• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen yardım

yaaa kızlar herkese merhaba diyorum.ben 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyordu rahim filmi çektirdim 2 ay önce bişey çıkmadı temiz dedi doktorum ve 4 ay dene dedi.en son 08/06/2013 tarihinde adet oldum ve bugün 30.günüm dayanamadım sabah test yaptım anında ikinci çizgi çıktı tam kırmızı değil tabi...ama bariz var...sizce hamile olabilir miyim.hiç belirtimde yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı adetlerim şiddetli geçerdi benim ama şimdi tık yok...çok heycanlıyım olmazsa yarın acile gidip bi kan testi yaptırsam mı acaba.inşaallah vardır kızlar rabbim isteyen herkese versin inş.aratmasın allahım..

yaaa kızlar herkese merhaba diyorum.ben 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyordu rahim filmi çektirdim 2 ay önce bişey çıkmadı temiz dedi doktorum ve 4 ay dene dedi.en son 08/06/2013 tarihinde adet oldum ve bugün 30.günüm dayanamadım sabah test yaptım anında ikinci çizgi çıktı tam kırmızı değil tabi...ama bariz var...sizce hamile olabilir miyim.hiç belirtimde yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı adetlerim şiddetli geçerdi benim ama şimdi tık yok...çok heycanlıyım olmazsa yarın acile gidip bi kan testi yaptırsam mı acaba.inşaallah vardır kızlar rabbim isteyen herkese versin inş.aratmasın allahım..

Bugün 30. Günse yarın bir git kan aldır. İnşallah hamilesindir

Ayy canım inş.hamileyimdir 2 yıldır olmuyordu sebepsiz bi sorunda yoktu ama eğer yanlış değilse inan çok mutlu olacağım.inanamıyorum hep ya bozuksa falan diyorum bundan 1 hafta öncede yapmıştım 2 saat sonra çok az çıkmıştı sonradan çıkmıştı ama belirsizdi ama çizgisi belli olmuştu hala adet olmayınca sabah yapayım dedim anında belli oldu çizgi çıktı.allahım inş sizlerede nasip eder kanda çıksın hemen yazarım buraya...

İnşallah olmuştur. Test nezaman yapmayı düşünüyorsun?

bir gün gecikse günüm yaparım cnm ama ben hep ya gününde yada önce olurum ümitlenmeme bile izin vermiyo bnm bebişim günüm geçsin öyle yapıcam yani

günaydın hicranım bizim sizede kimse ok bende geziniyorum valla uyku tutmadı beni bgün

tebrikler cnm allah kucğına sağ salim versin inşallah

senin adına çok sevindim canım beklemek çok zor çünkü.....:49::49::49:

Bu ay herhangi birşey yaptin mi yada tedavi.goruo muydun

2 yıldır serbest bırakmıştık ne zaman olursa diye ama baktık olmuyor doktora gittim ve artık istiyordum.herşeyime baktı en son nisan ayında rahim filmi çektirdim çok şükür bişey çıkmadı doktorum bana 3 ay dene dedi hiç ilaç falan vermedi herzamanki gibi canımız ne zaman istese ozaman yaptık ama bu ay çok daha fazla yaptık bilerek değil ama 4 gün tatile gitmiştik erken adet oldum 18.günde tatilin son günlerine denk geldi dedim yine adtim bozuldu en son ozaman oldum bidaha olmadım.ek hiçbirşey yapmadım ne yeme ne içme herşey normaldi ama tatil yaramıştı stres kalmamıştı.son 2 haftadırda hep ateşler içindeydim halsizlik yorgunluk vardı dedim herhalde havadan ankara sıcaktı çünkü bundan 2 hafta önce havalardan galiba dedim.son 3 günde akşamları hep miğdem yanıyordu ama ne kasık ağrım var ne başka bişey bilmiyorum inş.bu ay tutmuştur bebeğim benle olsun kızlar yanılmasın test ve inş.kandada çıkar.yarın eşimle beraber gideriz baktırırız kana..

ayyy ne guzel canim yaa bende bir yildir istiyorum 9aydirda tedavi goruyorum ama rahim filmi cektirmedim korkuyorumda ama cektirmekte istiyorum benim sorun pko canim gecen ay asilamada oldum ama olmadi

canım istersen rahim filmi çektir çünkü en ufak kapanan damar bile engellermiş ama onu yaptırdığın zaman tüm damarlar açılıyormuş doktorların göremediği küçük damarlar varmış onlarda açılıyormuş ve hamileliğ arttırıyormuş ben özel bir yerde anestezi ile yaptırdım 5 dakika tabi biraz pahalı oldu ama işte herşey bebişler için.eğer bu ay tuttuysa ben onunda etkisi var derim çünkü 2 yıldır hiç mi hiç korunmadık olmamıştı inş.olmuştur rabbimin izniyle ve inş sizlerde bu duyguyu yaşarsınız insan küçük bi çizgi görsün nasıl seviniyor.allahım isteyen herkese versin inş.

biliyorum canim rahim filmi tupleri acinca filmden sonra hamile kalmak kolaylasiyor seninde bi nevi öyle olmuş canim....

Senin anestezili ne kadar tuttu canim birde hangi sehirdesin

ankaradayım canım ben.1000 istemişlerdi doktoruma bu çok pahalı yaptıramam dedim sonra 850 dedi.yaptırdım bende hiç acı falan yok 5 dakika sürmüş hastanede de 40 dakika falan uyanman doktorla görüşmen toplam 40 dakika ama hep içim içimi yiyordu kapalımı tüplerde sorun mu var diye kasmıştım artık çok şükür bişey çıkmamıştı ve rahatlama gelmişti bide doktor görünmeyen damarlarda açılmıştır 3 ay deneyin yoksa aşılama yapılacaktı inş aşılamaya gerek kalmaz inş hamileyimdir canım..ve sizlerde bu duyguyu yaşarsınız tam kesinleşmesede insan seviniyor ikinci çizgiyi gördüğü zaman.

Back