- 27 Ekim 2011
- 153
- 48
- 123
insan en ufak seyden medet beklio dimi
Asilamadan sonra bu ay ara verdik sogan kuru yaptim bu asla içmem diyordum ama paşa paşa ictim bal ari sutu polen yedin esimde yedi birde padisah macunu yiyo bakalım daha neler denicez
anladim canim bende konya dayim bakalim bi arastirma yapayim bu hsg konusunda ins gerek kalmazda bu ay cift cizgiyi bende gorurum....test markasi neydi canim
rabbim kimseyi evlat hastetiyle sinamasin canim benim bogazimda kildir ama bebek ugruna yaptim iste tonlarca hap ilac igne kullandim
anladim canim bende konya dayim bakalim bi arastirma yapayim bu hsg konusunda ins gerek kalmazda bu ay cift cizgiyi bende gorurum....test markasi neydi canim
daha batima 11gun var canim cok yani ayin 3 u yumos gunumdu.o gece calistik ertesi sabah yumos akintim da geldi bi gun ara verdik dun gece yine calusma oldu kusmet diyorum artik
ay seninde kafani sisirdim hamis hamis
ay seninde kafani sisirdim hamis hamis
sabırsızlıkla bekliyorum canım seni yarinda kv de olcam ancak pzt gunu ogrenirim sonucunu artikn
sabırsızlıkla bekliyorum canım seni yarinda kv de olcam ancak pzt gunu ogrenirim sonucunu artikn
Kızlar biliyorum fazlasıyla abartıyorum gebelik testiyle ama bu sabah test daha belirgindi. İkinci çizgi baya bi pembe. Adetim Çarşamba gelmeli cok korkuyorum gelicek diye. Esime daha birsey söylemedim sizce yarın kan testi yaptırsam mı ? Birsey çıkmaz diye cok korkuyorum ama 4 tane test yanlış olamaz dimi
BencE de olamaz canım ama kendini yine de çok fazla kaptırmadan adet gününü bekle derim. Adetin gelmezse öyle kan testi yaptır bi daha da gebelik testi yapma o zamana kadar. Kimyasal gebelik diye bişey var hevesini kursağında bırakan daha önce başıma geldiği için söylüyorum çok kötü bişey. Adetini beklersen o ihtimal de ortadan kalkmış olur . İnşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
Kızlar biliyorum fazlasıyla abartıyorum gebelik testiyle ama bu sabah test daha belirgindi. İkinci çizgi baya bi pembe. Adetim Çarşamba gelmeli cok korkuyorum gelicek diye. Esime daha birsey söylemedim sizce yarın kan testi yaptırsam mı ? Birsey çıkmaz diye cok korkuyorum ama 4 tane test yanlış olamaz dimi
kızlar günaydınnn....çok mutluyum hamileyim 5 haftalık.kan testi yaptırdım dün değerim 2296 çıktı.okadar şaşkınım ki Allahım inş.sizlerede nasip eder bu mutluluğu.okadar çok sevindikki inş.sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.bütün dualarım sizlerede arkadaşlar isteyen herkese nasip etsin rabbim..
canım çizgi bariz belliyse vardır inş.durup dururken 4 kere aynı şey çıkmaz herhalde.adet günün geçtikten 1 gün sonra yine yap mesela ben adet günüm geçti 1 yada 2 gün yaptım çıktı.ama erken yapma şekerim.inş vardır bebişin.
Sagol canım. Kanı nezaman aldırdın peki?
dün kan testi yaptırdım canım.yani adet günümden 2 gün sonra.ve çıktı.idrar testinide 2 kere yapmıştım bi olacağım gün yaptım çıktı bide 1 gün sonra yaptım yine çıktı..inş allahım sizlerede nasip etsin.
mormeneksemmm canimmm hafta sonu hep aklim sendeydi tebrik ederim saglikla al kucagina insss....ayini iyi surude bizde gelelim arkandan hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?