelik testiyle yaptım sizce varmı bişey
Merhaba! Erken gebelik testi normal testler gibi mi yapılıyor ?Kızlar erken gebelik testiyle yaptım sizce varmı bişey
Selam ,evet aynı yapılışıMerhaba! Erken gebelik testi normal testler gibi mi yapılıyor ?
Hangi marka kullandınız?Selam ,evet aynı yapılışı
Predictör early 30 tl ye almıştım ,ama malesef benim olmadı kimyasal gebelikmiş regl oldum dünHangi marka kullandınız?
Var kuzum:))))))hayirli olsun:)))adetinden gecdimi??Kızlar erken gebelik testiyle yaptım sizce varmı bişey
Maalesef dün adet oldum kanda da çıktı ama sonra kan değeri düştü ve kimyasal gebelikmişVar kuzum:))))))hayirli olsun:)))adetinden gecdimi??