• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabah gittim verdim de yarın sabah gel sonuç için dediler :işsiz: üstelik benim gibi Tezcanli bi insana. e-nabız dan öğrenebilir miyiz bilmiyorum

Halk sağlığı laboratuvarının sitesinden sonucunuzu takip edebilirsiniz. Sağlık ocağı size barkod numarası vermiştir zaten bir de TC yeterli oluyor. Ben iki kez kan verdim sağlık ocağına gitmeden bu yolla öğrendim sonuçlarımı. :KK66:

Canım sabah gittim verdim de yarın sabah gel sonuç için dediler :işsiz: üstelik benim gibi Tezcanli bi insana. e-nabız dan öğrenebilir miyiz bilmiyorum
Artik e nabizdan da ogreniliyor diye biliyorum sonuclar. Bu arada benim bu kadar pembelik cikinca bile var demislerdi saglik ocaginda olmasa hic cikmazdi dendi ve su an emzirdim uyuyor besiginde saglikli sihhatli nasipnolsun isteyen herkese insallah

Halk sağlığı laboratuvarının sitesinden sonucunuzu takip edebilirsiniz. Sağlık ocağı size barkod numarası vermiştir zaten bir de TC yeterli oluyor. Ben iki kez kan verdim sağlık ocağına gitmeden bu yolla öğrendim sonuçlarımı. :KK66:
bana hiçbi barkod falan vermedi sağlık ocağı doktoru canım :olamaz:

Artik e nabizdan da ogreniliyor diye biliyorum sonuclar. Bu arada benim bu kadar pembelik cikinca bile var demislerdi saglik ocaginda olmasa hic cikmazdi dendi ve su an emzirdim uyuyor besiginde saglikli sihhatli nasipnolsun isteyen herkese insallah
Amin canım Allah bağışlasın bebeğini :KK200: işte bana öyle dediler bi gözü gördü öbürü görmedi

bana hiçbi barkod falan vermedi sağlık ocağı doktoru canım :olamaz:

Bu iyi olmamış işte. Hayırlısı olsun. İnşallah yarın güzel neticeler alırsın. Testi tekrarlaman gerekirse barkod numarası almayı ihmal etme canım :KK66:
Bu arada e nabız uzun bir süredir yeni sonuclari göstermiyor. En son Haziran'da bir tahlil vermiştim onu gösteriyor. Sonraki tahlillerimin sonucu hala yok malesef e nabızda .

Canım yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz boyut asıldı diyor hata veriyor
Fotoğrafı kes yada çerçeve falan ekle yada eşine fotoyu w.... Tan at buraya yükle o fotoyu kalitesini düşürmen lazım fotonun

Sağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artar:dua:
Öyle doktorları dikkate almaaa
Madem sayılmazmışşş ne diye tüm sonuç kağıtlarının üstünde 5 ve üstü hamilelik diye geçiyor acaba banada mal bidoktor aynısını dmişti
takma kafana

Sağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artar:dua:
Değerin bana normal geldi canım geç yumurtladıysan.Doktor kimyasal,dış gebelik ihtimaline karşı demiştir.İki günde bir ikiye katlanması lazım.Enerjini yüksek tut sorun çıkmaz folik aside başla acilen.

Konu sahibi bence tüm nötr dengesizler seni bulmuş
31-gif.1318277

Mutlu anlarını burnundan getirdikleri için teşekkürlerini borç bilip ,keyfine bak.
Yiyecek ekmeği varsa senindir ,değerine takılma . Adet günü 12.01 değerle gebeliğini sağlıkla devam ettiren tanıdığım var.

Konu sahibi bence tüm nötr dengesizler seni bulmuş
31-gif.1318277

Mutlu anlarını burnundan getirdikleri için teşekkürlerini borç bilip ,keyfine bak.
Yiyecek ekmeği varsa senindir ,değerine takılma . Adet günü 12.01 değerle gebeliğini sağlıkla devam ettiren tanıdığım var.
Çok haklısın canım sevinemedim bile daha :olamaz:

Değerin bana normal geldi canım geç yumurtladıysan.Doktor kimyasal,dış gebelik ihtimaline karşı demiştir.İki günde bir ikiye katlanması lazım.Enerjini yüksek tut sorun çıkmaz folik aside başla acilen.
Ya bak bide sordum folik başlayım mi dedim. yok şu an hiçbi ilaç içme dedi.

Back