Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Bence vardr. Ben iki defa yaptrmistm 0.5 cikmisti.olmasa bu kdar yuksek cikmaz bence.iki gun sonra tekrrla kan testini. Yuksek cikrsa bana da dua et ☺ bnm de 6 gun kaldi
Etmemmi Allah hayırlı sağlıklı imanli salih saliha gozaydinligi evlatlar nasip etsin inşallah. Tum isteyen kardeslerime ve icinde inşallah bana ve ablamada...

Sut maydonozu bende yaptım iki ay once. Birde macun kullandim. Hersey sifa vesilesi. Yeterki biz arayalım dua edelim

Valla bnm de hic belirtim yok.dun bi iki defa hapsirinca kasigima agri girdi o kdr

Bnimde reglime 10 gün var kızlar beklemedeyim şuan hastayım üşüttüm antibiyotik verdi dr hamileysem zararı olurmu acaba dr olmaz dedi ama bilmiyorum canim sıkıldı biraz

Bnimde reglime 10 gün var kızlar beklemedeyim şuan hastayım üşüttüm antibiyotik verdi dr hamileysem zararı olurmu acaba dr olmaz dedi ama bilmiyorum canim sıkıldı biraz
Bence icme derim cnm. Bi agri kesici bile almya korkuo insan. Norml yollrdan iilesmeye calis

Ben adet günümü beklemeyi düşünüyorum erken yaparsam hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum umarım çok bekletmez bebişim :))))
Bence de dayanabilirsen bekle. Bnm de 4 gun kaldi ama pek umudum yok.hic bisy hissetmiorm.akintm var sadece

Bence de dayanabilirsen bekle. Bnm de 4 gun kaldi ama pek umudum yok.hic bisy hissetmiorm.akintm var sadece
Belli olmaz bence insanlar korundukları halde hamile kalanlar var o yüzden nedense ümit var içimde bu ay denedik yumurtlamaya kadar 2 günde 1 nasip herşey Allah tan onun bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…