- 20 Haziran 2019
- 132
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Cicekkk123
Canımvalla saatlerdir ygrasiyorum ama maalesef fotoğraflarda hic gözükmüyor aTmm cnm. Insllh vardr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımvalla saatlerdir ygrasiyorum ama maalesef fotoğraflarda hic gözükmüyor aTmm cnm. Insllh vardr![]()
Yapicam bakalım inşallah erken gebelik testinde sorun vardirYarın sabah ilk idrarla yapın bence tekrar
Bence hamileymissin gibi geldi imsallah oyledirYapicam bakalım inşallah erken gebelik testinde sorun vardir
Pki cnm bi daha yaparsan at jnsllh bu sefer belli olurCanımvalla saatlerdir ygrasiyorum ama maalesef fotoğraflarda hic gözükmüyor a
Mutlaka aticam canmPki cnm bi daha yaparsan at jnsllh bu sefer belli olur
Ozelden yolladm canm pek gozukmuyor amaPki cnm bi daha yaparsan at jnsllh bu sefer belli olur
Ayyy insallahh ya 2. Gunumde bitti hala gelen giden yokBence hamileymissin gibi geldi imsallah oyledir
Damla damla da gelebilir akıntıyla beraber de gelebilir . Pembe yada pas renginde gelir koyu kahverengi falan. Canlı kırmızı ve pıhtılıysa değilKizlaarr bi sorum olucaak az once ic camasirimda cok az hafif pembemsi birseyler gelmis yerleşme kanaması cok mu az olur yani buda çok kanama gbi gözükmüyor acaba adet başlangıcı mi bilgisi olan yardimci olabilir mi
Devami yogun gelmiosa yerlesmedir ☺Kizlaarr bi sorum olucaak az once ic camasirimda cok az hafif pembemsi birseyler gelmis yerleşme kanaması cok mu az olur yani buda çok kanama gbi gözükmüyor acaba adet başlangıcı mi bilgisi olan yardimci olabilir mi
Pembe canim akıntıyla birlikte gelmiş devamında gelmedi insallah hamisimdirDamla damla da gelebilir akıntıyla beraber de gelebilir . Pembe yada pas renginde gelir koyu kahverengi falan. Canlı kırmızı ve pıhtılıysa değil
Hic gelmedi canim ya akıntıyla gelmiş o kadarDevami yogun gelmiosa yerlesmedir ☺
Hic gelmedi canim ya akıntıyla gelmiş o kadar
Değişebilir canm o3 GÜN KALA NEGATİFFFFF
Buyuk ihtimlle yukselir cnm. Bide negatf diodunarkadaşlar kan verdim. adetime 3 gün var ve hcg 4.9 çıktı sizce yükselir mi daha erken mi? çok içim kaynadı ya. normalde hep 0 ya da 0,2 falan çıkardı negatifken
kuzum yaaaa Allah gönlüne göre versin var mı dersin yaa. hadi inşallah yaaBuyuk ihtimlle yukselir cnm. Bide negatf diodundaha cooook yenii annesii
Ayyy yanlis kisiyi etiketlemisim silemiorm daa
kuzum yaaaa Allah gönlüne göre versin var mı dersin yaa. hadi inşallah yaa