Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esmnyz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
48
25
3
31
Gebelik testinizi ne zaman yaptınız ve pozitif sonucunu aldınız Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba kizlar. Bugun oglen gebelik testi yaptim negatifti. Yani zorla silik bir cizgi hayal meyal cikiyordu. isten geldim ikinci cizgi belirginlesmis. Cok sasirdim. Ne dersiniz 5 saat sonra dikkate alinirmi

Merhaba kizlar. Bugun oglen gebelik testi yaptim negatifti. Yani zorla silik bir cizgi hayal meyal cikiyordu. isten geldim ikinci cizgi belirginlesmis. Cok sasirdim. Ne dersiniz 5 saat sonra dikkate alinirmi
aslında alınmaz canım ilk 5 dkda çıkması önemli testi yarın tekrarlarsın varsa günbegün koyulaşır zaten.

Saol canim fotosunu aticaktim ama yuklemedi. Adetim yarin olmasi lazim bi kac gun sonra tekrar uaparim artik. Hayirlisi bakalim:KK200:

5 dk sonrasini dikkate almayin diyor ama ben adete 3 gun kala yapmistim silik çizgi yarim saay sonra cikmisti .Sonra bir gun arayla tekrarladim testi .Insallah sen de hamilesindir.

Kızlar erken gebelik testiyle yaptım sizce varmı bişey

Eklentiler

• IMG_8818.JPG
    IMG_8818.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 421
İNşallah sağlıkla vardır adetimin 25.günü bugün yarın bekliyorum adeti ama göğüs hassasiyetim geçerdi normalde geçmeyince acaba dedim yoksa daha çok erken ondan bi alayım yapayım dedim erken gebelik testi

Back