Gebelik testi yapmadan,adet tarihi gecikmeden,hamile olduğunu hisseden varmı

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

son adet tarihimi 4 mart diye hesaplarsam 31 gün oluyor.büyük ihtimal var gibi ama bakalım test pozitif çıkarsa doktora gidecem inşallah canım

yok canım ya alamadım test.bugün alıp yapacaktım evden çıkamadım : ( insallah bi aksilik olmazsa yarın alıp yapacam.sonucu yazarım canım

hadi yaaa canım geciktiyse bekle biraz daha benim arkadaşımın 12 gün sonra belli oldu gebe olduğu o ana kadar kaç test yaptık birlikte negatifi gördük en son silik çizgilerle gösterdi bekle bakalım Allahtan hayırlısı İnşallah müjdeli haberi verirsin

inşallah canım.çıkar diye düşündüm 5 gün geciktim.haftasonu doktora gidecem varsa kanda çıkar.
yanlız karın alt kısmım kasık olan bölge çok kötü ağrıyor inşallah önemli birsey değildir (

inşallah canım İnşallah.. Banada doktor olu gözüktü adeten önceki sağ tarafımdaki kasık batması adetliyken yoktu şimdi öksürünce hapşurunca bıçak saplanması gibi rahatsız ediyor inşallah önemli bişey yoktur bende sendede inşallah bebek vardır :)

slm ladysea doktora gittim.ulturasondan baktı kist çıktı 4cm.kan testi yaptım sonuç 0.1 yani hamile degilim.hala adet olmadım.tarlusal yazdı doktor.onu kullanacam

herşeyin hayırlısı.bütün belirtiler hisler doğru çıkmadı.oluruna bırakıyorum artık belirtilere de guvenmicem.stres yaptıkça adet de olmadım.vardır hayır diyorum.

inşALLAH rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese

Canım herşeyin Hayırlısı bende sağ tarafımdaki bıçak saplantım için soğan kürüne başlamıştım şükür şimdilik iyi bi kç gün sonra lekelenmelerim oldu halada devam ediyor kist felan vardıki söküyor demekki ama ağrım gitti sende dene istersen ben baya rahatladım çok rahatsız ediyordu ondan hemen sonrada incir kürüne başlayacam bakalım hakkımızda hayırlısı canım bidahaki aya umutlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…