Gebelik testi yapmadan,adet tarihi gecikmeden,hamile olduğunu hisseden varmı

kızlar yaa adetıme 4 gün var ama bütün belirtiler kayboldu :KK43: sabah ates basmasyla uyandm sadece oda adete yakın olur zaten çok üzgnm sanrm yine yok :KK43:

Adete 1 hafta kala basliyo belirtiler. Bende ki sadece goguslerimin kahverengi kisimlari buyudu.2 gun kala sol kasigimda batma oldu egildigim zaman. baska belirtim yoktu adetim geciktikten sonra sık tuvalet ihtiyaci basladi.
bende de aynı durum var ama ben bunun gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum baska da belirti yok akıntı vs. peki regle ne kadar zaman kala öğrendiniz gebeliği?

Kızlar geceyi hastanede geçirdim,sebebi ise yoğun derece iltahap,ve belirtilerin yarısı gebelik belirtileriyle aynıydı, meğerse iltahap belirtileriymiş.Neyse Rabbimin bildiği varki vermiyor bebek

Slm kızlar yeni üyeyim bende uzun zamandır belirtileri takip etmekteyim.
Hasta arkadaşımıza geçmiş olsun. İnşallah hemen ilesirsin. Bende en son 19 temmuz adet oldum. Adet bitinde ilişkiye girdik 30 güne bi geliyor ve adetim de 8gün kadar sürüyor. Ve hesaba göre 2 gun önce gelmesi lazımdı gelmedi hemen test aldım yaptım ama üzüldüm negatif çıktı iki günde yani anladığım hamile değilim. Ama iliskiden sonra 1 hafta boyunca karın şişliği kasik ve bel ağrısı oldu ama şuan hiç bişey yok. Tek adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor arada ama adet olamadım ya yinede küçücük bir ümit var içimde ya hamileysem diye

Slmlar kizlar ben araniza yeni katildim gebelik belirtileri sayesinde son bir haftadir kac kere belirti okudugumu bilmiyorum artik meraktan catliycam.birbucuk haftadir asiri yorgunluk halsizlik bas agrisi yasiyorum kemiklerim agriyo sanki ve sureklu uyumak istiyorum uc gun once de feci bir bas donmesi yasadim ve fenalastim dun adet tarihimdi ama olmadim bugunde hafif bi kanamam var ama okudugum kadariyla yerlesme kanamasina benziyor cok siddetli kasit arisi fakat azicik pembe kanama acaba adetmi oldum yoksa hamilemiyim meraktan olucem dahada 8aylik evliyiz oyle bir istegimiz bile yokken ben hamile oldugumu hissediyorum sizde yaniliyor olabilirmiyim :KK43:

Selam arkadaşlar ,ilişkiden sonra kaç gün sürüyor kaşık ağrısı,biz bebek istiyoruz hayırlısıysa,7 aydır deniyoruz,korunmayı bıraktığımız ay da kasıklarım da ağrı olmuştu ama bu defaki berbat oldu,gülerken yani kahkağayla bile ağrıdı ,adetim bitti ve birlikte olduk,7 gün kasıklarım gerilme çekilme,oldu ve Oğluma hamileliğimin ilk haftasındaki belirti oldu bende ,Oğluma hamileliğimin ilk haftasında sağ kasığımda seyirme olmuştu,tabi hamile olduğumu bilmiyordum, Ve şuan da ilişkiden 4 gün sonra hem sağ hem sol kasığımda seyirme oldu. ilişkimizin üzerinden 9 gün geçti, kaşık ağrısı göğüzlerde sızlama vardı oda bugün geçti,adetime 11 gün var,oyüzden erken test için,sizde test yapmadan adet gecikmesi yaşamadan belirtileri nelerdi.

Benimde yumurtalama dönemimde yumurtalarıma iğne batar gibi oluodu hatta nefesim kesililiodu saniyelik öyle kalıodum. Sonra gögüslerim hemen ağrımaya başladı, belimde agrımaya başladı. Midem de minicik ekşimeler olmaya başladı( ama bu bnm için bile erkendi,1 hafta vardı adetime) ve son olarak iki gün kahverengi lekelenme gördüm, adet oldum sandım fakat o bebeğin rahme geçerken kılcal da ara çarpmasından dolayı olan bi lekelenmeymiş, onada implantasyon kanaması deniyormuş. Bn erken yaptım testimi 5 gün varken adetime pozitif çıktı. Oda sanırım bebek rahme geçtiğinden çıktı hemen. Erken döllenme olmuş. İstersen seninde erken döllenme olmuşsa al dene bi testle. Ben eczaneden miratech die ucuz bi testle denemiştim.

Slm kızlar yeni üyeyim bende uzun zamandır belirtileri takip etmekteyim.
Hasta arkadaşımıza geçmiş olsun. İnşallah hemen ilesirsin. Bende en son 19 temmuz adet oldum. Adet bitinde ilişkiye girdik 30 güne bi geliyor ve adetim de 8gün kadar sürüyor. Ve hesaba göre 2 gun önce gelmesi lazımdı gelmedi hemen test aldım yaptım ama üzüldüm negatif çıktı iki günde yani anladığım hamile değilim. Ama iliskiden sonra 1 hafta boyunca karın şişliği kasik ve bel ağrısı oldu ama şuan hiç bişey yok. Tek adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor arada ama adet olamadım ya yinede küçücük bir ümit var içimde ya hamileysem diye
Canm testler bazen doğru sonucu vermiyormuş geç döllenme olduysa biraz daha bekle sen istersen yada merak ettiysen sağlık ocagına gidip ücretsiz bi kan testi yaptır için rahat eder ^^

Slmlar kizlar ben araniza yeni katildim gebelik belirtileri sayesinde son bir haftadir kac kere belirti okudugumu bilmiyorum artik meraktan catliycam.birbucuk haftadir asiri yorgunluk halsizlik bas agrisi yasiyorum kemiklerim agriyo sanki ve sureklu uyumak istiyorum uc gun once de feci bir bas donmesi yasadim ve fenalastim dun adet tarihimdi ama olmadim bugunde hafif bi kanamam var ama okudugum kadariyla yerlesme kanamasina benziyor cok siddetli kasit arisi fakat azicik pembe kanama acaba adetmi oldum yoksa hamilemiyim meraktan olucem dahada 8aylik evliyiz oyle bir istegimiz bile yokken ben hamile oldugumu hissediyorum sizde yaniliyor olabilirmiyim :KK43:
Bende biraz önce sende olan kanamasan bahsetmiştim, eger ki o pembe lekelenme beyazlaşırsa bi iki güne hamilesindir inş bnm öyle oldu, hatta bence sen bi test al çabucak dene, bebek rahme geçtiyse hemen pozitif çıkıo zate adeti beklemesen bile:)

Bende biraz önce sende olan kanamasan bahsetmiştim, eger ki o pembe lekelenme beyazlaşırsa bi iki güne hamilesindir inş bnm öyle oldu, hatta bence sen bi test al çabucak dene, bebek rahme geçtiyse hemen pozitif çıkıo zate adeti beklemesen bile:)
Oylemi diyorsun canim tesekkur ederim cevap verdigin icin ya test negatif cikarsa diye cok korkuyorum cesaretimi toplayamadim biturlu :) sen ne kadarlik hamissin canim

Son düzenleme:
Canm testler bazen doğru sonucu vermiyormuş geç döllenme olduysa biraz daha bekle sen istersen yada merak ettiysen sağlık ocagına gidip ücretsiz bi kan testi yaptır için rahat eder ^^
Çok teşekkür ederim cevabın için hafta sonu çalışcam vakit bulursam giderim yada hafta sonu bir test daha yaparım.:KK24:

Oylemi diyorsun canim tesekkur ederim cevap verdigin icin ya test negatif cikarsa diye cok korkuyorum cesaretimi toplayamadim biturlu :) sen ne kadarlik hamissin canim
Benim daha 5 haftalık canım. Korkma canım negatifte çıksa üzülme Allah zamanını yazmıştır çünkü. Al bi test dene ve sonucu banada yaz:)

adetin geliyor

X