- 30 Temmuz 2018
- 220
- 127
- 33
- 32
- Konu Sahibi kasabakizii
-
İnşallah canım sağ olasın Allah seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayirli olsun canim.
Saglikla gelsin insallah
Takvimde yapmışızzzzz....Ohhhhhhhh çok yakışmışşşİnşallah canım sağ olasın Allah seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
5 aydır canım. Yeni evliyim zaten. Ama benim adetim çok düzensizdi 2 ay gelmediği oluyordu. Ondan da endişeliydim hep olur mu olmaz mı diye. Rabbim nasip etti. İnşallah keseyi de görürüz cuma günü. Gerçi kese ne zaman görünüyor bilmiyorum.
Merhaba ben de bugün öğrendim Sat tarihim 11 ağustos.Doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?Hanımlar bu ay geç yumurtladım sanırım. adetim tam 9 gün geçti ama. tahminimce yumurtlamamin 13.günü bugün. Laboquik ultra hassas erken gebelik testi yaptım. silik çizgi çıktı. ama yorumları okudum bazıları güvenmeyin o teste diyor. bide normal test yapsam mı? çıkar mı? teşekkür ederim.
O kız benmiyimSen aldırma öyle doktorlara. Geçen burda bir kızın da adetten 3-4gün geçe 34 çıkmış değeri doktor negatif demiş. Bunlar böyle. İnsanın sevincini umudunu kırarlar. Kızın şimdi değeri 300 üzeri. Normal katlanıyor. Senin de öyle olur inşallah en önemlisi pozitif düşünmen
Sağ ol canım senin de gözün aydınO kız benmiyimbensem eğer evet valla hemşire şapşiği bana negatif dedi. Değerim kaç dedim 34 dedi. Gelde ölme. Bugün tam bir hafta oldu vee değerim mikkemmellll bir şekilde artıyor çok şükür hiç merak etmeyin. İnşaallah sizinde artar. Bu arada progesterona baktırmayı unutmayın. :) hayırlı olsun
Benim sat 6 ağustos canım. dün kanda baktırdım 57 çıktı. cuma günü de kadın doğuma gitcemMerhaba ben de bugün öğrendim Sat tarihim 11 ağustos.Doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
Bir de gebelik takvimine giremedim. Nasıl yaptınız acaba? Teşekkürler.Benim sat 6 ağustos canım. dün kanda baktırdım 57 çıktı. cuma günü de kadın doğuma gitcem
Kizimdayken yapabilmiştim. Şimdi olmadı. Yıllar sonra takvim yapmak bile zor geldiBir de gebelik takvimine giremedim. Nasıl yaptınız acaba? Teşekkürler.
Bebişleri sağlıkla kucağa almak dileğiyle
Allah razı olsun inşaallah her şey yolunda gider.Sağ ol canım senin de gözün aydıninşallah artmıştır. sağlıklı gebelik olur
canım profilde kişisel bilgiler var ya orada takvim. bugün tesadüfen gördüm bendeKizimdayken yapabilmiştim. Şimdi olmadı. Yıllar sonra takvim yapmak bile zor geldi
canım geç döllenme olabilir olduysa 8-10 günde anca kana geçmeye başlıyormuş. bi arkadaşın 20.günde belli olmuş. belli olmaz yani biraz daha bekle istersenarkadaslar benım adetım 12 gün geçti.. korunmamıştık ancak 3 gün önce kan verdim negatif çıktı.. beyaz akıntılarım var.. adet olacağım gıbı deıl. sol kagıma batıyor bıseyler.. kafam karmakarısık.. çok ümitlenmiştim
Çok teşekkür ederim canım inşallahMerhaba hayırlı olsun inşallah kat kat artar değerinin:) bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız herhangi bir şekilde bisiler hissettinizmi bı etki varmiydi :)
Allah razı olsun inşaallah her şey yolunda gider.dua edin Judy_K bana yardımcı oldu. Beni teselli etti ve çok şükür iyiyim. Birde pazartesi keseyi ve kalp atısını görsek o zaman rahatlicam.
Kusura bakmayın. O an belirti kelimesi aklıma gelmedi nasıl heycanlandiysam böyle bebiş haberi duyunca çok mutlu oluyorum:) kaç aydır deniyordunuz peki ilk bebeğiniz mi :)Çok teşekkür ederim canım inşallahbi etki var mıydı derken belirti mi sordun canım :) inan ki yoktu kuzu kuzu adet olmayı bekliyordum. hafif kasık ağrıları ciltte sivilce falan klasik adet belirtileri. yalnızca ara ara gelen sarı bi akıntım olmuştu (normalde hiç olmaz) bi o şüphelendirmişti bide bat günü ateşimi ölçtüm normal vücut ısımdan 0.8 daha yüksekti. öyle olunca test yaptım zaten. ama şu an daha çok var göğüslerim acımaya başladı
Allah sana da nasip etsin canım dua edicem senin içinKusura bakmayın. O an belirti kelimesi aklıma gelmedi nasıl heycanlandiysam böyle bebiş haberi duyunca çok mutlu oluyorum:) kaç aydır deniyordunuz peki ilk bebeğiniz mi :)
Benimde eğer olursa ikinci bebeğim olucak Allah kısmet olursa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok tesekkur ederim :)Allah sana da nasip etsin canım dua edicem senin içinEvet canım ilk bebeğim inşallah. Benim adetler çok düzensiz olduğu için bi de 4 aydır hüsrana uğradığım için 5.ayda ikinci çizgiyi görmek sürpriz oldu. Söylemeden geçmeyim. Bende kaygı bozukluğu var aşırı stresli ve kaygılı insanım malesef. Bu ay başka dertlerim vardı baktım bu ay hamile kalmışım. Kesinlikle psikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?