Gebelik testi yapmadan,adet tarihi gecikmeden,hamile olduğunu hisseden varmı

canım aynı durumdayız benimde kasık ağrılarım vardı 12 gün sürdü ve inan ağır işleri bile yapamadı,ama ümidimi biraz önce kaybettim. iki gündür iyiyim diye bisikletle gittim bir yerlere, ve biraz önce acayip kasık ağrım oldu.diğer 12 gün çektiğim ağrı vız gelir bunun yanında. Galiba kimyasal gebelik benimki 7 aydır bütün belirtilerim var,ama adete yakın iş yapsam ağır ,anında sancım oluyor arkası adetle sonuçlanıyor

tesekkurler canim bunlari bizimle paylastigin icin inslllah keseyi gorursun bebisin :) benim 8 gun var adete karnim cok sisti ondan supheleniorm ve yorgunlk var uzerimde...

Ne demek canım: ) ben de hamile kalmaya çalışırken herkesin belirtılerıne bakıodum buralardan deli gbı: )) inş. Tez zamanda kavusursun miniğine.inş. hamilesındr canm.:) şişkinlik adete yakın oldu bnde bu arada.

Şu an benimde tüm belirtiler var,ama korkuyorum test yapmaktan.bat 21.inşallah hakkımızda hayırlısı. Keseyide görünce paylaş lütfen.senin adına çooooook sevindim.ilk bebeğinmi canım

Ay hadii inşaallah :))) çok bişe kalmamış canm.ama tavsiyem hemen test yapma dayanabildiğin kadar dayan: ) sonra yok kan degerı iki güne bir artıyo mu.kese goruncek mi kalbı atıyo mu die kaç kere doktora gitcksin.geç öğrenince hepsini bi anda göruyosun ne güzel.bn adetten 6 gun önce ogrendm düşün halimi :)) pazartesi gitcm dr.a bakalım inş. Görürüz bu sefer.ilk bebişim canım :)

Hakkımız da hayırlısı inş. Ümidini yitirme ama
Canım zaten sürekli dua ediyorum. Rabbime hayırlı kul,bize hayırlı evlat olucaksa versin.herşeyin hayırlısı. Olmazsa da !çok üzülmem.ben annelik duyguları nı tattım. Allah olmayanlara benden önce nasip etsin

Canım son adet tarihin nezamandı, nezamandı Dr gittin,ve kaç haftalık dedi.Çok meraklıyım sanırsam,merakımı hoş gör.Benim bu ay çok umudum var,oğlumdaki yaşadığım seyirmeyi bile hissettim

Ama bel ve bacak çekilmem oldu dün,biraz ümidimi kaybettim,adetmi olucam diye düşündüm.

Canım son adet tarihin nezamandı, nezamandı Dr gittin,ve kaç haftalık dedi.Çok meraklıyım sanırsam,merakımı hoş gör.Benim bu ay çok umudum var,oğlumdaki yaşadığım seyirmeyi bile hissettim

Canm en son 15 temmuzda adet olmuştum.28 gunde bir duzenli adet gorurum.6 gun kala idrar testı nde cızgıyı gordm ertesı gün dr.a gittim hemen işte.bugün itibarıyle adetım 4 gün geçmiş oldu.dun kan degerım 3440 cıktı. ilk öğrendgmde 53tü :)) yani adet tarihine göre 4+4 günlük gebeyim.Ama keseciğimi görmek için sabrszlanıyrm.Estağfurullah bu arada tatlm sorabılırsın ıstedgnı çok iki anlıyrm seni.inş.olur bak haber ver buradan tamam mı olsa da olmasa da.

Ama bel ve bacak çekilmem oldu dün,biraz ümidimi kaybettim,adetmi olucam diye düşündüm.

Olsa da olmasa da hayrlısı olsun canm. Rabbım zamanını bılır.Adet belirtisine hiç aldanma çünkü aynısı oluyor. Benim göğüsler şişer gogus ucu kabarırdı her ay yine şişti kabardı yumurtlamadan snra.karnım agrırdı yıne ağrıdı.bu ay da yok olmicak dedıgım an kasık ağrısı vurdu çok fena oradan anladm zaten.

tamam sağol canım, bende hayırlısıysa müjdeli haberi paylaşırım

Canım benimde senin gibi, WC den çıkamıyorum, ama bugün sabah kaltığımda yüzümün bir tarafı sivilce içinde uyandım.Normalde adete yakın olurdu ama bir tane olurdu,ne bileyim 7 aydır bu kadar belirtiyi bir arada yaşayınca,umutlanıyorumda.

Belirtilerin hamiş gbi ama inş. Psikolojik değildir canm ya.bu arada bişe daha geldi aklıma bak adete üç dört gun kala koyu sarı akıntım oldu hep bıkaç gun sürdü. sonra da kahverengi lekelenmem olmstu bnm.sende de boyle bişe oldu mu hiç dikkat ettin mi .

Canım benim 21 adet tarihim,ama şu an fazla akıntı yok lekelenmede yok,sayfa 1 de tüm belirtilerimi yazdım ama ne bileyim rüyalarında bile hamile görüyorum hep

Test yapmaktan korkuyorum, pozitif olurda sonrasınada adet olurum,kimyasal gebelik olur diye

Ben adet olmam gereken.gun sabah uyanmis ve hamileyim demistim kendi kendime test yapmistim ve cift cizgi icime dogduydu 2 gebeligimde malesef 1i dusukle sonuclandi

Üzücü birşey yaşadığın,Hayırlısı değilmiş demekki,inan bende dört gün sonra adet olucam ama test yapamıyorum
Canim test yapma adetin en azndan bigun gecsin oyle yap... bilmiorm ama negatifi gormek edetten daha kotu oluyo bana... bende ruyamda hamis gordum kendimi umarm kalrz artk :)

Canim test yapma adetin en azndan bigun gecsin oyle yap... bilmiorm ama negatifi gormek edetten daha kotu oluyo bana... bende ruyamda hamis gordum kendimi umarm kalrz artk :)
Canım Rabbim benim için hayırlısıysa versin, hayırlısı değilse vermesin. Bekleyelim bakalım,nezaman adetindi

Merhaba arkadaşlar, benim bat 26 ağustos. Normalde adetten 4-5 gün önce başlar göğüs ağrım ve illa ki bi tane sivilce çıkar. Bu sefer ilk defa adetime 15 gün kala başladı göğüs hassasiyetim ve ağrım ve hala da devam ediyor. Sivilce de çıktı ama bu kadar erken ne ağrım olurdu ne sivilce. Acaba hamile olabilir miyim yoksa ben mi umutlanıyorum

Ben sadece göğüs acısı ve göğüs ucu etrafındaki dairenin alanının genişlemesinden şüphelendim. Başka hiçbir belirtim, ağrım sızım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…