Gebelik testi yapmadan,adet tarihi gecikmeden,hamile olduğunu hisseden varmı

merhaba kızlar 5 gün adet gecikmem vardi idrar testinde negaatif cıktı 5. gün eşimle birlikte olduk ertesi gün adtim geldi bi arkadaşımda aynı şeyi yaşamıs sizce nedir bu durumu yasayan varmı

Canım Rabbim benim için hayırlısıysa versin, hayırlısı değilse vermesin. Bekleyelim bakalım,nezaman adetindi
23 agustos canim adetim ewet rabbim hayirlisini versin benim bugun gogus agrm artti ve kasiklarm agrio sanki adet olacakmisim gibi ama dahada 6 gun var... :)

merhaba kızlar 5 gün adet gecikmem vardi idrar testinde negaatif cıktı 5. gün eşimle birlikte olduk ertesi gün adtim geldi bi arkadaşımda aynı şeyi yaşamıs sizce nedir bu durumu yasayan varmı
Canım benim de 3 gün var adete bende test yaptım çıkmadı ,hâlbuki kaç aydır bu kadar belirtiyi bir arada yaşamamıştım,Neyse hayırlısıysa versin Rabbim,demekki hayırlı değil bizim için şuan

Canim test yapma adetin en azndan bigun gecsin oyle yap... bilmiorm ama negatifi gormek edetten daha kotu oluyo bana... bende ruyamda hamis gordum kendimi umarm kalrz artk :)
Canım dayanamadım test yaptım çıkmadı hâlbuki bu kadar belirti neyin nesiydi

Canim erken yaptin bence umudunu kesme cok umutlanmada adetini beklemelisin bence

007leylam dedi:
Canım benim de 3 gün var adete bende test yaptım çıkmadı ,hâlbuki kaç aydır bu kadar belirtiyi bir arada yaşamamıştım,Neyse hayırlısıysa versin Rabbim,demekki hayırlı değil bizim için şuan
Ne zaman test yaptın? Ben de yapacağım ama tereddüt ediyorum kaç gündür midem hala arada dönüyor ve kocaman karnım çıktı. Sanki üç ay adet olmamışım gibi

Aynı durumdayız,21 adet tarihim,bu gün akşam 5 de yaptım,ve senin gibi bütün belirtiler varda,Yok zaten allahım hayırlısıysa versin, hayırlısı değilse vermesin

Canim erken yaptin bence umudunu kesme cok umutlanmada adetini beklemelisin bence
Yaaa oğlumda ben bu kadar sitres yapmamıştım.Ben annelik duygusunu tattım allah isteyipte olmayanlara benden önce versin.Ben bir kardeşi olsun istiyorum ama vermiyorsa rabbimin bildiği var,Gerçi bir ümidim var daha belki adet olmam

Allah bagislasin canimm hiiic stres yapma o zaman ins gelir kardeside :)

Kızlar biz bugün kesemizi gördük çok şükür darısı başınıza inşaallah.:))
007leylam canım sen de hemen umutsuzluğa düşme genelde çıkmıyo adet gecikmeden.inş.güzel haberler verirsin hayırlısı olsun.
dualarım sizinle kızlar..

Adına çok sevindim canım,Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin

kızlar bişey sormak istiorm benim kaç gündür özel bölgede zonklama var merak ediorm neden acaba netten baktım bulamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…