bebiş mi istiosn sende canım.. benım bu zonklama adete en fazla 3 gün kala olurdu ama bu defa 8 gün kala falan başladı ve çok rahatsız ediciAynı şey iki gundur bendede var canım arada makata vuruyor o zonklama
Evet CNm bata 5 gün kaldı Benimde hayırlısı olsunbebiş mi istiosn sende canım.. benım bu zonklama adete en fazla 3 gün kala olurdu ama bu defa 8 gün kala falan başladı ve çok rahatsız edici
yabancı forumlarda özel bölgede zonklama hamilelik belirtisi olarak geçiyor geçenlerde denk gelmiştim okumuştumkızlar bişey sormak istiorm benim kaç gündür özel bölgede zonklama var merak ediorm neden acaba netten baktım bulamadm
inşallah canım yaaaa :) :)yabancı forumlarda özel bölgede zonklama hamilelik belirtisi olarak geçiyor geçenlerde denk gelmiştim okumuştum
bi kac gün sonra erken gebelik testi yap vardır belkide:) o yazıyıda bi doktor yazmıstı neden olmasın seninde öyle bi agrıdır belkii:))inşallah canım yaaaa :) :)
inşallah canım normalde adete 3 gün kala falan gelirdi bu defa 8 gün varken geldi hala dewam edio agrı gögüz ve bel agrısıda var inş gelmiştir bebegım 1 yıldr bekliormbi kac gün sonra erken gebelik testi yap vardır belkide:) o yazıyıda bi doktor yazmıstı neden olmasın seninde öyle bi agrıdır belkii:))
inşallah canım bilgilendir burdan mutlaka merak ettm şimdiinşallah canım normalde adete 3 gün kala falan gelirdi bu defa 8 gün varken geldi hala dewam edio agrı gögüz ve bel agrısıda var inş gelmiştir bebegım 1 yıldr bekliorm
sen ne zamndr ıstıosn canım belirtilern var mıinşallah canım bilgilendir burdan mutlaka merak ettm şimdi
benimde bat yarın bakalım nolcak:)
ya benim aslında karışık öyle cok olsun diye yapmadık bi gecenkinde denk geldi yumurtlama günlerime bende hazır denk gelmişken dikiyim ayakları belki tutar dedimsen ne zamndr ıstıosn canım belirtilern var mı
kim demiş canım olamaz diye rabbim isterse olur kaderinimi biliolarmış.... ama biraz once tedavine bak canım gecikme derimya benim aslında karışık öyle cok olsun diye yapmadık bi gecenkinde denk geldi yumurtlama günlerime bende hazır denk gelmişken dikiyim ayakları belki tutar dedimaslında ilk önceligim cikolta kistim var ona gidemedim bi yıldır tedavi icin
bide zor diyenlerde var hamile kalmazmışım
bi kaç gün öncesinde sadece gögüs ucumda hafif acı ve hasasiyet oluyodu ki adetlerimde hic olmaz ama şuan hicbiseyim yok
adet belirtilerimde yok bel ,bacak ve kasık agrım olurdu onlarda yok suan
bu. adetten sonra gitmeyi dşünüyorum aslında yaşımda geliyom cock icin cokda beklemek istemiyorum bi yandan siz kaç yildir evlisiniz yaşın kaçkim demiş canım olamaz diye rabbim isterse olur kaderinimi biliolarmış.... ama biraz once tedavine bak canım gecikme derim
2 yıldır ewlitim 1 yıldır cocuk ıstıorm 24 yasındayım canım sen kac yasındasınbu. adetten sonra gitmeyi dşünüyorum aslında yaşımda geliyom cock icin cokda beklemek istemiyorum bi yandan siz kaç yildir evlisiniz yaşın kaç
28yasindaiymmm yaşlanıyorum:)2 yıldır ewlitim 1 yıldır cocuk ıstıorm 24 yasındayım canım sen kac yasındasın
28yasindaiymmm yaşlanıyorum:)
ben adet oldum
üzülme canım kısmet hayırlı zamanı bekliodr rabbimben adet oldum
hayırlısı ins senin hayırlı haberlerini alırız:)üzülme canım kısmet hayırlı zamanı bekliodr rabbim
inşallah canım ben inanıorum ki bigün hepimiz alıcan bu güzel haberihayırlısı ins senin hayırlı haberlerini alırız:)