- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- Konu Sahibi kasabakizii
inşallah canım
kan sonucu ne çıktı canım merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım
Canım sabah gittim verdim de yarın sabah gel sonuç için dediler üstelik benim gibi Tezcanli bi insana. e-nabız dan öğrenebilir miyiz bilmiyorumkan sonucu ne çıktı canım merak ettim
Canım sabah gittim verdim de yarın sabah gel sonuç için dediler üstelik benim gibi Tezcanli bi insana. e-nabız dan öğrenebilir miyiz bilmiyorum
Artik e nabizdan da ogreniliyor diye biliyorum sonuclar. Bu arada benim bu kadar pembelik cikinca bile var demislerdi saglik ocaginda olmasa hic cikmazdi dendi ve su an emzirdim uyuyor besiginde saglikli sihhatli nasipnolsun isteyen herkese insallahCanım sabah gittim verdim de yarın sabah gel sonuç için dediler üstelik benim gibi Tezcanli bi insana. e-nabız dan öğrenebilir miyiz bilmiyorum
bana hiçbi barkod falan vermedi sağlık ocağı doktoru canımHalk sağlığı laboratuvarının sitesinden sonucunuzu takip edebilirsiniz. Sağlık ocağı size barkod numarası vermiştir zaten bir de TC yeterli oluyor. Ben iki kez kan verdim sağlık ocağına gitmeden bu yolla öğrendim sonuçlarımı.
Amin canım Allah bağışlasın bebeğini işte bana öyle dediler bi gözü gördü öbürü görmediArtik e nabizdan da ogreniliyor diye biliyorum sonuclar. Bu arada benim bu kadar pembelik cikinca bile var demislerdi saglik ocaginda olmasa hic cikmazdi dendi ve su an emzirdim uyuyor besiginde saglikli sihhatli nasipnolsun isteyen herkese insallah
bana hiçbi barkod falan vermedi sağlık ocağı doktoru canım
Fotoğrafı kes yada çerçeve falan ekle yada eşine fotoyu w.... Tan at buraya yükle o fotoyu kalitesini düşürmen lazım fotonunCanım yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz boyut asıldı diyor hata veriyor
Aldım tahlil sonucunu. 57 çıktı düşük dimi hanımlar? bu ay geç yumurtladım. adetim 9 gün geçti
Geç yumurtladıysanız normal. Tebrik ederim hamilesiniz :) 2gün sonra tekrar kan verirsiniz inşaALLAH katlanarak artar[/QUOT
inşallah canım isteyen herkese nasip olsun
Hayırlı olsun, inşallah zamanla değerin git gide artar.Aldım tahlil sonucunu. 57 çıktı düşük dimi hanımlar? bu ay geç yumurtladım. adetim 9 gün geçti
Gözün aydınAldım tahlil sonucunu. 57 çıktı düşük dimi hanımlar? bu ay geç yumurtladım. adetim 9 gün geçti
Sağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artarGözün aydın
Öyle doktorları dikkate almaaaSağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artar
Değerin bana normal geldi canım geç yumurtladıysan.Doktor kimyasal,dış gebelik ihtimaline karşı demiştir.İki günde bir ikiye katlanması lazım.Enerjini yüksek tut sorun çıkmaz folik aside başla acilen.Sağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artar
Çok haklısın canım sevinemedim bile dahaKonu sahibi bence tüm nötr dengesizler seni bulmuş
Mutlu anlarını burnundan getirdikleri için teşekkürlerini borç bilip ,keyfine bak.
Yiyecek ekmeği varsa senindir ,değerine takılma . Adet günü 12.01 değerle gebeliğini sağlıkla devam ettiren tanıdığım var.
Ya bak bide sordum folik başlayım mi dedim. yok şu an hiçbi ilaç içme dedi.Değerin bana normal geldi canım geç yumurtladıysan.Doktor kimyasal,dış gebelik ihtimaline karşı demiştir.İki günde bir ikiye katlanması lazım.Enerjini yüksek tut sorun çıkmaz folik aside başla acilen.