Gebelik testi yapmadan,adet tarihi gecikmeden,hamile olduğunu hisseden varmı

bugün doktora gittim canım.alt karın ağrısı ve şişme icin.baktı birsey yok dedi.kist yok.yumurtan çatlamış dedi.adet gecikmeden görünmez birsey dedi.hersey yolunda dedi.ağrı da bagirsaklardandir dedi.bi tuhaf oldum.gözüm kese aradı resmen yaa.o kadar kaptırmışim ki belirtilere kendimi düşün artık adetime daha 8 9 gün var.bakalim hayırlısı adeti beklicem artık.bi yandan içim rahatladı kist olmayınca.sana da gecmis olsun rabbim aynı acıyı yasatmasin kimseye insallah.

ayy canım sevindim senin adına bende demin dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı erken olmasından mıdır gerçekten yokmudur bilemedim inşalllah benimde kist değildir negatifi görünce tamam kist diye şıpp diye tanıyı koyuverdiydim :) hakkkımızda hayırlısı inşallah ikimizde bu sabırsız beklemelerin meyvasını bebeklerle alırız

ay inşallah.hayırlısı dualasalim inşallah.ya aklıma takilan birsey var yumurta catlamissa mi iliskiye girmek lazim yoksa öncesinde mi ? bide yumurta kac saat yaşıyor ? sperm 3 gun diye biliyorum eger öyleyse bizim iki gün once ilişki oldu sence dollenmismidir bu konu hakkinda bilgin var mı cok merak ediyorum bi tuhafim doktora gidince soracaklarim var diyorum hicbirini soramadan eve geliyorum ya

Canım bende senin gibiyim yumurtam çatmamadan 2 gün önce ilişkiye girmiştim bilgiğim kadarıyla 24 saat yaşar spermde 48 ila 72 saat yaşıyor yumurtalama zamanımı değerlendiremedim ben strestende bişey olmuyor :))) o 72 saate güveniyorum inşallah sağlıklı spermler kalmıştır

anladım.inşallah canım.desene aynıymış zamanlamamiz.hakkımızda hayırlısı.bende inanılmaz his var bebek var diye.hic bu kadar hissetmemiştim.olmazsa çok uzulecem.ama umudumuzu kaybetmiyoruz allah büyük gonlumuzdekini verir inşALLAH bize

İnşallah canım Ben şahsen kendimden Ümidi kestim belirtiler gitti yok oldu ama senin için çok dua edecem Allah inşallah beklentini Boşa çıkarmasın bende bu ay Soğan kürüne hemen ardından da incir kürüne başlayacağım bide öyle deneyim zaten kayıp bebekten sonra kontrollerle kalmk daha uygundu ama doktora gitmeyi sevmiyorum artık mecbur oldu sanırım gidiyim bakalım o arada onuda halledeyim güzel Haberlerini bekliyorum dularım seninle

sağol canım Allah razı olsun.yine de umudunu kesme derim.doktora nicin gidiyorsun anlamadım.kür mür olaylarına pek inanmıyorum ben.hic cevremde yok kür yapıp hamile kalan.bence herşeyi duzenli yap elinden geldiğince gerisini allaha bırak.allah büyüktür.elbet nasip eder canım.benim sağ kasikta batma var.karnım çok sert şişiyor.aç kalsam da öyle.bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.dualasalim inşallah

canım doktora gitmemin sebebi benim riskli gebelik anılarım var tek yaşayan 8 yaşında kızım kür olayınada gelince etrafımda bi çok kişi kür ile hamile kaldı en son bi arkadaşım incir vehavuç kürüyle üçüz bebeklere hamile şu an soğan kürü vicuttaki intihabı miyom çikolata kisti felan varsa atıyor ben yakın arkadaşımdan şahitim bide menapozlu bi ablam vardı o kullandı şu an adet görüyor erken menapoza girmişti kürlerle gebe kalan çok insan var

ladysea canım nerelerdesin ? ne yaptın ben beklemedeyim hala.adet oldun mu sen ? yada test yaptın mi ? benim heyecandan karnima ağrılar giriyor.inşallah adet ağrısı değildir

ladysea canım nerelerdesin ? ne yaptın ben beklemedeyim hala.adet oldun mu sen ? yada test yaptın mi ? benim heyecandan karnima ağrılar giriyor.inşallah adet ağrısı değildir
Canım yok henüz adet olmadım yarın olmam lazım ama pazar günü sağ kasığımda bıcak saplanması gibi felaket bi ağrı girip çıkıyordu yürütmüyordu bile pazartesi göbeğimin alt kısmına geldi o saplantı şimdide sol tarafta ama adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı dedim herhalde pazar akşamı olcam olmadım yanlız umut etmek adına meraklı ben :) cumartesi test yaptım negatif çıktı iki tane hemde bakalım adeti bekliyorum sanırım kistten dolayı o sancılarda onun haricinde zaten hiçbi belirtim de yok ne göğüslerimde nede başka yerde sende durumlar nasıl varmı belirtin felan ?

anladım canım.kist olduğunu sanmıyorum.aynı sancıları bende cektim doktora gittim kist yok dedi.seninde degildir.büyük ihtimal oyle tahmin ediyorum yumurta catlayinca oldu sancı kasikta.keşke yapmasaydin test adet geçmeden çıkmayabilir moralini bozma inşallah bebislerimiz vardır.bende dün yumurta akı gibi akıntı vardı.iki defa yoğun geldi.onun dışında belim çok kötü ağrıyor.sağ kasigimda arada ağrı oluyor.gece bazen goguslerim sızlıyor.başka belirti yok.
yanlız heyecandan göğüs kafesimden karnima bazen mideme ağrı giriyor cok takiyorum sanirim.stresten de gelmeyebilir benimki.

inşallah hayırlı güzel haberler veririz birbirimize

Selam canım benim kusura kalma cevaplayacakken mesajını alıntı yapmışım boş oldu Bende henüz adet olmadım ama benim merakımdan eczanelerde gebelik testi bırakmadım etrafımdaki yakın eczanelerden hep aldım eczacılar neredeyse ben tanıyacak artık :)))))test negatif adetim yok ne var anlamış değilim ama senin şu yoğun gelen akıntı İnşallah bebeğin habercisidir belirtilerin benim belirtilerime bakarsan daha fazla hakkında hayırlı olsun inşallah

aleykumselam canım.hakkında hayırlısı olsun inşallah.benim bugün gün boyu kasık ağrım vardı ve sertti.bende ne oldugunu bilmiyorum.bence bekleyelim birkaç güne ya adet gelir ya bebek.inşallah bebistir ama.

çok takma canım stres yaptıkça adet düzenimizi de bozcaz.allahtan umut kesilmez olsa ne ala olmasa elden ne gelir yine çalışmalara devam edeceğiz: ))

haklısın canım bu ay oldukca taktım geçenki gebeliğime hiç aklımda bile yokken geldiydi artık unutcam bende hem bu arada eczaacı amcalarda az yüzümü unutur :)))))

haklısın canım bu ay oldukca taktım geçenki gebeliğime hiç aklımda bile yokken geldiydi artık unutcam bende hem bu arada eczaacı amcalarda az yüzümü unutur :)))))

canım ne yaptın? merak içinde beklemedeyim ben.bugünde adet olmadım daha.test yapayım diyorum eşim haftasonu yaparsın biraz daha sabret stres yapma takma diyor ama nasıl takmimki ben yaşıyorum ne yasiyorsam.

aslında benim adetim de pek düzenli degildir.31.gün bile olduğum oldu.ama o zaman adet duzenleyici yasmin kullanıyordum.

velhasıl aklım karışık artık haftasonu da gelmezse doktora gidecem pazartesi.tabi test yaptıktan sonra.

inşallah bebislerimiz vardır canım.allah büyüktür. beni habersiz bırakma canım: ))

canım bende seni merak ediyordum misafirler vardı giremedim ben yarım saat önce hastalandım hayırlısı artık inşallah senin beklemen boş değildir bende kürleri bi deneyim bakalım sonuc ne olcak sende beni merakta bırakma kendine şimdilik iyi bak

hadi yaaa üzüldüm hayırlısı olsun hakkında inşallah önümüzdeki ay bebek haberi alırız allah büyüktür canım

benim son adetimde bi tuhaftı şimdi de ona taktım.3 mart diyorum ama o gün pembe akıntı oldu.4 5 martta kanama oldu.doktora gittigimde ulturasondan birsey çıkmadığı icin rahatım.4 mart diye hesaplarsam bugün 29.gün.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

gelişme olursa haber veririm canım.sende iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…