Gebelik testi yapmadan,adet tarihi gecikmeden,hamile olduğunu hisseden varmı

ben de ilişkiden 4 gün sonra hamile olduğumu hissettim. Goguslerimde bastirinca sizlama vardı. 10 gün sonra da kan testi yaptım hamileymisim

Arkadaslar 2 senelik evliyim hamile kalmak istiyorum doktor hic biseyiniz yok dedi ama her ay hüsranla sonuclaniyor bakalim bu ay ne olacak adet gunu gecmeden belirtisi olan anne adaylari varsa lütfen söylermisiniz ...

slm kılzar benim adete 9 gün var ama acayip derecede bi yorgunluk var uzerimde ve aksamları karnım cok şişio... yumurtlama gunlerımdede kasıklarm cok agrımıstı acaba hamilemiym :)
mrb bnmde 9 gunum var simdiye kadar bir gunden fazla hic gec gelmedi bir gun gecikse anlicam o yuzden karnim uzun zamandir sis bnm idrar problemim var ondan sanirim anlamiyotum onu yumurtlamayida hissettim hafiften agri soldan iki gun once . Sag tarafimda cikolata kistim oldugu icin soldan hep yumurtlamayi hissediyorum ama o gun agirmasi normal hayirlisi bakalim

Benim daha 5 haftalık canım. Korkma canım negatifte çıksa üzülme Allah zamanını yazmıştır çünkü. Al bi test dene ve sonucu banada yaz:)
Cok sevindim adina hayirli ugurlu olsun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim hepimize ins.yarin yapicam testi canim sonucunu yazarim Benim icin dua et lutfen

Merhaba geçen ay adetim 7 sin de başladı 9 unda bitti ve ayın 25 isinde ilişki oldu bugün de adet oldum ama sol göğsümde yeşil damarlar var belirgin ve göbeği var biraz sizde test yapmama gerek var mı olabilir mi

yeşil damarlar hamilelik belirtisi bence yapmalısın test ins vardr:)

slm kızlar aradan zaman gecmis ama yazayım istedimbenim son adet tarihi 3 mart.26-27 günde bir adet oluyorum.yani adetime 9 -10 gun falan var.yumurtlama genelde iki adet ortasi oluyormuş.tabi istisnalar da var.son iliskiden sonra sag ve sol kasikta ağrılarım oldu arada batma da oluyor ama genelde ağrı şeklinde.göğüslerim büyüdü gibi.bide karnimin alt tarafında beliren bi çizgi var.oğluma hamileyken hamilelik boyunca o çizgi vardı tüm karnimda uzun bir cizgi.bide inanılmaz derecede ayaklarim diz bölgesi özellikle ağrıyor.halsizlik uyku hali baş donmesi ve istah artmasi var.acaba bütün bunlarin hamilikle ilgisi varmidir.benim gibi belirtileri olan varsa cevap yazabilirmi cok merak ediyorum.bide sanki hissediyorum birseyler var.rabbim isteyen herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin.
KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
AMİN

Daha çok erken 9 10 varmış Adetine bence birazcık bekle ama çoğu doğruyu hisediyor ben de her ay şüpheleniyordum ama hamile oldugum ay yüz üstü yatamadim göğüslerim çok hasaslasmisti ve karnimda aciyordu ama hamileymissim bu belirti bendede erken olmuştu ozaman test yapınca negatif çıkıyordu ama birazcık daha bekle ama bence hamile olabilirsin içime öyle doğdu

ay canım cok sevindim cevap yazmana.teşekkür ederim.inşallah doğrudur hayırlısı ile.allaha şükür bi oğlum var.bide kızım olsun istiyorum ama hayırlısı tabiki.rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kız erkek farketmez.belirtilerime bide bugün kasık bolgemde şişme eklendi acayip ağrıyor oturup kalkmakta zorlanıyorum.umarım önemli birşey değildir.senin de hamisligin hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah.umarım hissettiğim bebistir ve ben bu mutlulugumu burada paylasirim.ay canım ya simdi sende içime doğdu diyince daha da bi heyecanlandım.hadi hayırlısı inşaALLAH.senin kac haftalık ilk cocuk mu canım

Evet ilk bebeğimiz inşallah düşük tehlikesi var dedi doktor öyle yatıyorum bende inşallah bişey olmazda hayırlısıyla alırım kucağıma tüm isteyenlerin olsun inşallah şuan 11 haftalik daha çok başındayım Çok guzel duygu ama allahım herkese yaşatsın inşallah herkese bebek nasipbetsin senden de güzel haberlerini bekliyorum inşallah

geçmiş olsun.rabbim korusun yavrularımızı inşallah.bende bi düşük yaptım 1 yıl oldu.rabbim kimseye yasatmasin coooooook zordu.hala da etkisindeyim.o yüzden de şişlik ağrı olunca korkuyorum.inşallah bi daha yasamam.kimse yaşamasin öyle bir anı.dikkat et kendine iyi dinlen.ben dinlenememistim.nasip olmadı bebegimin kalbi durmuştu daha 8 haftalikti.üzgünüm ama elden birsey de gelmiyor.allah oğluma sağlık sıhhat versin.nasip değilmiş demekki.vardır hayır diyorum.inşALLAH bu kez sağlıkla sonuna kadar gidip kucağıma alırım eger varsa bebis ki öyle hissediyorum .anne olmayı isteyen herkeze nasip etsin rabbim.

Son düzenleme:
Sağol canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinde sanada geçmiş olsun çok üzüldüm ama allahim herşeyin hayırlısı versin haber et canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah

selam benimde aynı zamanlarda birliktelik oldu.yumurtanin çatlayıp catlamama meselesini cok anlayamiyorum.akintim koyuydu ama kahverengi degildi sarimsiydi.bakalm bu ayin sonunda belli olur inşallah bebisin olup olmadığı.hayirlisi ile güzel haberler veririz buradan.

inşallah canım Allah isteyen her anne adayına en kısa zamanda müjdeli haberlr versin onlarla birlikte banada İnşallah adete çok var düşünmek istemiyorum ama hani diyorlarya pskolojik belirtiler diye bende acabamı diyorum ama ama kasıklarımdaki batma bariz belli az azda be uçlarımda sanki karıncalanma var Bakalım bekleyecem artık

amin inşallah.aynen adete daha var bekleyecez artık.iki gündür kasiklarimda ağrım var gece iyiydim şimdi yine başladı özellikle ayaktayken yürürken ağrıyor.inşallah kötü birşey yoktur.bebistir inşallah.bi oğlum var bi düşük yaptım hic böyle ağrı belirti yaşamadım.ne oluyor diyorum bazen.doktora gideyim diyorum daha erken adeti bekleyeyim diyorum sonra.ama ağrım devam ederse gidecem.hayırlısı bakalım.rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

bende meraklıyım bende ekim ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim bu ay sürekli kendimi dinliyorum aslında konrtollü olsa iyi ama gebeliğim genede ne biliyim bi kere daa deneyim diyorum zaten eğer bebek değilse gitmem lazım doktora benimde çünki kasıklarımda kistte olmş olabilir görecez bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…