- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi kasabakizii
-
Ya bak bide sordum folik başlayım mi dedim. yok şu an hiçbi ilaç içme dedi.
Sağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artar
Evet canım o yüzden özele gitcem bende burnumdan geldi şu iki günO nasıl bir doktormuş ya.Folik asit ilaç mı sığır deseydin.Gebelik planlanmasından önce üç ay artı gebelik süresince önerilir folik asit.Fazlası zaten idrarla atılıyor.Keşke özele gidip kan verseydin bunlar başından atmak için dinlemiyor bile.
İnşallah canım zaten benim hesabıma göre değerim şu an normal. teşekkür ederim desteğiniz içinSen aldırma öyle doktorlara. Geçen burda bir kızın da adetten 3-4gün geçe 34 çıkmış değeri doktor negatif demiş. Bunlar böyle. İnsanın sevincini umudunu kırarlar. Kızın şimdi değeri 300 üzeri. Normal katlanıyor. Senin de öyle olur inşallah en önemlisi pozitif düşünmen
İnşallah canım zaten benim hesabıma göre değerim şu an normal. teşekkür ederim desteğiniz için
Stres yapmamak , takmamak en sağlıklı olanda yapabilsek bi de . İnşallah Aminnnnn :)Teşekkürler canlarım Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu ay sallamıştım şansa bu ay hamile kalmışım. Kafadan çıkardığım ay oldu. Allah hayırlısını versin hepimize vakti saati var her şeyin
Ahhhh keşker yapabilsekkkStres yapmamak , takmamak en sağlıklı olanda yapabilsek bi de . İnşallah Aminnnnn :)
cuma gününe randevu aldım canım dedim 2 gün de yükselir herhalde o yüzden cuma ya aldım. hayırlısı inşallah teşekkür ederim desteğin içinBen de 61 le öğrendim . Üç gün sonra 311 e yukselmişti . Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Çok daha düşük değerlerle başlayıp everesti görenler var hiç merak etme. Yarın tekrar kan tahlili ver canım ve bu kez barkod iste doktordan
Amin canım çok sağ ol. Ben de güvenemedim özele gitcem cuma günüUff benim bile 155 çıkmıştı. Baskalarinin sonuclari 1000 lerde çıkarken Doktorum ikinci kan testi istemedi bile. Vay efendim doktor nasıl istemez diye bi tane laf duydum sağdan soldan değerim düşükmüşmüş. Ama çok şükür şimdiye kadar sağlıklı bir şekilde ilerledik.. içinizi ferah tutun bende çok sorun yaşadım saglikocagi ile. Şikâyet bile ettim cimer e. Bunlar böyle siz rahat olun. Sağlıkla ilerler inşaallah
ay harika yaaaminnos26 Etmem mi canım hamile olduğumu bilmeden önce bile sürekli seher vakti sizler içinde dua ediyordum hala ediyorum. Bugün sabah test yaptım baya baya koyu çıktı geçen gün yaptığıma göre Eki Görüntüle 2188438
5 aydır canım. Yeni evliyim zaten. Ama benim adetim çok düzensizdi 2 ay gelmediği oluyordu. Ondan da endişeliydim hep olur mu olmaz mı diye. Rabbim nasip etti. İnşallah keseyi de görürüz cuma günü. Gerçi kese ne zaman görünüyor bilmiyorum.ay harika yaaa
bebiş resmen anne ben burdayım diyooone kadar zamandır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?