- 30 Temmuz 2018
- 220
- 127
- 33
- 32
- Konu Sahibi kasabakizii
-
Amin canım sağ olasınBenimde eğer olursa ikinci bebeğim olucak Allah kısmet olursa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok tesekkur ederim :)
yaaaa gercekteen mı.. darısı bana..hiç hasta olacak gibi deilim. su gıbı akıntım oluyor.. o zaman bıraz daha bekleyımcanım geç döllenme olabilir olduysa 8-10 günde anca kana geçmeye başlıyormuş. bi arkadaşın 20.günde belli olmuş. belli olmaz yani biraz daha bekle istersen
Ben de 61 le öğrendim . Üç gün sonra 311 e yukselmişti . Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Çok daha düşük değerlerle başlayıp everesti görenler var hiç merak etme. Yarın tekrar kan tahlili ver canım ve bu kez barkod iste doktordan
Merhaba benim de 6 gün geçince değerim 183 çıktı. Biraz endişeliyim .Çünkü kızımdaki tahlilde 2 gün geçince 441 çıkmış. Yok boş gebelik,yok dış gebelik.Stres oluyor insan.Bir de lökosit 155 çıktı. Herkesin en yüksek 10 gibi çıkmış. Fazlası gebelik kesesini deliyormuş Yarın doktor ne diyecek bakalım. Gerçekten zor işimiz ..Allah hayırlısını versin
.
Çok sağolunİnşallah her şey yolundadır. Siz olumlu düşünmeye çalışın. Değerin kaç olduğundan çok düzenli artış olması önemli. Sizin de çok şükür iki katına ziyadesiyle çıkmış. Bu arada ben tahlillerimin tamamını yaptıramadım henüz. Sadece hemogram baktırdım. Lökosit hakkında bir fikrim yok malesef. Çarşamba günü randevum var. Bu kez isteyecek doktorum bence tahlil. O zaman yaptıracağım inşallah.
Size de hayırlı sonuçlar diliyorum.Gelişmeleri paylasirsaniz sevinirimÇok sağolun
Merhaba anlayamadım maalesef İnşallah vardır.Mrhb kızlar bu teste ikinci çizgiyi görebilen varmıEki Görüntüle 2189075
Canım senin iyi çıkmış benim 57 çıktı. endişeleniyorum. yarın tekrar gideceğim doktora. inşallah yükselmiştirMerhaba benim de 6 gün geçince değerim 183 çıktı. Biraz endişeliyim .Çünkü kızımdaki tahlilde 2 gün geçince 441 çıkmış. Yok boş gebelik,yok dış gebelik.Stres oluyor insan.Bir de lökosit 155 çıktı. Herkesin en yüksek 10 gibi çıkmış. Fazlası gebelik kesesini deliyormuş Yarın doktor ne diyecek bakalım. Gerçekten zor işimiz ..Allah hayırlısını versin
.
Canım bu test bozukMrhb kızlar bu teste ikinci çizgiyi görebilen varmıEki Görüntüle 2189075
Kaça çıkmış cnmmşükür değerim yükselmiş
Amin canım. 57'den 307 ye çıkmış. progesteron. 29Kaça çıkmış cnmm
Kat kat artsınnn inşallahhhh
oooooohhhh maşallahhhhAmin canım. 57'den 307 ye çıkmış. progesteron. 29
Hayırlı olsun arkadaşım . Ben de haftaya cumaya tahlili yineleteceğim.Pek doğru olmasa daşükür değerim yükselmiş
Evet böyle çıkması normal. Herkeste beta degeri farkli oluyor ve gebelik testnin hassasiyeti de onemli. Hamilesiniz yarın kan testi yaptirin kesin sonuç için.Kizlar bunu adetim bir gun gecince yaptim sizce bu derece silik olmasi normal mi ck korkuyorm daha once de kimyasal gebelij gecirdim evde cikti boyle
Cnm inanki korkudan gidemiyorum benm 3 tane kimyasal gebeligim var evde boyle testlerde cikti kandada 19 civari cikti snra dustu allah kimseye yasatmasn bi anda hem mutlu hem mutsuz oluyosunEvet böyle çıkması normal. Herkeste beta degeri farkli oluyor ve gebelik testnin hassasiyeti de onemli. Hamilesiniz yarın kan testi yaptirin kesin sonuç için.
Suanda adet sancisi gibi sancim varEvet böyle çıkması normal. Herkeste beta degeri farkli oluyor ve gebelik testnin hassasiyeti de onemli. Hamilesiniz yarın kan testi yaptirin kesin sonuç için.
Yaa cok gecmis olsun insllah bisefer saglikli sıhhatli bir bebek olur. Bir hafta sbredebilirseniz daha saglikli bir sonuc olur siZin icin o zmanCnm inanki korkudan gidemiyorum benm 3 tane kimyasal gebeligim var evde boyle testlerde cikti kandada 19 civari cikti snra dustu allah kimseye yasatmasn bi anda hem mutlu hem mutsuz oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?