23 agustos canim adetim ewet rabbim hayirlisini versin benim bugun gogus agrm artti ve kasiklarm agrio sanki adet olacakmisim gibi ama dahada 6 gun var... :)Canım Rabbim benim için hayırlısıysa versin, hayırlısı değilse vermesin. Bekleyelim bakalım,nezaman adetindi
Canım bat 21,dayanamayıp test yaptım çıkmadı, ama bu kadar belirti neyin nesi anlamadım23 agustos canim adetim ewet rabbim hayirlisini versin benim bugun gogus agrm artti ve kasiklarm agrio sanki adet olacakmisim gibi ama dahada 6 gun var... :)
Canım benim de 3 gün var adete bende test yaptım çıkmadı ,hâlbuki kaç aydır bu kadar belirtiyi bir arada yaşamamıştım,Neyse hayırlısıysa versin Rabbim,demekki hayırlı değil bizim için şuanmerhaba kızlar 5 gün adet gecikmem vardi idrar testinde negaatif cıktı 5. gün eşimle birlikte olduk ertesi gün adtim geldi bi arkadaşımda aynı şeyi yaşamıs sizce nedir bu durumu yasayan varmı
Canım dayanamadım test yaptım çıkmadı hâlbuki bu kadar belirti neyin nesiydiCanim test yapma adetin en azndan bigun gecsin oyle yap... bilmiorm ama negatifi gormek edetten daha kotu oluyo bana... bende ruyamda hamis gordum kendimi umarm kalrz artk :)
Kac gün var canım adetineCanım dayanamadım test yaptım çıkmadı hâlbuki bu kadar belirti neyin nesiydi
Canim erken yaptin bence umudunu kesme cok umutlanmada adetini beklemelisin benceCanım benim de 3 gün var adete bende test yaptım çıkmadı ,hâlbuki kaç aydır bu kadar belirtiyi bir arada yaşamamıştım,Neyse hayırlısıysa versin Rabbim,demekki hayırlı değil bizim için şuan
Ne bileyim oğlumda bir hafta kala öğrenmiştim .hayırlısıysa versin RabbimCanim erken yaptin bence umudunu kesme cok umutlanmada adetini beklemelisin bence
Aynı durumdayız,21 adet tarihim,bu gün akşam 5 de yaptım,ve senin gibi bütün belirtiler varda,Yok zaten allahım hayırlısıysa versin, hayırlısı değilse vermesin007leylam dedi: ↑
Canım benim de 3 gün var adete bende test yaptım çıkmadı ,hâlbuki kaç aydır bu kadar belirtiyi bir arada yaşamamıştım,Neyse hayırlısıysa versin Rabbim,demekki hayırlı değil bizim için şuan
Ne zaman test yaptın? Ben de yapacağım ama tereddüt ediyorum kaç gündürmidem hala arada dönüyor ve kocaman karnım çıktı. Sanki üç ay adet olmamışım gibi
Yaaa oğlumda ben bu kadar sitres yapmamıştım.Ben annelik duygusunu tattım allah isteyipte olmayanlara benden önce versin.Ben bir kardeşi olsun istiyorum ama vermiyorsa rabbimin bildiği var,Gerçi bir ümidim var daha belki adet olmamCanim erken yaptin bence umudunu kesme cok umutlanmada adetini beklemelisin bence
Allah bagislasin canimm hiiic stres yapma o zaman ins gelir kardeside :)Yaaa oğlumda ben bu kadar sitres yapmamıştım.Ben annelik duygusunu tattım allah isteyipte olmayanlara benden önce versin.Ben bir kardeşi olsun istiyorum ama vermiyorsa rabbimin bildiği var,Gerçi bir ümidim var daha belki adet olmam
Adına çok sevindim canım,Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsinKızlar biz bugün kesemizi gördük çok şükür darısı başınıza inşaallah.:))
007leylam canım sen de hemen umutsuzluğa düşme genelde çıkmıyo adet gecikmeden.inş.güzel haberler verirsin hayırlısı olsun.
dualarım sizinle kızlar..
Adına çok sevindim canım,Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin
Hayırlısıysa alalım müjdeli haberi canımBnde dort gozle bebeğini bekleyenlerdenim..
inşllh canm.. Hepimizin yuzu gulsun inşllhHayırlısıysa alalım müjdeli haberi canım
Aynı şey iki gundur bendede var canım arada makata vuruyor o zonklamakızlar bişey sormak istiorm benim kaç gündür özel bölgede zonklama var merak ediorm neden acaba netten baktım bulamadm