- 30 Temmuz 2018
- 220
- 127
- 33
- 32
- Konu Sahibi kasabakizii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim yükledimboyut buyuk gelmistir. resmin ekran goruntusunu alin. dosya yukle den ekran goruntusunu ekleyin oyle olur.
Yarın gitcem canım inşallah gittim az önce de yarına gün verdilerBelki daha hcg yükselmemiştir özele gidip bi hcg testi yaptırsanız?
İnşallah hamilesindirFolik asit kullanıyor muydun?Yarın gitcem canım inşallah gittim az önce de yarına gün verdiler
Bence hamilesin diye düşünüyorum hemen çizgi çıktıysa, eğer saatler sonra olsaydı bu çizgi o zaman hamile olmama ihtimalin daha yüksek olurdu.sağlık ocağına gittim gösterdim az önce yok gebelik dedi çizgi kırmızı değil pembeymis
yok canım kullanmadım ama kullanmam lazımİnşallah hamilesindirFolik asit kullanıyor muydun?
yok canım 2 dk içinde belirdi farkli marka ile de yaptım o da böyle silik çıktıBence hamilesin diye düşünüyorum hemen çizgi çıktıysa, eğer saatler sonra olsaydı bu çizgi o zaman hamile olmama ihtimalin daha yüksek olurdu.
Hayırlısı olsun inşallah Allah sevindirsin.yok canım 2 dk içinde belirdi farkli marka ile de yaptım o da böyle silik çıktı
ya sağlık ocağındakiler ne anlar sen bize sor
içim rahatladı çok sağ olun ❤ :)ya sağlık ocağındakiler ne anlar sen bize sor
var var canım maşallah nur topu gibi 2. çizgin gözükmüş orda.
Bencede çizgi mevcut gebelik olma ihtimali yüksek :) yarın kan tahlili verip hayırlı sonucu alınca o sağlık ocağına gidip suratlarına atın bence
amin canım çok sağ ol ❤Hayırlısı olsun inşallah Allah sevindirsin.
doğru diyosun canımBencede çizgi mevcut gebelik olma ihtimali yüksek :) yarın kan tahlili verip hayırlı sonucu alınca o sağlık ocağına gidip suratlarına atın bence
sağlık ocağına gittim gösterdim az önce yok gebelik dedi çizgi kırmızı değil pembeymis
Amin canım sağ olasın. Her gün dua ediyorum Allah sana da diğer isteyen tüm herkese de nasip etsin inşallahyok artık ya baya baya var yani maşallah inşAllah sağlıkla ilerler tatlım.. hayırlı olsun dua et bizlere de
inşallah canımÇizgi gayet belli canım inşallah bebiş vardır .