Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım keseyi görmen için azıcık beklenen gerekecek. Ben 61 i gördükten on üç gün sonra gittim öyle gördüm. Ama olsun. Yeter ki sağlıklı bir gebelik olsun . Değerlerin güzel güzel artsın o güzel günler de çabucak gelir inşallah

Merhaba ben de bugün öğrendim Sat tarihim 11 ağustos.Doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?

O kız benmiyim bensem eğer evet valla hemşire şapşiği bana negatif dedi. Değerim kaç dedim 34 dedi. Gelde ölme. Bugün tam bir hafta oldu vee değerim mikkemmellll bir şekilde artıyor çok şükür hiç merak etmeyin. İnşaallah sizinde artar. Bu arada progesterona baktırmayı unutmayın. :) hayırlı olsun

Sağ ol canım senin de gözün aydın inşallah artmıştır. sağlıklı gebelik olur

arkadaslar benım adetım 12 gün geçti.. korunmamıştık ancak 3 gün önce kan verdim negatif çıktı.. beyaz akıntılarım var.. adet olacağım gıbı deıl. sol kagıma batıyor bıseyler.. kafam karmakarısık.. çok ümitlenmiştim

Sağ ol canım senin de gözün aydın inşallah artmıştır. sağlıklı gebelik olur
Allah razı olsun inşaallah her şey yolunda gider. dua edin Judy_K bana yardımcı oldu. Beni teselli etti ve çok şükür iyiyim. Birde pazartesi keseyi ve kalp atısını görsek o zaman rahatlicam.

canım geç döllenme olabilir olduysa 8-10 günde anca kana geçmeye başlıyormuş. bi arkadaşın 20.günde belli olmuş. belli olmaz yani biraz daha bekle istersen

Merhaba hayırlı olsun inşallah kat kat artar değerinin:) bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız herhangi bir şekilde bisiler hissettinizmi bı etki varmiydi :)

Merhaba hayırlı olsun inşallah kat kat artar değerinin:) bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız herhangi bir şekilde bisiler hissettinizmi bı etki varmiydi :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah bi etki var mıydı derken belirti mi sordun canım :) inan ki yoktu kuzu kuzu adet olmayı bekliyordum. hafif kasık ağrıları ciltte sivilce falan klasik adet belirtileri. yalnızca ara ara gelen sarı bi akıntım olmuştu (normalde hiç olmaz) bi o şüphelendirmişti bide bat günü ateşimi ölçtüm normal vücut ısımdan 0.8 daha yüksekti. öyle olunca test yaptım zaten. ama şu an daha çok var göğüslerim acımaya başladı

Allah razı olsun inşaallah her şey yolunda gider. dua edin Judy_K bana yardımcı oldu. Beni teselli etti ve çok şükür iyiyim. Birde pazartesi keseyi ve kalp atısını görsek o zaman rahatlicam.

Ne demek canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kusura bakmayın. O an belirti kelimesi aklıma gelmedi nasıl heycanlandiysam böyle bebiş haberi duyunca çok mutlu oluyorum:) kaç aydır deniyordunuz peki ilk bebeğiniz mi :)

Kusura bakmayın. O an belirti kelimesi aklıma gelmedi nasıl heycanlandiysam böyle bebiş haberi duyunca çok mutlu oluyorum:) kaç aydır deniyordunuz peki ilk bebeğiniz mi :)
Allah sana da nasip etsin canım dua edicem senin için Evet canım ilk bebeğim inşallah. Benim adetler çok düzensiz olduğu için bi de 4 aydır hüsrana uğradığım için 5.ayda ikinci çizgiyi görmek sürpriz oldu. Söylemeden geçmeyim. Bende kaygı bozukluğu var aşırı stresli ve kaygılı insanım malesef. Bu ay başka dertlerim vardı baktım bu ay hamile kalmışım. Kesinlikle psikoloji

Benimde eğer olursa ikinci bebeğim olucak Allah kısmet olursa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…