İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımhadi yaaa üzüldüm hayırlısı olsun hakkında inşallah önümüzdeki ay bebek haberi alırız allah büyüktür canım
benim son adetimde bi tuhaftı şimdi de ona taktım.3 mart diyorum ama o gün pembe akıntı oldu.4 5 martta kanama oldu.doktora gittigimde ulturasondan birsey çıkmadığı icin rahatım.4 mart diye hesaplarsam bugün 29.gün.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
gelişme olursa haber veririm canım.sende iyi bak kendine
Annisim34 ne yaptın hasta oldunmu canım varı bişeyler
Annisim34 yaptınmı test ayy meraktan ölcem ne oldu ne bitti
hadi yaaacanım geciktiyse bekle biraz daha benim arkadaşımın 12 gün sonra belli oldu gebe olduğu o ana kadar kaç test yaptık birlikte negatifi gördük en son silik çizgilerle gösterdi bekle bakalım Allahtan hayırlısı İnşallah müjdeli haberi verirsin
Canım herşeyin Hayırlısı bende sağ tarafımdaki bıçak saplantım için soğan kürüne başlamıştım şükür şimdilik iyi bi kç gün sonra lekelenmelerim oldu halada devam ediyor kist felan vardıki söküyor demekki ama ağrım gitti sende dene istersen ben baya rahatladım çok rahatsız ediyordu ondan hemen sonrada incir kürüne başlayacam bakalım hakkımızda hayırlısı canım bidahaki aya umutlar inşallahslm ladysea doktora gittim.ulturasondan baktı kist çıktı 4cm.kan testi yaptım sonuç 0.1 yani hamile degilim.hala adet olmadım.tarlusal yazdı doktor.onu kullanacam
herşeyin hayırlısı.bütün belirtiler hisler doğru çıkmadı.oluruna bırakıyorum artık belirtilere de guvenmicem.stres yaptıkça adet de olmadım.vardır hayır diyorum.
inşALLAH rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese