• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen yardım

insan en ufak seyden medet beklio dimi:59:

Asilamadan sonra bu ay ara verdik sogan kuru yaptim bu asla içmem diyordum ama paşa paşa ictim bal ari sutu polen yedin esimde yedi birde padisah macunu yiyo bakalım daha neler denicez

evet canım aynen öyle oluyor ama hiç öyle şeyler yemedik zaten ikimizinde boğazı kötüdür eşimde bende yemedik hiç.ama işte bu öyle acayip bi duygu ki yeterki olsun yaparım herşeyi diyorsun.ama ben rahim filmden sonra ümitlenmiştim bi rahatlık geldi bana inş.herşeyin hayırlısı olsun.

anladim canim bende konya dayim bakalim bi arastirma yapayim bu hsg konusunda ins gerek kalmazda bu ay cift cizgiyi bende gorurum....test markasi neydi canim

ayy canım inş.görürsün adetin geçti mi.kaç gün var.test markasını inan bilmiyorum ama ucuzlardan eczanaden almıştım 2,5 tl neydi bilmiyorum..

ay seninde kafani sisirdim hamis hamis:9:

canım inş.gelir bu ay bebişin rahat ol ve her daimde çalış biz üst üste bu ay o kadar çok yaptıkki ama canımız istedi yaptık hani çalışma yapalım diye değil neden ikimde bu ay çok acayiptik:):)ama her yaptığımda kalkmadım değerlendirdim ayaklarımı diktim döndüm yan yattım banyo hemen yapmadım bide havalar sıcaktı hep ılık suyla banyo yaptım sıcak suyu çok severim ve herdefasındada sıcak su kullanırım ama bu ay hep hararetten ılık soğuk banyo yaptım.bide ben yumurtladığım günlerden sonra felaket halsiz yorgun bi acayiptim baygınlık geçiriyordum nerdeyse bide çalışıyorum eve gidiyorum inan hemen yatıp uyumak isterdim.eşim geceleri ateşler içindesin diyordu bacaklarım falan çok ateşliydi.inşaallah bu ay seninde gelir canım..tabi ben hala emin değilim ama inş vardır bebişim..

sabırsızlıkla bekliyorum canım seni yarinda kv de olcam ancak pzt gunu ogrenirim sonucunu artikn

bende ancak pazartesi bildiririm canım.çalışıyorum evde bilg.yok pazar günü evdeyim pazartesi hemen yazarım.az önce iş arkadaşım merak etti yapalım bi bakalım tekrardan dedi.yaptık yine anında çift çizgi geçti bide ilk idrarda değil 8 9 olmuştur ama çıktı hemen.arkadaşım var diyor bakalım inş.kan değerinide bi görsem rahatlayacağım.olmazsa iş çıkışı bi hastaneye gider baktırırırm.yarını bekleyemem galiba...ama haber vericeğim canım..hayırlı haberlerimi inş.

Kızlar biliyorum fazlasıyla abartıyorum gebelik testiyle ama bu sabah test daha belirgindi. İkinci çizgi baya bi pembe. Adetim Çarşamba gelmeli cok korkuyorum gelicek diye. Esime daha birsey söylemedim sizce yarın kan testi yaptırsam mı ? Birsey çıkmaz diye cok korkuyorum ama 4 tane test yanlış olamaz dimi

Kızlar biliyorum fazlasıyla abartıyorum gebelik testiyle ama bu sabah test daha belirgindi. İkinci çizgi baya bi pembe. Adetim Çarşamba gelmeli cok korkuyorum gelicek diye. Esime daha birsey söylemedim sizce yarın kan testi yaptırsam mı ? Birsey çıkmaz diye cok korkuyorum ama 4 tane test yanlış olamaz dimi

BencE de olamaz canım ama kendini yine de çok fazla kaptırmadan adet gününü bekle derim. Adetin gelmezse öyle kan testi yaptır bi daha da gebelik testi yapma o zamana kadar. Kimyasal gebelik diye bişey var hevesini kursağında bırakan daha önce başıma geldiği için söylüyorum çok kötü bişey. Adetini beklersen o ihtimal de ortadan kalkmış olur . İnşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

BencE de olamaz canım ama kendini yine de çok fazla kaptırmadan adet gününü bekle derim. Adetin gelmezse öyle kan testi yaptır bi daha da gebelik testi yapma o zamana kadar. Kimyasal gebelik diye bişey var hevesini kursağında bırakan daha önce başıma geldiği için söylüyorum çok kötü bişey. Adetini beklersen o ihtimal de ortadan kalkmış olur . İnşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

Cevabın için çok teşekkür ederim. Kimyasal gebelik geçirdiğin için de çok üzgünüm. Hamile olduğunu görüyorum inşallah Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder.
Adetime daha üç gün var nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum bir yıldır olmuyor ışık defa iki çizgi görüyorum ve çok heyecanlıyım. Sen nasıl kimyasal gebelik olduğunu öğrendin? Regl öncesimi baktırdın?

kızlar günaydınnn....çok mutluyum hamileyim 5 haftalık.kan testi yaptırdım dün değerim 2296 çıktı.okadar şaşkınım ki Allahım inş.sizlerede nasip eder bu mutluluğu.okadar çok sevindikki inş.sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.bütün dualarım sizlerede arkadaşlar isteyen herkese nasip etsin rabbim..

canım çizgi bariz belliyse vardır inş.durup dururken 4 kere aynı şey çıkmaz herhalde.adet günün geçtikten 1 gün sonra yine yap mesela ben adet günüm geçti 1 yada 2 gün yaptım çıktı.ama erken yapma şekerim.inş vardır bebişin.

kızlar günaydınnn....çok mutluyum hamileyim 5 haftalık.kan testi yaptırdım dün değerim 2296 çıktı.okadar şaşkınım ki Allahım inş.sizlerede nasip eder bu mutluluğu.okadar çok sevindikki inş.sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.bütün dualarım sizlerede arkadaşlar isteyen herkese nasip etsin rabbim..

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da olmayın başına :)

canım çizgi bariz belliyse vardır inş.durup dururken 4 kere aynı şey çıkmaz herhalde.adet günün geçtikten 1 gün sonra yine yap mesela ben adet günüm geçti 1 yada 2 gün yaptım çıktı.ama erken yapma şekerim.inş vardır bebişin.

Sagol canım. Kanı nezaman aldırdın peki?

Sagol canım. Kanı nezaman aldırdın peki?

dün kan testi yaptırdım canım.yani adet günümden 2 gün sonra.ve çıktı.idrar testinide 2 kere yapmıştım bi olacağım gün yaptım çıktı bide 1 gün sonra yaptım yine çıktı..inş allahım sizlerede nasip etsin.

Back
X